Προς το περιεχόμενο

Πώς ξεφτίλισαν το ελληνικό κράτος οι Μαροκινοί "αγωνιστές της Υπατίας"

RedPanda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λαθρολάγνοι όλων των ηπείρων ενωθείτε!

1) το ιστολόγιο το οποίο παρουσίασε την εν λόγω είδηση είναι όντως για τον μπέο του ολυμπιακού βόλου. τώρα αγαπητέ που διάβασες αρθράκια γεμάτο μίσος για να μπορέσω να καταλάβω και εγώ? λέει πουθενά ότι η τάδε φυλετική ομάδα είναι κατώτερη μιας άλλης? ή προπαγανδίζει για μίσος μεταξύ φυλών?? ή απλώς επειδή δεν συμβαδίζει με την δηθεν προοδευτική μας αντίληψη (κάθε τι ελληνικό το φτύνουμε) προπαγανδίζει για μίσος?? ή στο τέλος θα μας πεις και ρατσιστές επειδή ντε και καλά οι μαροκινοί που έπιασαν δεν έκλεβαν ή δεν διέπραξαν κανένα ποινικό αδίκημα όσο ήταν εδώ? αναμένω απάντηση\

2) το επεισόδιο της υπατίας μας έκανε διεθνώς ρεζίλι...άνθρωποι που δεν εκπληρούσαν τις συνθήκες του νόμου περί αλλοδαπών με υποβοήθηση απο διάφορες ΜΚΟ ή πολιτικές ομάδες έκαναν κατάληψη και είχαμε γίνει μάρτυρες ενός τσίρκου στα ΜΜΕ "για τους κακόμοιρους μετανάστες¨".. είπαν ότι δεν τους κολλούσαν ένσημα. εφόσον δεν κολλούσαν ένσημα οι εργοδότες τους γιατί δεν έβαλαν ενα δικηγόρο να στείλει ένα εξώδικο στους πρώην εργοδότες τους και να τους κολλήσουν ένσημα?γιατί συνέχιζαν να δουλεύουν παράνομα και έτσι στερούσαν από άλλους νόμιμους μετανάστες το μεροκάματο?άντε για τους έλληνες να μη μιλήσουμε γιατί θα με χαρακτηρίσεις εθνίκαρο ή ρατσιστή.. σε εμπειρία μου στο εξωτερικό πάντως για 3 ημέρες που άργησα να ανανεώσω την άδεια παραμονής και μου έριξαν 400 ευρώ πρόστιμο και αν αργούσα ακόμα λίγο θα με απελαυνανε.

3) λές για έναν παραμυθένιο κόσμο όπου "άν υπάρχει θέληση και οργάνωση όλοι αυτοί μπορούν να βολευτούν και μπλα μπλά"..σοβαρά τώρα κάνεις χρήση παραισθησιογόνων? εκεί ψηλά που έχεις χτίσει το σπίτι σου βλέπεις τι γίνεται καθημερινά γύρω σου ή απλώς μιλάς για να αερίζεις το στόμα σου ρε φίλε?ειλικρινά θέλω να ξέρω τι πίνεις..που θα τους βολέψεις όλους αυτούς σε ποιές δουλειές? έχουμε δουλειές και άλλες και δεν το ξέρω?πές μου σε παρακαλώ και θα πάω. ή έχουμε κανένα κομμουνιστικό κράτος και έχουμε εργοστάσια παντού?

4)είναι γνωστό ότι όλοι οι μετανάστες ,νόμιμοι και μή, έλληνες και μή, τα χρήματα που κερδίζανε ή κερδίζουν τα έστελναν οι μεν έλληνες στην ελλάδα και ο κάθε μετανάστης στον τόπο διαμονής τους και καλά κάνουνε διότι έχουν σπίτια και οικογένειες πίσω που πρέπει να θραφούν. δες όμως μια παλιά έρευνα μιας εφημερίδας πόσα χρήματα έστελναν και στέλνουν οι μετανάστες στην πατρίδα τους. είναι τρομερό το ποσό. το 80 τοις εκατό όμως αυτών είναι αφορολόγητο και οι μισοί από αυτούς δουλεύουν μαύρα. επίσης και πριν το 1989 πάλι είχαμε υπηρέτριες στα σπίτια μας, πάλι είχαμε οικοδόμους, χαμάληδες κλπ. με το που άνοιξαν τα σύνορα και μπήκαν όσοι μπήκαν όλοι τους δούλεψαν για πολύ μικρότερα μεροκάματα και μαύρα. δεν ισχύει αυτό που λές ότι οι "χαζοέλληνες" γέμισαν τις καφετέριες και οι προκομμένοι αλλοδαποί δουλεύουν από το πρωί έως το βράδι. οι χαζοέλληνες γέμισαν τις καφετέριες διότι δεν έχουν που να δουλέψουν. άνοιξε μια χρυσή ευκαιρία. οι 8 από τις 10 αγγελίες γράφουν " ζητείται αλλοδαπός-αλλοδαπή για την τάδε εργασία" πάρε τηλ και πές ότι είσαι έλληνας και θές να κάνεις αυτή τη δουλειά..θα σου κλείσουν το τηλ κατάμουτρα.

5) όσον αφορά τους αλβανούς, εγώ τους παραδέχομαι γιατί είναι όντως δουλευταράδες και έχουν κάνει δικιές τους δουλειές.τα παιδιά τους ζούνε και σπουδάζουν εδώ. αλλά αν τους ρωτήσεις τα πρώτα χρόνια στην ελλάδα τι κάνανε θα σου πουνε ξεκάθαρα ότι έσπαγαν τα μεροκάματα και δούλευαν και μαύρα από πάνω. μέχρι που εκτοπίστηκαν σχεδόν όλοι οι έλληνες από την οικοδομή και τα μεροκάματα πήραν τα πάνω τους πάλι.

εν κατακλείδι, οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και πρέπει να σκεφτόμαστε επιτέλους ελληνικά. να αγοράζουμε ελληνικά προιόντα, να προτιμούμε έλληνες στην εργασία κοκ διότι μόνο έτσι θα ξελασπώσουμε. ξέρω προκαλώ αηδία σε μερικούς "προοδευτικούς" αλλά εδώ στη γειτονιά μου έχω ένα σωρό φιλαράκια άνεργα από ένα χρόνο και βάλε. ο κόσμος πεινάει. στο σουπερμάρκετ έβλεπα κόσμο να ψάχνει για ληγμένα γάλατα μπας και μπορέσουν να πάρουν για τα σπίτια τους. αν αυτό με κάνει ρατσιστή ναι είμαι ρατσιστής.χωνέψτε το ότι δεν σκέφτομαι σαν εσάς και ούτε πρόκειται. καλή σας μέρα

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρα η λυση ειναι καθαρα πολιτικη, η οποια με βαση τα συμφωνα που εχουν υπογραφει με το τωρινο συστημα, δεν μπορει να υλοποιηθει. Πρεπει να υπαρξει εν νεου διαμορφωση της πολιτικης καταστασης πανω σε αυτο το θεμα.

Υπάρχει λύση επι του θέματος που να είναι μη πολιτική; Πρώτα απόλα πρέπει να λυθούν τα χέρια σου και μετά να εφαρμόσεις οποιαδήποτε τακτική επίλυσης του θέματος σε μπλοκάρισμα εισερχομένων και φιλτράρισμα του ποιους θα κρατήσεις.

Nikos_e34 προφανή όλα για σένα ρε φίλε. Πράγματα όπως το οτι μια εφημερίδα δημοσιεύει αγγελίες που διαχωρίζει αλλοδαπους και έλληνες και δεν την μαζεύει κανένας. Όπως οτι no matter what θα υπάρχει εργασία μαύρη δίχως ένσημα και ασφάλιση και θα μας φαίνεται φυσιολογικό.

Μπορείς να ξεκινήσεις με εφαρμογή του νόμου περι μαύρης εργασίας, και αντίστοιχα ένα φιλτράρισμα στις κάφρικες αγγελίες. Ξέρω ξέρω , λεπτομέριες θα μου πεις, το πρόβλημα μας είναι οτι αυτά ακούγονται κομμουνιστικά και δεν είμαστε για τέτοια. Για σκέψου όμως οτι μάλλον ανθρώπινα ακούγονται και όχι κομμουνιστικά. Η ύπαρξη μιας δουλειάς στο μεγαλύτερο πληθυσμιακό ποσοστό δεν πρέπει να είναι κομμουνιστικό προνόμιο, αλλα προνόμιο ΚΑΘΕ κοινωνίας.

