Uberalles_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλους σας, θα ήθελα μία photo gallery (υπάρχουν πάρα πολλές) με jquery ΑΛΛΑ όταν πατάω πάνω στην μεγάλη φωτογραφία που έχει, όχι δηλαδή στο thumbnail, να μου την ανοίγει με LightBox ή FancyBox. Υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά τίποτα.....
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ε δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει.... Μάλλον πρέπει να βρω κάποια photo gallery και να πέσει μόντα για να παίξει
_tasos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Βασικά να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάς. Θέλεις μία photo gallery που να δείχνει μέσα στην HTML σελίδα τις μεγάλες εικόνες (και όχι τα thumbs); Και όταν κάνεις κλικ στην εικόνα, να σου δείχνει την ίδια σε lightbox;
Uberalles_gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μία photo gallery συνήθως έχει σε μικρά thumbs τις διαθέσιμες εικόνες. Πατώντας το thumb βλέπεις την εικόνα σε μεγαλύτερη ανάλυση. Εγώ θέλω στην μεγαλύτερη εικόνα να της πατάς και να ανοίγει με lightbox/fancybox
_tasos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Άρα θέλεις κάτι που να λειτουργεί με 3 μεγέθη της κάθε φωτογραφίας; Αν ναι, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι έτοιμο, αλλά ίσως να μπορέσουμε π.χ. να συνδυάσουμε 2 scripts σε ένα.
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Αυτό λέω και εγώ ότι θα πρέπει να συνδυάσω κώδικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.