terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 N.2251/1994 Σε κάθε περίπτωση, καταχρηστικοί είναι ιδίως οι όροι που: ε΄) επιφυλάσσουν στον προμηθευτή το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης ή λύσης της σύμβασης χωρίς ορισμένο, ειδικό και σπουδαίο λόγο, ο οποίος να αναφέρεται στη σύμβαση, Aυτο ειχα προχειρο στα Emails μου απο την ΓΓΚ αν δεις τον νομο ομως λεει οτι δεν μπορει να γινει μονομερης και αδικαιολογητη ακυρωση συμβασης απο αποσταση χωρις ενημερωση και την αποδοχη του καταναλωτη. Oποτε απο οτι λετε το καταστημα ειναι κομπλε μονο αν εισαι στην γειτονια του ή γενικα Θεσσαλονικη και οτι το Online συστημα ειναι για γελια και παραβιαζεται συχνα και εχω τις επιφυλαξεις μου αν επεμβενουν μονο στις τιμες και οχι στα δεδομενα μας Οσο για εσενα Τερι σου @@@ την @@@ τον @@@ σου την @@@@@ σου παλιο@@@@ ψαξε με και εμενα στο Google και @@@ μου και τα @@ @@@@ χαχαχα νουμερο http://www.youtube.com/watch?v=FKo0O0KCs3w&feature=related Μπράβο σου !
tarantules Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 με 8 ευρω? Με 8,5 ευρώ...Οι κερατάδες δεν μου χαρίστηκαν ούτε στο 50άλεπτο
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Hal μιας και παρακολουθεις και εσυ το θεμα για ρωτα τον παρεδωθε για την ισχυ του νομου. N.2251/1994 Σε κάθε περίπτωση, καταχρηστικοί είναι ιδίως οι όροι που: ε΄) επιφυλάσσουν στον προμηθευτή το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης ή λύσης της σύμβασης χωρίς ορισμένο, ειδικό και σπουδαίο λόγο, ο οποίος να αναφέρεται στη σύμβαση, Aυτο ειχα προχειρο στα Emails μου απο την ΓΓΚ αν δεις τον νομο ομως λεει οτι δεν μπορει να γινει μονομερης και αδικαιολογητη ακυρωση συμβασης απο αποσταση χωρις ενημερωση και την αποδοχη του καταναλωτη. Oποτε απο οτι λετε το καταστημα ειναι κομπλε μονο αν εισαι στην γειτονια του ή γενικα Θεσσαλονικη και οτι το Online συστημα ειναι για γελια και παραβιαζεται συχνα και εχω τις επιφυλαξεις μου αν επεμβενουν μονο στις τιμες και οχι στα δεδομενα μα , ότι η συγκεκριμένη σελίδα δέχεται επιθέσεις από @@@@@@@@@ που είτε θέλουν να (")βλάψουν(") το κατάστημα σαν κατάστημα ή σαν "πρόσωπο" είτε ζηλεύουν την αποδοχή που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα τον τελευταίο καιρό, λόγω των πολύ καλών τιμών που έχει. Επιθέσεις σε άτομα που δεν γνωρίζεις μη κάνεις ... και μη πετάς @@@@@@@@ Και εγώ έκανα παραγγελία για 2 τεμάχια ... οπότε τις @@ και τους χαρακτηρισμούς σου στα κολλητάρια σου , εδώ είναι δημόσιο forum όχι η παρέα σου Sotosgl αν συμμετέχεις μόνο και μόνο για να λές @@@@@@@@ και να επιτήθεσε σε άλλους μην συμμετέχεις καθόλου. Σωπα ρε! Επεσε και λογοκρισια; Silver αγορι μου διαβασε και καμια σελιδα πριν,υπαρχουν και αλλοι τροποι να υποστηριξεις τον κολλητο σου. Χαρακτηρισμους τερι; Μια ερωτηση σου εκανα και μου ηρθες με support και @@
terry308 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/414778-samsung-spinpoint-f3-1tb-861-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e/page__view__findpost__p__4165741 Απο που γνωριζες την υπερασπιστικη τους γραμμη; http://www.insomnia.gr/topic/414778-samsung-spinpoint-f3-1tb-861-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e/page__view__findpost__p__4169997 Περιμενω απαντηση απο τον Terry308 εκτος αν εισαι το Alter Ego του ή δικηγορος του οποτε παω πασο. (Σαν πολλοι γνωστοι του VisionStudio δεν μαζευτηκαν στο Thread;) Δεν είναι απλή ερώτηση αυτή ... @@ είναι και δεν έχω κανένα κολλητό στο forum ... ούτε χρειάζομαι κανέναν ... Σου απάντησα .... Αν πας σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες στο κατάστημα για παραλαβή υλικών , λογικό είναι να έχεις διαφορετική γνώμη.
iVagGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 soto το καταστημα ενημερωνει στην σελιδα οπως και να χει, δες το και μονος σου, μπορει να σου ακυρωσει την παραγγγελια απο την στιγμη που ειναι σε κατασταση εκκρεμη, σε πηρε κανεις τηλ? γυρισε σε αποδεκτη? οχι, ε τοτε μπορει να στην ακυρωσει. Αυτα περι νομου πες τα αλλου, ισχυουν φιλε οταν σε ενημερωσει το καταστημα και αποδεχθει την παραγγελια σου. Εκει εισαι με ολο σου το δικιο. Οταν κανω παραγγελια εκει, μου ρχεται ενα αυτοματο μαιλ που λεει οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου για την επιβεβαιωση της παραγγελιας... Ξεκαθαρα. οποτε δεν εγκριθηκε τιποτα... αντε αντι να κανουμε κανα μπανακι πλακωνομαστε εδω μεσα. Και αν σκας τοσο στην τελικη, παμε να ανοιξουμε λογαριασμο στην εθνικη , να σου κανουμε και διαφημιση-ερανο , να σου παρουμε 4-5 δισκους ρε φιλε με τα λεφτα που θα μαζεψουμε απο δω μεσα.. Και μετα απο αυτο θελω να βαλεις υπογραφη το λογοτυπο του VS. Αντε κανας moderator να το κλειδωσει το ρημαδι γιατι γεμισαμε παρανοια εδω μεσα.
tarantules Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Είμαι πολύ περίεργος να δω στις πόσες σελίδες θα ξεπεράσετε αυτό που σας συνέβη
garna Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 +1 Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως. Και οι πιο ευέξαπτοι νομίζω ότι παραβλέπουν την ουσία: ανεξάρτητα από το πόσο καλό μαγαζί ήταν/είναι το vs, ανεξάρτητα από τη λάθος/χακαρισμένη τιμή (πάρτε το όπως θέλετε) το ατόπημα ήταν και παραμένει η λάθος αντιμετώπιση της κρίσης. Δε διαγράφεις παραγγελίες χωρίς να ενημερώσεις, κατεβάζεις αμέσως το site αν έχεις υποψία χακαρίσματος, αναρτάς άμεσα ανακοίνωση και ερευνάς άμεσα για τυχόν διαρροές προσωπικών δεδομένων. Από τα παραπάνω τίποτα δεν έκανε άμεσα το vs. Η δε ανακοίνωση του ιδιοκτήτη σε αυτό το νήμα νομίζω ότι έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Αυτό που εξέλαβα ως μήνυμα ήταν μία προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι. Συμφωνώ Απολύτως. Κύριοι του VisionStudio επιτέλους καταλάβετε τι σας λέμε, μάθετε από τα λάθη που σας επισημαίνουμε και διορθωθείτε.
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 soto το καταστημα ενημερωνει στην σελιδα οπως και να χει, δες το και μονος σου, μπορει να σου ακυρωσει την παραγγγελια απο την στιγμη που ειναι σε κατασταση εκκρεμη, σε πηρε κανεις τηλ? γυρισε σε αποδεκτη? οχι, ε τοτε μπορει να στην ακυρωσει. Αυτα περι νομου πες τα αλλου, ισχυουν φιλε οταν σε ενημερωσει το καταστημα και αποδεχθει την παραγγελια σου. Εκει εισαι με ολο σου το δικιο. Οταν κανω παραγγελια εκει, μου ρχεται ενα αυτοματο μαιλ που λεει οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου για την επιβεβαιωση της παραγγελιας... Ξεκαθαρα. οποτε δεν εγκριθηκε τιποτα... αντε αντι να κανουμε κανα μπανακι πλακωνομαστε εδω μεσα. Και αν σκας τοσο στην τελικη, παμε να ανοιξουμε λογαριασμο στην εθνικη , να σου κανουμε και διαφημιση-ερανο , να σου παρουμε 4-5 δισκους ρε φιλε με τα λεφτα που θα μαζεψουμε απο δω μεσα.. Και μετα απο αυτο θελω να βαλεις υπογραφη το λογοτυπο του VS. Αντε κανας moderator να το κλειδωσει το ρημαδι γιατι γεμισαμε παρανοια εδω μεσα. Κοιτα που πρεπει να απανταω και στις ασυναρτησιες του καθενος εδω μεσα. Το οτι βαζει ο καθενας στην ιστοσελιδα του καποιους ορους χρησης δεν ακυρωνει την νομοθεσια που υπαρχει απο πισω ΤΕΛΟΣ Δεν παει να λεει ο αλλος οτι του κατεβει και οτι εχει δικαιωμα να κανει οτι και οταν του καπνισει απο την στιγμη που παραβαινει τον νομο που εχει συγκροτηθει για την συγκεκριμενη κατηγορια πωλησεων