Βέβαια ο κάθε Δον Κιχώτης κυνηγάει τους δικούς του ανεμόμυλους, οπότε τι να λέμε τώρα..

Δημοσ.

Στην τελική υπάρχει η ευθύνη αυτού που προσφέρει μαύρη εργασία και αυτού που δέχεται μαύρη εργασία,ας αναλάβουμε σιγά σιγά το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί,στην προκειμένη το μεγαλύτερο το έχει ο εργοδότης,αλλά και ο εργάτης δεν είναι άμοιρος ευθυνών,καταλαβαίνω την ανάγκη για δουλειά αλλά αν κανένας δεν δεχόταν τα μαύρα θα έβρισκε δουλειά με ασφάλιση,ένσημο κτλ αλλά με μικρότερο μισθό (σε χρήμα στην τσέπη),θέλει;Εγώ λέω μερικοί σίγουρα όχι

Εντάξει ήταν επόμενο αφού υποστηρίζεις το "μαζί τα φάγαμε" να υποστηρίζεις και αυτό.

Διαφωνώ κάθετα με το παραπάνω, διότι πάντα ο εργαζόμενος είναι σε ιδιαίτερα μειονεκτική θέση σε σχέση με τον εργοδότη.

Για να μιλήσω με πραγματικά δεδομένα, σε μια περίοδο όπως αυτή που η ανεργία καλπάζει, ο εργαζόμενος ο οποίος έχει θέμα επιβίωσης δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί υψηλότερο ημερομίσθιο ή χαμηλότερο με ασφάλιση. Δέχεται το χαμηλό ημερομίσθιο χωρίς ασφάλιση, διότι και τα χρήματα χρειάζεται αλλά και επειδή λόγω της ανεργίας δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτεί κάτι καλύτερο.

Γενικεύοντας, χωρίς να αναφέρομαι σε σένα προσωπικά, επειδή λέγονται κάποια πράγματα με περίσσεια ευκολία ή επειδή τελικά το θράσος και η ασχετοσύνη δεν έχουν όριο, για τις συγκεκριμένες συνθήκες απασχόλησης δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν ακόμα νόμοι. Η εργατική νομοθεσία δεν έχει καταργηθεί ακόμα.

Κάλεσε το ΙΚΑ και την επιθεώρηση εργασίας να σου πούνε ποιος έχει το 100% της ευθύνης. Έλεος πια, μας έχει κάνει ο πάνχοντρος το μυαλό κιμά.

Δημοσ.

την επόμενη φορά που θα κοιτάξεις την γυάλινη σου σφαίρα να κοιτάξεις καλύτερα για το αν είμαι με το "μαζί τα φάγαμε".

Κλασσικός ελληναράς που πάντα οι άλλοι φταίνε,δεν δέχεται το παραμικρό μερίδιο ευθύνης

άλλωστε είπαμε,για τον ΔΥ που διορίστηκε και έβαλε τα πόδια στο γραφείο,έφτιαξε φραπέ και όταν πήγαινε "πελάτης" του απαντούσε έχω διάλειμμα,φταίνε οι άλλοι,κανένα μερίδιο για τον χαραμοφάη-παράσιτο της κοινωνίας

βέβαι βρήκε και τα κανε,αν έτρωγε απόλυση θα μιλούσαμε για κακό κράτος αλλά ΟΚ

τες πα δεν θα ξανασχοληθώ,το μερίδιο ευθυνης που μου αναλογεί προσωπικά είναι 0%,στο σύνολο όμως σαν λαός δεν είναι 0%,και είμαι μέσα σε αυτό το σύνολο,δεν θέλει διδακτορικό για να το καταλάβει κάποιος,απορώ γιατί είναι τόσο δύσκολο.

Δημοσ.

Κλασσικός ελληναράς που πάντα οι άλλοι φταίνε,δεν δέχεται το παραμικρό μερίδιο ευθύνης

άλλωστε είπαμε,για τον ΔΥ που διορίστηκε και έβαλε τα πόδια στο γραφείο,έφτιαξε φραπέ και όταν πήγαινε "πελάτης" του απαντούσε έχω διάλειμμα,φταίνε οι άλλοι,κανένα μερίδιο για τον χαραμοφάη-παράσιτο της κοινωνίας

δεν το υποστήριξα ποτέ αυτό, μην ξεφεύγεις από το θέμα..

όσο για το "μαζί τα φάγαμε" αυτή την εντύπωση έχω, μπορεί να θυμάμαι λάθος σόρρυ.

Δημοσ.

δεν το υποστήριξα ποτέ αυτό, μην ξεφεύγεις από το θέμα..

όσο για το "μαζί τα φάγαμε" αυτή την εντύπωση έχω, μπορεί να θυμάμαι λάθος σόρρυ.

αυτή είναι η άποψη μου για το μαζί τα φάγαμε.φυσικά δεν φάγαμε τα ίδια και φυσικά δεν έχουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης με την εξουσία,αλλά δεν είναι 0

Συμφωνώ εν μέρη,δεν αναγνωρίζω δηλαδή ισόποση ευθύνη μεταξύ λαού και πολιτικών αλλά όχι ότι δεν έχει ευθύνες ο λαός ή δεν καταλάβαινε προς τα που πάει το πράγμα.

Δηλαδή όταν παίρναμε τα περίφημα πακέτα Ντελόρ και τα έδινε ο "ηγέτης" αβέρτα-κουβέρτα στον κόσμο(πόσα έτρωγε αυτός και οι γύρω-γύρω δεν ξέρω),είχαμε το σφάλμα του "ηγέτη"

Ότι όοοοοοοοολα αυτά τα λεφτά έγινα λουλούδια στα μπουζούκια,φιάλες στο πρώτο τραπέζι,τηλεοράσεις σε κάθε δωμάτιο ως και στο μπάνιο κ.α αναλώσιμα ποιος φταίει;

Όταν όοοοολοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες ας πούμε το πρώτο πράγμα που ρωτούσαν και μάθαιναν ήταν πως να ΜΗΝ πληρώνουν εφορία ποιος φταίει;

Δεν βλέπουμε τους ταρίφες;

Μάυρα λεφτά,κλειστό επάγγελμα και πάνε να καταστρέψουν την βασική πηγή εσόδων του κράτους (τον τουρισμό) για να μην χάσουν τα προνόμια που δεν θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να έχουν.

Όταν όοοοοολοι έψαχναν βύσμα για μια θέση στο δημόσιο έφταιγαν αυτοί αλλά και οι πολιτικοί που το δεχόντουσαν,σωστά;

Όταν μετά όοοοοοοολοι αυτοί έγιναν τεμπέληδες και χαραμοφάηδες με αποτέλεσμα να δυσλειτουργεί κάθε δημόσια υπηρεσία και λόγω όγκου εκτός της τεμπελιάς,άχρηστοι και βάρος στην κοινωνία στην κυριολεξία επειδή καλύφθηκαν πίσω απο την μονιμότητα ποιος έφταιγε;

Όταν ο "ηγέτης" ισχυροποίησε τον συνδικαλισμό για δικό του όφελος βάζουμε σφάλμα στον "ηγέτη"

Όταν αυτοί με τις παπαριές του έκλεισαν την NISSAN,την Good Year,διέλυσαν σχεδόν την PITSOS με κάτι 6μηνες απεργίες ποιος φταίει;

Να φέρω κι ένα παράδειγμα,οι περισσότεροι πήγαμε στρατό,τα βύσματα τα είδαμε,ξέρουν ότι με το βύσμα πηδάνε κάποιον κακομοίρη,αλλά στα @@ τους,αυτοί να περνάνε καλά,γίνεται να μιλάμε για άμεσες δημοκρατίες και τρίχες τέτοιες;Πως ρε φίλε,με αυτά τα μυαλά δεν το αξίζεις(δεν το λέω προσωπικά) γιατί αν γίνει θα σκοτώσεις κόσμο για να φτιαχτείς εσύ,δεν έχεις παιδεία για κάτι τέτοιο,τέλος.

