Προς το περιεχόμενο

Samsung Spinpoint F3 1TB - 8.61 Ευρώ;;

Asta_na_Pane

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 23 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 23 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Φίλε pittas δεν μπορεί εσύ να ξέρεις ποιος είμαι και γιατί εφτασε η Ελλάδα εδώ που έφτασε.

Τις προσβολές να προσέχεις που τις πετάς.

Εσω πέρα δεν είμαστε παιδάκια που δεν ξέρουμε που πάνε τα τρία μας.

Αν εσυ ψαρώνεις με τον καθένα δήθεν καλό επιχειρηματία δεν πρέπει όλο να κάνουν το ίδιο.

Υπάρχουν και μερικοί που έχουν νοημοσύνη.

Παρεξηγηθηκες ?

Στα @@ μου

δισκο με 8 ευρω δεν παιρνεις

εσυ εισαι που εχεις και καλα νοημοσυνη ?

χαχαχα

Γελανε τα τσιμεντα :lol:

ξεχασανε η "ξεχασανε" το 4 μπροστα

μη τους κανετε τη χαρη και τους γεμισετε στο database με τα στοιχεια σας.

Που εισαι garna

Αυτο το ποστ ειναι νοημοσυνη

Οχι να χτυπιεσαι σα σαλτιμπαγκος που δε σου στειλανε δισκο με 8 ευρω

over and out απο εμενα

Δημοσ.

Προσέξτε που φτάσαμε: ξεκινήσαμε από ένα λάθος ή κακόβουλη ενέργεια που έγινε στο VS και καταλήξαμε σε προσωπικές αντιδικίες μεταξύ μας. Αθάνατε έλληνα...

Μετά τσαντιζόμαστε που μας έχουν $%^$^&$% οι ξένοι. Καλά να πάθουμε.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 23 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 23 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Φαίνεται Pittas είσαι πολύ φίλος με τα τσιμέντα και ξέρεις καλά από αυτά. :-D

Δημοσ.

Ρε παιδια.. σοβαρα..

τα λαθη για τον Α ή Β λογο γινονται.

Αν λοιπον πιστευατε οτι ειναι προσφορα γιατι δεν πηρατε ενα τηλεφωνο και να πειτε..

Για σας. Θελω να παρω αυτον τον δισκο.. Σε περιπτοση προσφορας (80% εκτπωση) πιστευω οτι θα το εγραφε και στο ιδιο το προιων.

Μαλιστα το πρωιον ηταν διαθεσιμο σε 3-6 μερες αρα το να περιμενετε μεχρι το πρωι δεν θα σας εκανε προβλημα.

Αλλα μερικοι απλα για να κανουν φασαρια και να κατηγωρισουν για ενα ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ αγορασαν 2-3 15 δισκους.

Ενταξει ας τους σφαξουμε λοιπον.. Κατο τα σινικιακα... Που κανουν τετοια λαθη ΘΑΝΑΤΟΣ! Στον αρειο παγο...

Θα μπορουσε να πει ο ανθρωπος .. Συγνομη λαθος τυπογραφικο οπως κανουν ολοι... (δεκαδες περιπτοσεις να σας αναφερω) , και ομως μπικε εδω και ειπε τα πραγματα με το ονομα του.. Και επιδει μερικοι λενε αργισε.. Ε συγνωμη αλλα δεν ειναι ολοι γραμμενοι στο INSOMNIA και δεν θα μπορουσε να ξερει οτι γινετε ντορος για αυτο!

Ας χαλαροσουμε λοιπον.. Ειπε συγνομη εκανε μια προσφορα που μπορει να την κανει κ τελος...

Δημοσ.

Ρε παιδια.. σοβαρα..

τα λαθη για τον Α ή Β λογο γινονται.

Αν λοιπον πιστευατε οτι ειναι προσφορα γιατι δεν πηρατε ενα τηλεφωνο και να πειτε..

Για σας. Θελω να παρω αυτον τον δισκο.. Σε περιπτοση προσφορας (80% εκτπωση) πιστευω οτι θα το εγραφε και στο ιδιο το προιων.

Μαλιστα το πρωιον ηταν διαθεσιμο σε 3-6 μερες αρα το να περιμενετε μεχρι το πρωι δεν θα σας εκανε προβλημα.