ειναι Foul και στην τελικη μιας και το VS εχει πολλους φιλους εδω μεσα(Λογια του Mr VS του ιδιου) και απο οτι βλεπω γνωστες φατσες στα νηματα των προσφορων ας προωθουσαν τις λυσεις που εχουν ειπωθει 10αδες φορες για το πως μπορει να αντιμετωπιστει ενα τετοιο λαθος (Συνδεση αποθηκης με την db του Site(με ενα προγραμμα logistics γινεται πολυ ευκολα ακομα και χειροκινητα),συγκριση τιμης στο site με κοστος και αλλα πολλα) αυτο αλλωστε το καντε την παραγγελια και θα την τσεκαρουμε καταργει αυτοματα την εννοια του Eshop ας το γυρισουμε στις τηλεφωνικες παραγγελιες καλυτερα. Τα εγραψα και πριν αναψουν τα αιματα στην τριτη σελιδα ηρεμα και ορθολογιστικα. Εκραξα αυτους που πηγαν και εκαναν παραγγελιες με 1 2 3 ή 10 σκληρους ενω εκανε μπαμ οτι προκειται για λαθος να εγραφε πχ 10€ κατω απο τον ανταγωνισμο για να κανει ενα μεγαλο μπαμ και μετα να το διορθωνε θα ηταν χειροτερο για εμενα. Εκραξα το Vision Studio γιατι ειχε λαθος εως και παρανομη αντιμετωπιση της κρισης που δημιουργηθηκε Εξεφρασα την εμπειρια μου σε Data Entry και ποια αλλα δεδομενα μπορει να εκμεταλευτει καποιος που εχει προσβαση στο Web Interface Ειπα οτι δεν εκανα παραγγελια ουτε ειχα σκοπο αλλα ουτε εχει τυχει να αγορασω κατι απο το VS αλλα και οτι δεν ειμαι απο θεσσαλονικη ουτε εργαζομαι σε ανταγωνιστη Μεχρι και νομοθεσιες παρεθεσα που χρησιμοποιηθηκαν σε αντιστοιχες περιπτωσεις Απο εκει και περα οταν βλεπω μια στρατια απο Users τον Υπευθυνο πωλησεων-Ιδιοκτητη του VS να μπαινει και προσπαθει να αιτιολογησει το τι εγινε και τι δεν εγινε. Ε δεν μου καθεται καλα ρε αδερφε και με βαζει σε υποψιες μερικες καταστασεις καλυτερα να μενουν ανωνυμες. Και που εισαι νεος υποδειξεις για Moderation επιβαλουν κυρωσεις στο λεω γιατι οτι εμπειρια εχεις απο το Forum ειναι αγγελιες και για το Vs σου,οσο για τον λογαρισμο στην Εθνικη πες μου τον δικο σου να σου στειλω εγω κανενα ψιλο για καπελο γιατι σε εχει βαρεσει ο ηλιος στο κεφαλι με αυτα που γραφεις @Τερι308 Τερι κοιτα να δεις οταν μπαινει ενας χρηστης πρωι πρωι μετα το συμβαν και μας λεει ακριβως τα ιδια που ειπε και το καταστημα στο email 1,5 ωρα μετα συγχωρα με αλλα πες μου τι θα πιστευες εσυ στην θεση μου. Δεν σε κατηγορησα αλλα οταν βλεπω αλλα ατομα να προσπαθουν να απαντησουν εκ μερους και εχοντας και τα λεγομενα του ισχυρου αντρα της VS για παιδια που ειναι φιλαρακια του και εχουν συμμετοχη σε αυτο το thread βαρεσαν κουδουνακια Περιμενα μια απαντηση απο εσενα και μονο απο εσενα Περιμενω απαντηση απο τον Terry308 εκτος αν εισαι το Alter Ego του ή δικηγορος του οποτε παω πασο. (Σαν πολλοι γνωστοι του VisionStudio δεν μαζευτηκαν στο Thread;) <-- Αυτο πηγαινε σε οποιον απαντησε εκ μερους σου προσπαθωντας να σε δικαιολογησει Anyway το σταματαω εδω για να μην πετυχουν μερικοι τον σκοπο τους και κλειδωθει το θεμα,αν θελετε να με βρισετε κλπ περαστε στα PM οπου μπορω να απαντησω ιδιαιτερως αλλιως αν αναφερθουν παλι προσβολες ειρωνιες και αλλες χαριτωμενιες για την παρτυ μου υπαρχει το καταλληλο κουμπακι οπως χρησιμοποιηθηκε και σε μενα οταν παρεξηγηθηκαμε. #asm ("sei") Sentoni mode off
ipal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 φανταζομαι η συμβαση ισχυει αν γινει η πληρωμη. δε ξερω αν υπαρχει συμβαση μονο με τη παραγγελια... πηγε ο τυπος να το βαλει 48.6 να χτυπησει το pixmania & ξεχασε το 4... οσο για τα skroutzo μαγαζα γενικα, τα πιο πολλα φτιαχτηκαν λογικα και με επιδοτησεις, τωρα που παπαλα, δεν υπαρχουν φραγκα για upgrade. λογικα υπαρχουν και τρυπες security & θα γινεται σιγα σιγα & μπαχαλο η κατασταση οσο σφιγγουν τα πραγματα στην αγορα.
