eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 μια απορια: ας πουμε οτι δημοσιευσα στο θεμα "pc games" και μετά παω στα "μηνυματα μου" για να δω αν υπαρχουν απαντησεις.όμως δεν εχει ενημερωθεί η λιστα!πρέπει να αλλάξω κάποια ρυθμιση?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καλημεριζω την κοινοτητα. Απο χτες το μεσημερι δεν μπορω να δω νεες δημοσιευσεις δεν ξερω τι γινεται... Χτες το πρωι ημουν κανονικα μεσα και το μεσημερι μου πεταξε οτι το site εχει προβλημα και θα επιστρεψει συντομα(μαλιστα ειχε σβησμενο το 404 και ελεγε 500 [error 500] δλδ) Και σημερα το πρωι παλι μπηκα και μου ειχε ως αδιαβαστα μηνυματα αυτα που ειχα αφησει απο χτες πατησα εμφανιση των μηνυματων ως αναγνωσμενα και απο τοτε ενω βλεπω νεα μηνυματα οτι δημοσιευονται κλπ οταν παταω εμφανιση νεου περιεχομενου μου λεει λυπουμαστε δεν βρεθηκε νεο περιεχομενο!
gilardino Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 και σε μενα το ιδιο συμβαινει...σαν επισκεπτης μπορω να δω το νεο περιεχομενο,σαν μελος οχι...
parsifal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Είναι γενικό το πρόβλημα, απ' ο,τι βλέπω. Υπάρχει επίσης θέμα και με την αναζήτηση στις Αγγελίες, οδηγεί σε «λευκή» σελίδα. Ίσως οφείλεται στις χτεσινές αλλαγές στο σύστημα των Αγγελιών.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οποτε λογικα αναμενουμε καποια διορθωση; απο χτες παρακολουθουσα το φορουμ για ενα θεμα που με απασχολουσε και το εβλεπα μονο με ειδοποιηση απ τα mail μου. προσωπικα για μενα δεν τιθεται θεμα αν καθυστερησει η διορθωση,μια ομαδα ειμαστε ολοι χμμμμ strange things μολις δοκιμασα παλι και βλεπω το νεο περιεχομενο κανονικα... μια ερωτηση parsifal,ποση ωρα θελει για να εμφανιστει ενα μηνυμα; δηλαδη απανταει καποιος σε ενα θεμα μου πχ βλεπω το mail απο insomnia.gr αλλα στην εμφανιση νεου περιεχομενου εμφανιζεται μετα απο καποιο διαστημα υπαρχει καποιο default χρονικο περιθωριο;
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 πολλα τα bugs παιδιά απο αγγελίες μέχρι νεα μηνύματα κλπ κάντε κάτι γιατί δεν παλεύεται ετσι.
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 πολλα τα bugs παιδιά απο αγγελίες μέχρι νεα μηνύματα κλπ κάντε κάτι γιατί δεν παλεύεται ετσι. Μην είσαι υπερβολικός. Τεχνικά προβλήματα πάντα θα υπάρχουν ειδικά μετά από φαινόμενα όπως το χθεσινό. Για σένα δηλαδή ποιο είναι το bug που σε δυσκολεύει στο site. Το νέο περιεχόμενο δούλευε μια χαρά μέχρι το downtime και για λίγες ώρες ήταν εκτός. Στις αγγελίες τι σε δυσκολεύει ;
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καθόλου υπερβολικός δεν ειμαι. Το πρόβλημα με τα νεα μηνύματα το έχω εδω και 3ης εβδομάδες. 1ο και 2ο οι αγγελίες δεν εμφανίζονται καν πέρα απο μια διαφήμιση.
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 καθόλου υπερβολικός δεν ειμαι. Το πρόβλημα με τα νεα μηνύματα το έχω εδω και 3ης εβδομάδες. 1ο και 2ο οι αγγελίες δεν εμφανίζονται καν πέρα απο μια διαφήμιση. Θα στο επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μέλη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα νέα μηνύματα επί 3 εβδομάδες όπως αναφέρεις παρά μόνο χθες ενώ οι αγγελίες μια χαρά εμφανίζονται. Αν θέλεις να το κοιτάξουμε αναλυτικά στείλε μου λεπτομέρειες και sshots να δούμε τι συμβαίνει μήπως και είναι κάτι συγκεκριμένο.
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εγω το προβλημα με τις νεες δημοσιευσεις το ειχα απο χτες το μεσημερακι προς απογευμα.Πλεον διορθωθηκε!
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Θα στο επιβεβαιώσουν και τα υπόλοιπα μέλη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα νέα μηνύματα επί 3 εβδομάδες όπως αναφέρεις παρά μόνο χθες ενώ οι αγγελίες μια χαρά εμφανίζονται. Αν θέλεις να το κοιτάξουμε αναλυτικά στείλε μου λεπτομέρειες και sshots να δούμε τι συμβαίνει μήπως και είναι κάτι συγκεκριμένο. δεν μιλάω γιαυτό το πρόβλημα φιλε Hal αλλά για το άλλο που ειχα ποστάρει πριν καιρό. κάνοντας ποστ σε διάφορα θέματα αλλα μου τα εμφανίζει ως τα μηνύματα μου και άλλα όχι. Ούτε αποπαίρνω το ινσομνια ουτε τίποτα. Απλα και εσείς τρέχετε να προλάβετε οτι μπορείτε με αποτέλεσμα ο στόχος να βγαίνει σωστός αλλα μέχρι να συμβεί αυτο πολλές φόρες σπάει νευρά απο τα bugs και σε σας και σε μας. Οσο για τις αγγελίες δεν εχω πρόβλημα πέρα απο σήμερα που μου παρουσιάζει μια μαύρη οθόνη. φιλικά
pannik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Απο το πρωι ουτε σε εμενα εμφανιζονται οι αγγελιες.
pannik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Απο το πρωι ουτε σε εμενα εμφανιζονται οι αγγελιες. Παιδια το προβλημα συνεχιζεται.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Σε εμενα εμφανιζονται τελεια και ανανεωμενες.
Hal9000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Παιδια το προβλημα συνεχιζεται. Δημιούργησε καλύτερα ένα topic στα bugs να το δούμε αν και υποψιάζομαι ότι τρέχεις κάποιο adblock που είχε δημιουργήσει και παλιότερα τέτοια θέματα. Πάντως με adblock plus που δοκίμασα σε firefox εμφανίζονται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.