Αλλα μερικοι απλα για να κανουν φασαρια και να κατηγωρισουν για ενα ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΛΑΘΟΣ αγορασαν 2-3 15 δισκους.

Ενταξει ας τους σφαξουμε λοιπον.. Κατο τα σινικιακα... Που κανουν τετοια λαθη ΘΑΝΑΤΟΣ! Στον αρειο παγο...

Θα μπορουσε να πει ο ανθρωπος .. Συγνομη λαθος τυπογραφικο οπως κανουν ολοι... (δεκαδες περιπτοσεις να σας αναφερω) , και ομως μπικε εδω και ειπε τα πραγματα με το ονομα του.. Και επιδει μερικοι λενε αργισε.. Ε συγνωμη αλλα δεν ειναι ολοι γραμμενοι στο INSOMNIA και δεν θα μπορουσε να ξερει οτι γινετε ντορος για αυτο!

Ας χαλαροσουμε λοιπον.. Ειπε συγνομη εκανε μια προσφορα που μπορει να την κανει κ τελος...

Δεν εχω παραγγειλει δισκο και δε θα παραγγειλω γιατι δε χρειαζομαι ΑΛΛΑ ο απολυτος σεβασμος του πελατη ειναι μονοδρομος. εχω βαρεθει να ακουω τρελοδικαιολογιες και καποιοι κουτοι να τις πιστευουν. Λογω αυτων (των κουτων) φτασαμε εδω... ο εμπορος θα παρει οσο χωρο του δωσεις. Ειμαι ο πρωτος που ειπα για την προσφορά και χαιρομαι που ακουστηκα. Ειναι ενας τροπος να αποδεχτεις το λαθος σου και να τιμησεις τον πελατη για το λαθος / αβλεψια, οπως θες πεστω... Δηλαδη αποδεχομαι την κινηση καλης θελησης απο τη μερια του καταστηματος χωρις να σημαινει οτι δινω συγχωροχαρτι αλλα παραμενω εν δυναμη πελατης του.

ΑΡΑ δεν κατηγορω τους θυμωμενους καταναλωτες, δεν γεννηθηκαν ετσι και να ξερεις οτι αυτοι σε προστατευουν από τον δεκαπλασιασμο των ''λαθων''...και αν συμβαινουν τοσα ειναι μαλλον γιατι δεν υπαρχουν αρκετοι καταναλωτες να διαμαρτυρηθουν...και αν θελεις το οτι γινονται τοσα λαθη μπορει να εχει να κανει σε πολλες περιπτωσεις οτι βαζουν αχρηστους χαμηλομισθους εργαζομενους σε θεσεις κλειδια, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;

ΣΕΒΑΣΜΟΣ λοιπον σε αυτον που διαμαρτυρεται....απλως εμενα με καλυψε στη συγκεκριμενη περιπτωση ο αντιπροσωπος της εταιριας!

Δημοσ.

εχω βαρεθει να ακουω τρελοδικαιολογιες και καποιοι κουτοι να τις πιστευουν. Λογω αυτων (των κουτων) φτασαμε εδω...

ειναι κουτος αυτος που πιστευει την δικαιολογια οτι η αλλαγη μιας τιμης μπορει να οφειλεται σε hacking, εσωστερικου ή εξωτερικου χωρου, αλλα εξυπνος αυτος που βλεπει εναν δισκο 1 ΤΒ και πιστευει οτι θα κοστιζει πραγματικα 8,5 ευρω. Και το χαρακτηριζετε τρελοδικαιολογια χωρις να εχετε την παραμικρη γνωση επι του θεματος. ΟΚ δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο...

Οσο για τον κ. Τσατίδη θα τον συγχαρω που ηρθε δημοσια και επωνυμα να γραψει αυτα που εγραψε αλλα προσωπικα δεν θεωρω οτι ειναι και καμια μεγαλη προσφορα. Δεν γνωριζω βεβαια το ποσοστο κερδους που εχουν τα καταστηματα σε τετοια προιοντα. Το σημαντικοτερο ομως για μενα ειναι οτι για 5-10 ευρω δεν θα πουλαγα την ανωνυμια μου ως χρηστης ενος forum. Ποιο σωστο για μενα θα ηταν να εγραφε οτι η προσφορα ισχυει χωρις την απαραιτητη αναγραφη του username κατα την παραγγελια για τους χρηστες του insomnia. