Hamurabi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια. μολις αγορασα ενα σκληρο SSD... θα του φορτωσω windows 7 και ολα τα βασικα μου προγραμματα. Μπορω με καποιο προγραμμα να κρατησω image του δισκου αφου εχω βαλει ολα μου τα progs ωστε αν χρειαστει στο μελλον να τον formatαρω να κανω ενα load το image και ναναι ετοιμο...? 1) επειδη παλιοτερα τοχα δοκιμασει αυτο με καποιο προγραμμα και δε δουλεψε παρακαλω προτεινετε μου καποιο ΚΑΛΟ προγραμμα που να κανει αριστη δουλεια. 2) οταν μετα θελησω να κανω load το image πως θα γινει; πρεπει πρωτα να του κανω φορματ και μετα να φορτωσω το image? θα bootarω απτο cd του προγραμματος; πως θα γινει; ευχαριστω
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Acronis True Image αλλά δεν είναι free. Δημιουργείς bootable CD μέσω του προγράμματος και κάνεις restore το image που χεις πάρει, όποτε το χρειαστείς. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις format πριν το restore.
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Thanks, μια ερωτηση... αν ο σκληρος μου δισκος εχει γεμισει χιλια δυο αχρηστα πραγματα μεσα... και τοτε εγω κανω restore... τα αχρηστα πραγματα θαχουν σβηστει; θαναι σα να χει γινει φορματ; ή θα επανερθω στην αρχικη κατασταση αλλα θα υπαρχουν και τα διαφορα αχρηστα αρχεια μεσα;
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν ακριβώς όταν δημιούργησες το image. Ό,τι επιπλέον αρχεία δημιουργήθηκαν αργότερα, θα χαθούν κατά την επαναφορά του image. Αν το κάνεις αμέσως μετά την εγκατάσταση & update των Windows και κάποιων βασικών κι απαραίτητων προγραμμάτων θα ναι σαν «καινούργιος» μετά το restore.
Hamurabi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μια βοηθεια παρακαλω... εχω το acronis true image 2011 home... παω disk and partition backup και παταω backup now και μου αποθηκευει σε εναν αλλο σκληρο δισκο ενα αρχειο Acronis True Image Backup Archive (.tib) μεγεθους 6GB. Οποτε προφανως αυτο ειναι το image... μετα πως ακριβως κανω restore? καπου μεσα στο προγραμμα λεει "create bootable media",μηπως γινεται απο εκει; να υποθεσω οτι φτιαχνω boot cd , μπαινω με αυτο στο συστημα, και ψαχνω το tib αρχειο και το κανω restore?
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 [...] να υποθεσω οτι φτιαχνω boot cd , μπαινω με αυτο στο συστημα, και ψαχνω το tib αρχειο και το κανω restore? Ακριβώς αυτό. Το image θα πρέπει να βρίσκεται σε διαφορετικό partition απ αυτό στο οποίο θες να το κάνεις restore.
Sarandis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 φτιαχνεις ενα bootable usb η cd και επαναφερεις το image edit:αναφερθηκε ηδη
19paraskos91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παίδες, είμαι νέος στο site και επειδή δεν ξέρω να το πολύ-ψάχνω ελπίζω να μην πειράζει να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το Acronis True Image Home που έχω εγώ στον Η/Υ μου.. Καταρχάς το πρόγραμμα αυτό κάνει backup ολόληρου του σκληρού απ' ότι διάβασα παραπάνω, δλδ αποθηκεύει και λογισμικό που έχω βάλει επιπλέον εγώ, τις ρυθμίσεις μου κι αυτά; κάποιος οδηγός για το συγκεκριμένο υπάρχει; αν ναι και δεν σας πέφτει κόπος βάλτε ένα λίνκ πιστεύω θα βοηθήσει...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 http://www.tomshardware.com/reviews/windows-backup-acronis,2510-6.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.