dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 θελω να κοψω ενα σκληρο 320Gb που εχει μεσα το pc μου σε 3 κομματια τα δυο να ειναι περιπου 20Gb και το υπολοιπο καμματι να ειναι τα windows που εχω αλλα δεν θελω να χασω τα αρχεια γιατι δεν θελω να κανω παλλη εγκατασταση των windows . ευχαριστω πολυ
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 χρησιμοποιησε το easeus partition master. αν ο δισκος σου ειναι ψιλογεματος καλυτερα αδειασε του χωρο γιατι ενδεχεται μετα το κοψιμο να εχεις απωλεια δεδομενων.
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 χρησιμοποιησε το easeus partition master. αν ο δισκος σου ειναι ψιλογεματος καλυτερα αδειασε του χωρο γιατι ενδεχεται μετα το κοψιμο να εχεις απωλεια δεδομενων. μα δεν θελω γιατι εκει εχω τα αρχεια των windows
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αλλου θελω να το παω εφοσον ο δισκος σου εχει αρχεια δλδ εχεις περασει προγραμματα κλπ δεν νομιζω οτι μπορεις ευκολα να κοψεις 20 γιγα και να του πεις οτι εκει ειναι τα windows γιατι πολυ απλα εχεις περασει τα προγραμματα σου,τα παιχνιδια σου κλπ βεβαια μπορει να λεω και μπαρουφες δεν νομιζω δλδ οτι μπορεις να "αποκοψεις"τα windows απο τα ηδη εγκατεστημενα προγραμματα(δλδ να πεις οκ εχω 100 γιγα πιασμενα,τα 20 θα τα βαλω για windows και τα αλλα για προγραμματα κλπ)
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μεσα στο συστημα μου εχω εναν αλλο σκληρο εκανα μια δοκιμη εκει και μου κοκηκε κανονικα ομως
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ναι βρε δεν αντιλεγω,σου εξηγω οτι εφοσον ο δισκος σου εχει περασμενα windows(κ εφοσον δεν τον εκοψες εξαρχης)το partition του δισκου που θα εχεις τα windows θα περιεχει και τα εγκατεστημενα προγραμματα,παιχνιδια κλπ!!αυτο!
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ναι βρε δεν αντιλεγω,σου εξηγω οτι εφοσον ο δισκος σου εχει περασμενα windows(κ εφοσον δεν τον εκοψες εξαρχης)το partition του δισκου που θα εχεις τα windows θα περιεχει και τα εγκατεστημενα προγραμματα,παιχνιδια κλπ!!αυτο! δεν μπορω ετσι οπως εκανα και στον αλλον που εβαλα στο ενα κομματι οτι αρχεια ειχα και στο αλλο ηταν ενα κενο κομματη ;
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αχ δεν καταλαβαινομαστε αυτο λεω εξ αρχης οτι αν κοψεις τον δισκο σου(θα περιεχει μεσα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχεις εγκατεστημενο ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ σε φωτογραφιες κλπ γιατι αυτες μπορουν να μεταφερθουν σε εξωτερικους δισκους κλπ) αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι δεν μπορεις να απομονωσεις τα windows ατοφια(χωρις τα εγκατεστημενα προγραμματα κλπ) πχ δεν μπορεις να εχεις windows ΜΟΝΟ στον C προγραμματα ΜΟΝΟ στον E windows ΚΑΙ προγραμματα πανε μαζι πλεον!
dimitrisOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αχ δεν καταλαβαινομαστε αυτο λεω εξ αρχης οτι αν κοψεις τον δισκο σου(θα περιεχει μεσα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχεις εγκατεστημενο ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ σε φωτογραφιες κλπ γιατι αυτες μπορουν να μεταφερθουν σε εξωτερικους δισκους κλπ) αυτο που προσπαθω να σου εξηγησω ειναι οτι δεν μπορεις να απομονωσεις τα windows ατοφια(χωρις τα εγκατεστημενα προγραμματα κλπ) πχ δεν μπορεις να εχεις windows ΜΟΝΟ στον C προγραμματα ΜΟΝΟ στον E windows ΚΑΙ προγραμματα πανε μαζι πλεον! αυτο θελω να κανω !
PCharon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αυτο θελω να κανω ! Εννοείς υποθέτω απλά να μικρύνει ο C και να φτιάξεις κι ακόμα δύο διαμερίσματα, όπως σου είπε ο συμφορουμίτης. Αρχηγέ (του topic, χα) κανένα πρόβλημα, κι ας έχει μέσα περιεχόμενο. Με το Acronis Disk Manager το κάνεις αυτό που θες πολύ εύκολα και τα αρχεία που είναι σκόρπια στο δίσκο τα μεταφέρει αυτό μόνο του στη μεριά του νέου C partition. Θεωρητικά υπάρχει η κακή πιθανότητα αν διακοπεί η λειτουργία κατά την ώρα που τα φτιάχνει να "χαθούν" (δε χάνονται πραγματικά, τα βρίσκεις με ανάκτηση) αρχψεία και να γίνει αχταρμάς, αλλά δεν είναι λόγος να φοβάσαι να μη το κάνεις (εκτός πχ αν έχεις πολύ συχνές διακοπές ρεύματος στο σπίτι). Προχωράς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.