Προς το περιεχόμενο

προβλημα στο adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα,

πριν δυο μερες εκανα νεα συνδεση τηλ. και ιντερνετ στο διαμερισμα μου απο τον οτε και connx 24mbps.

Ωστοσο, αφου εκανα την εγκατασταση του ρουτερ κανονικα ειπα να μετρησω και την ταχυτητα μου

εδω και δυο μερες η ταχυτητα συμφωνα με το speedtest ειναι μεταξυ 1.6 και 1.7. Ο τεχνικός όταν ηρθε για την εγκατάσταση μου είπε ότι στη γειτονιά μου θα συνδέομαι με ταχυτητες από 16 μεχρι 18

Που βρίσκεται πιστευετε το πρόβλημα; Μηπως έχω κάνει κάτι λάθος εγώ ή με δουλευουνε κανονικα από τον οτε; :cry:

Στην αρχή αναρωτήθηκα μηπως έχει κάποιο πρόβλημα το speedtest, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι τα βιντεο που κατεβάζω π.χ. από το

youtube κατεβαίνουν αργά

Δημοσ.

Φίλε μου μην εμπιστεύεσαι το speed test. Το πιο αξιόπιστο ειναι να κατεβάσεις κάτι και να δείς με πόσο κατεβάζει οπότε και αυτη θα ειναι η πραγματική σου ταχύτητα.

Κατέβασε αυτο εδώ το αρχείο απο το ftp του ntua και πές μας με πόσο κατεβάζει

Δημοσ.

μπορει να φταιει οτιδιποτε, οι καλωδιοσεις του σπιτιου εινια καινουριες?

το σπιτι ειναι ολοκαίνουριο

μίλησα πριν απο λίγο με το τχνικό τμήμα και μου είπαν ότι το μόντεμ κλειδώνει στα 17,5

Δημοσ.

Φίλε μου μην εμπιστεύεσαι το speed test. Το πιο αξιόπιστο ειναι να κατεβάσεις κάτι και να δείς με πόσο κατεβάζει οπότε και αυτη θα ειναι η πραγματική σου ταχύτητα.

Κατέβασε αυτο εδώ το αρχείο απο το ftp του ntua και πές μας με πόσο κατεβάζει

[/quo

κατεβάζω αρχεια με 210 kB/s

Δημοσ.

μπες μεσα στο ρουτερ και δες ποσο συγχρονιζεις.μετα κατεβασε αρχειο απο καποιο site η καποιο ftp με download manager.εκτος αν για καποιο λογο σου εχουν δηλωσει 2 mbit account.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είχα παρόμοια προβλήματα με τον οτε ήρθε τεχνικός και μου έλεγε όλα καλά ενώ δεν ήταν έτσι όπως τα έλεγε μετά από μερικά μπινελίκια μέσω τηλεφώνου και αφού τους είπα ότι θα φύγω από τον οτε το εξέτασαν ποιο βαθιά το θέμα μου αλλάξαν πόρτα επίσης κοίταξαν το καφαο(κεντρικό κουτί τις γειτονιάς)και υπήρχε πρόβλημα από εκεί με θόρυβο και διορθώθηκε το πρόβλημα, όταν τους παίρνεις τηλ μην τους χαϊδεύεις τα αυτιά χωστα γιατί πληρώνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...