Dark_Duck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κοιτα οτι και να πω δεν θα ειμαι αντικειμενικός γιατι πριν ειχα ενα P4 3.2 με 2 giga Ram και μια 4870 ΑΤΙ, οποτε τώρα ειναι η μέρα με την νυχτα. Το σύστημα δείχνει να μην ζορίζεται καν με οτι εχω προσπαθησει να κάνω και δεν εχω δει κολλημα πουθενα. Υποψιν ολα ειναι μαμα δεν εχω κανει o/c τιποτα ακομα (cpu η gpu) ουτε καν στο auto. Δεν νομιζώ πως αν ειχα τον 1090Τ θα εβλεπα καμια τρελη διαφορα απο αυτό που εχω τωρα, πέρα απο την χρηματική διαφορα κατα την αγορα. Τώρα οι FX οταν βγουν δεν θα ειναι και κοψωχρονια, οποτε αναλογα με τα οικονομικα σου αξιζει η οχι να περιμενεις. Αν θες AMD PC εδω και τώρα αναγκαστικα θα πας σε 1090Τ με δυνατότητα αναβαθμισης σε FX. Αυτο που κατάλαβα εγω απο την ολη διαδικασία ειναι πως απο αποψη επιδόσεων αναμεσα σε 2500Κ και 1090Τ οτι και να επερνα θα περισσευε. Τώρα στις λεπτομέρειες ο 2500Κ ειναι καλύτερος (για την δουλεια που τον ηθελα εγω) και εν τελη είναι περισσότερο VFM προιον, ετσι κατελληξα εκει. Από χρήση κυριος παίζω games και που και που επεξεργαζομαι κανενα βιντεακι. Απο θερμοκρασίες ειναι ολα μια χαρα ακομα και τώρα το καλοκαίρι
LuNaTiC Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κατάλαβα...Είχες όντως κάτι πiο παλιό σε σχέση με αυτό που εγώ έχω ήδη ! Anyway με γεια !
Dark_Duck Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αν μπορείς να δείξεις εγκράτια κάντο. Κερδισμένος θα βγεις εν τέλη. Απο την αλλη αν θες κατι καινούργιο τότε απο intel βουρ για 2500Κ και απο AMD AM3+ με το βλέμμα στην αναβάθμιση (αν χρειάζεται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.