Και τώρα η ΕΕ θα σκάσει απευθείας χρήμα για επενδύσεις και ανάπτυξη,δεν εμπιστεύεται λέει το Ελληνικό κράτος,κι εμείς μιλάμε για κατοχή και ξένη διακυβέρνηση,κάτι τέτοιο είναι αλλά όταν σου τα δωσε για επενδύσεις παλαιότερα τα πήρες και ανέβασες τον μισθό της Βίσση στα 10.000 ευρώ την βραδιά σαν γνήσιος Ελληνάρας.

*και έχω ξαναεκφράσει τις απόψεις μου για την ΕΕ,δεν άλλαξαν,αλλά απο την στιγμή που είσαι εκεί θα χορέψεις,δεν μου αρέσει η οικονομική της πολιτική που είναι κομμένη και ραμένη στα μέτρα της Γερμανίας αλλά πλέον χωρίς αυτούς δεν γίνεται,αν ισχυροποιηθούμε κάποτε μακάρι να σηκώσουμε επιτέλους ανάστημα,τώρα απλά δεν γίνεται,λιγάκι ρεαλισμός

*δεν σου απευθύνομαι προσωπικά ε,για ευκολία λόγου μιλάω σε α ενικό

και αυτή για τις προσωπικές ευθύνες του καθενός που βγάζει τον κ@λο του απ έξω επειδή το παίρνει προσωπικά

το μερίδιο ευθυνης που μου αναλογεί προσωπικά είναι 0%,στο σύνολο όμως σαν λαός δεν είναι 0%,και είμαι μέσα σε αυτό το σύνολο
Δημοσ.

αυτή είναι η άποψη μου για το μαζί τα φάγαμε.φυσικά δεν φάγαμε τα ίδια και φυσικά δεν έχουμε το ίδιο μερίδιο ευθύνης με την εξουσία,αλλά δεν είναι 0

και αυτή για τις προσωπικές ευθύνες του καθενός που βγάζει τον κ@λο του απ έξω επειδή το παίρνει προσωπικά

Είμαστε λίγο εκτός θέματος, αλλά για το συνεχές της συζήτησης θα σου πω την άποψή μου περιληπτικά.

Όταν ο κόσμος απολάμβανε παροχές, μισθούς κτλ θεωρώ πως δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν το σύστημα άντεχε τις παροχές αυτές.

Ο πολίτης έχει την ευθύνη της βιωσιμότητας του νοικοκυριού του και ο πολιτικός έχει την ευθύνη της βιωσιμότητας της χώρας. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο υπάρχει ένα τεράστιο κενό (εσωτερικής) πληροφόρησης και μια απόσταση ευθύνης πάρα πολύ μεγάλη, μη μετρήσιμη ίσως.

Αν το παρουσιάσουμε σε μικρότερη κλίμακα ίσως να γίνει καλύτερα αντιληπτό:

Έστω μια επιχείρηση που πληρώνει τους υπαλλήλους της 2.000 ευρώ το μήνα, οι υπάλληλοι είναι ευχαριστημένοι. Η επιχείρηση μετά από λίγο καιρό χρεοκοπεί και κλείνει. Ο υπάλληλος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα χρηματοοικονομικά δεδομένα της επιχείρησης, τόσα ζητούσε, τόσα έπαιρνε, με τόσα ζούσε.

Κάπως έτσι λοιπόν νομίζω πως η ευθύνη είναι καθαρά πολιτική. Εάν έπρεπε να μπει ένα φρένο στους διορισμούς, στη σπατάλη κτλ έπρεπε να μπει από αυτούς που ήταν υπεύθυνοι, που είχαν την πληροφόρηση, που γνώριζαν από χέρι βασισμένοι σε πραγματικά δεδομένα, ότι το σύστημα μια μέρα θα καταρρεύσει.

Αν τώρα θες να ρίξουμε στον πολίτη την ευθύνη του 0,01% αυτό δεν είναι καν στα όρια του μαθηματικού σφάλματος.

Δημοσ.

Είμαστε λίγο εκτός θέματος, αλλά για το συνεχές της συζήτησης θα σου πω την άποψή μου περιληπτικά.

