Προς το περιεχόμενο

Ποια φθηνη αλλα οχι μαπα TV 32"?

cabdik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια τη βοηθεια σας θελω...!

ψαχνω για τηλεοραση 32" για επαγγελματικο χωρο (ενοικιαζομενα δωματια). θελω μια τηλεοραση για τα βασικα. ουτε extreme χαρακτηριστικα (DLNA, 200ΗΖ, LED 3D.....κλπ τετοια), ουτε ακριβη! αλλα να μην ειναι και κινεζικη και κανει κανενα μπαμ!!!

μπατζετ 300-330.

ποσοτητα 7 τμχ.

Δημοσ.

ελπιζω να εννοεις 7 x 300-330..και οχι οτι ολο το budget σου ειναι 300-330 χαχα

εεε, ειπαμε! οχι κι ετσι!! εννοειται 7 χ 300-330..... :-D

Δημοσ.

Ntinara, καλη η προταση αλλα δε νομιζω οτι στις διακοπες μενει και πολυ ανοικτη η τηλεοραση.....!!!!! :-D :-D

Δημοσ.

συνηθως τα αφηνουν ολα αναμμενα επειδη ειναι "Τσαμπα"

δες κανα review με καταναλωσεις και υπολογισε κατα ποσο συμφερει

Δημοσ.

χθες μου προταθηκαν απο καταστημα οι εξης:

LG 32LK330 - LG 42LK430 (€349-525 αντιστοιχα)

ειναι λεει απο τις τελέυταιες σειρες της LG. τις κοιταξα λιγο στο νετ, αλλα δεν βρηκα κανα καλο review, η εστω καποιες γνωμες απο κατοχους!! τις ξερει-εχει κανεις?

Δημοσ.

τωρα ψαχνεις ποια εχει καλυτερη εικονα? :P

γιατι δε νομιζω να ειναι κριτιριο επιλογης δωματιου το 5% της καλυτερης εικονας σε μια τηλεοραση!

Δημοσ.

ειπα πουθενα οτι ψαχνω για την καλυτερη εικονα?

μου προταθηκαν αυτα τα μοντελα και επειδη δεν τα ξερω, ρωταω μην εχουν κανα ελλατωμα και βγει η αγορα ξυνη....!

που βρισκεις το παραξενο?

Δημοσ.

αν ηξερα, εαν εχουν ελλατωμα, δεν θα ρωτουσα κανεναν...!! γι αυτο ρωταω, να πουν οσοι την εχουν, αν την εχει κανενας..!!!

Δημοσ.

εγω σου πα να παρεις μια απλη,αλλα να κοιταξεις περισσοτερο καταναλωση.

εκτος και αν θες να δωσεις παραπανω λεφτα και να παρεις μεγαλυτερη,ωστε να λενε οι πελατες ουαου

Δημοσ.

σωστα μιλας, αλλα τα λεφτα δεν τα δινω εγω, να το διευκρινησω αυτο! εγω κανω την ερευνα με βαση το μπατζετ που μου δοθηκε! αν νομιζεις οτι μπορουμε να βρουμε LED TV στα 330 που ειναι το οριο, δεκτο!

εξαλλου σε καποια review που ειδα, οι 32 lcd καταναλωνουν μεσο ορο 100W, ενω οι LED καπου 80! δε νομιζω οτι θα κανουν ΤΗΝ διαφορα τη στιγμη που παραλληλα δουλευουν κλιματιστικα-ψυγεια-ηλεκ.κουζινες κλπ..!

και στο κατω-κατω το πληρωνει ο πελατης!

Δημοσ.

αν ειναι να δωσεις 330 και σκεφτεσαι τα εξτρα 30... :rolleyes:

λογικα αν ειναι για επιχειρηση θα ειναι χωρις φπα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...