Silverage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Εγώ Sotos δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα ούτε υποστηρίζω το visionstudio και ούτε με νοιάζει τι κάνει αλλά όταν άρχισες τα "σου @ τη @....." νευρίασα, θα μπορούσες και πιο πολιτισμένα.Έβγαλες το κτήνος απο μέσα μου . Κρίμα που δεν παρήγγειλα για να έχω και εγώ έκπτωση τώρα που το σκέφτομαι
Sotosgl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Παρεξηγηση παιχτηκε μωρε και τα αρχισα...το καταλαβα απο το post που λινκαρε που δεν απευθυνοταν σε αυτον,πιστεψε με δεν κανω κωλοτουμπες για να χρυσωσω κανενα χαπι γιαυτο εχω παει και για "μπανιο" πολλες φορες
eko13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια εχει κανει "hot" αυτο το τοπικ χωρις να ειναι... 9/10 στις περιπτωσεις σου λενε σημειωση οτι δεν ευθυνομαστε για τυπογραφικο λαθος... Οποτε η εταιρια νομικα ειναι καλυμενη, σου πετα ενα τυπογραφικο λαθος και τελος... Τωρα αν ο ενας το θεωρει ηθικο, ο αλλος ανηθικο ειναι προσωπικη αποψη, εγω προσωπικα, θα το χαρακτηριζα περιεργο διοτι δεν ειναι απλα ενα 39 αντι για 390, δεν εχουν καμια σχεση τα νουμερα, τωρα αν μπερδευτικαν τιποτα κωδικοι προιοντων τι να πω... Αν ο αλλος πιστευει οτι αδικειται επειδη δεν πηρε το σκληρο για 8 ευρω, ας μην ξαναψωνησει απο το μαγαζι, παντως νομικα δεν θα κερδισει τιποτα...
iVagGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Καταρχας καλημερα. Σοτο τ ξες ο ι αυτα π λες ιςχυουν.τ περι νομου. Αλλα υπαρχουν κ ελαφρυντικα γ τ καταστημα. Ισως να μην παραγγειλες καδ,αλλα με τν τροπο π εξεφρασες τν αποψη σου και φυσικα τ υφος σου ειναι ακρος εκνευριστικο. Οσο γ το αν εχω κυρωσεις εγω ζητωντας παρεμβαση απο διαχειρηστη. Εσυ τ θα πρεπε να χεις ηδη δν ξερω.τεσπα επειδη εγω δν μπηκα να μαλωσω κ φυσικα δν εχω σχεση με τ καταστημα παρα μονο γ αγορες τ μονο π με εκνευριζει ειναι τ στυλακι σ και η αντιμετωπιση σ απεναντι σε εμας. Ειναι τετοια π με κανει να πιστευω οτι εισαι απο αντιπαλο καταστημα. :-P
k_dinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Κρίμα που δεν παρήγγειλα για να έχω και εγώ έκπτωση τώρα που το σκέφτομαι Μπορεις και τωρα να εχεις εκπτωση. Το θεμα ειναι οτι θα μπλεξεις με μεταφορικες αν δεν εισαι απο Θεσσαλονικη και παει κατι στραβα..
newtech Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μας τα εχετε κανει αεροσακους! Ενταξει μερικοι το κατανουν το λαθος μερικοι οχι , μερικοι λενε οτι ειναι λαθος ο τροπος που το χειριστικαν. Μερικοι θελουν τον δισκο με 8 ευρω μερικοι βλεπουν οτι εγεινε λαθος.. Δισκος με 8 ευρω δεν υπαρχει ηταν λαθος. Αν πιστευει καποιος οτι τον δουλεψαν και δεν το σικονει να μην ξαναγορασει απο το μγαζι Αν πιστευει καποιος οτι παρανομησαν ας τους κανει μηνηση.. Καθεστε και τρογεστε μεταξι σας σαν 15χρωνα... Ηταν πεναλτι οχι δεν ειταν πεναλτι...... Ο καθενας εχει την αποψη του και δεν αλαζει απο οτι διαβαζω 13 σελιδες μια "Πρωσφορα" που ποτε δεν ηταν προσφορα στην τελικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.