Όταν ο κόσμος απολάμβανε παροχές, μισθούς κτλ θεωρώ πως δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν το σύστημα άντεχε τις παροχές αυτές.

Ο πολίτης έχει την ευθύνη της βιωσιμότητας του νοικοκυριού του και ο πολιτικός έχει την ευθύνη της βιωσιμότητας της χώρας. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο υπάρχει ένα τεράστιο κενό (εσωτερικής) πληροφόρησης και μια απόσταση ευθύνης πάρα πολύ μεγάλη, μη μετρήσιμη ίσως.

δεν έχω την απαίτηση απο τον ΔΥ να ξέρει ως που αντέχει το πορτοφόλι του κράτους,να του δίνουν αύξηση και αυτός να κοιτάζει τα βιβλία.

έχω την απαίτηση να δουλέψει,και είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αν δεν δουλεύει ενώ πληρώνεται τότε παρασιτεί εις βάρος των υπολοίπων,αυτό λοιπόν πάντα το ξερε και αδιαφορούσε,αυτή είναι η ευθύνη του.

επίσης οι συνδικαλιστές είναι μέρος του λαού,αν έχουν αυτοί ευθύνη έχει και ο λαός

*και το μερίδιο ευθύνης δεν είναι τέτοιο ώστε να δικαιολογεί το μαζί τα φάγαμε απο πολιτικό,αλλά δεν είναι και αμελητέο

Δημοσ.

έχω την απαίτηση να δουλέψει,και είναι σε θέση να γνωρίζει ότι αν δεν δουλεύει ενώ πληρώνεται τότε παρασιτεί εις βάρος των υπολοίπων,αυτό λοιπόν πάντα το ξερε και αδιαφορούσε,αυτή είναι η ευθύνη του.

και το μερίδιο ευθύνης δεν είναι τέτοιο ώστε να δικαιολογεί το μαζί τα φάγαμε απο πολιτικό,αλλά δεν είναι και αμελητέο

Σύμφωνοι όσο ποτέ. Εγώ το θεωρώ αμελητέο βέβαια.

Δημοσ.

Σύμφωνοι όσο ποτέ. Εγώ το θεωρώ αμελητέο βέβαια.

Ισως ομως να μην ειναι αμελητεα. Διοτι θεωρωντας οτι το μεριδιο ευθυνης του δ/υ ειναι στο οτι ποτε του δε δουλεψε σωστα, αν σκεφτουμε ολους αυτους να δουλευαν σωστα, τοτε ισως να ειχαμε καλυτερες υπηρεσιες, σωστοτερο δημοσιο, λιγοτερη γραφειοκρατια, καλυτερη παιδεια, λιγοτερη παραπαιδεια, καλυτεη γεια κλπ. Ολα αυτα εμμεσα αποφερουν πολλα λεφτα στα ταμεια του κρατους, διοτι οταν εχεις αυτα, σαν ελευθερος επαγγελματιας, μπορεις να λειτουργησεις πολυ πιο ευκολα, σαν νεος, μπορεις να διαχτεις καλυτερα, και σπαταλωντας λιγοτερα χρηματα, σαν αρρωστος μπορεις να νοσηλευτεις σωστα χωρις να τρεχεις στα ιδιωτικα κλπ. Υπαρχει που υπαρχει το τεραστιο δημοσιο, ας λειτουργουσε τουλαχιστον σωστα.

Εχει τεραστιο μεριδιο ευθυνης ο δημοσιος που ενω υπολειτουργουσε, τωρα που του εκοψαν τα επιδοματα, επαψε να λειτουργει τελειως απο αντιδραση (και το λεει κιολας με υφος), συνεχιζοντας να παιρνει βεβαια τα διπλα απο εμενα, κι ας εχουμε τα ιδια πτυχια. Αυτος πλεον "μαζι τους τα τρωει" και χοντρα μαλιστα.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να ρίξει και μια ματιά στον αντίλογο του αρχικού θέματος

http://parallhlografos.wordpress.com/2011/07/22/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B1/

Αναδημοσίευση είναι απο αλλού.

Δεν ξέρω τι είδους site είναι, δεν ξέρω τι απόψεις πρεσβεύει, αλλα σίγουρα το θεωρώ εξίσου αξιόπιοστο με το defencenet. B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...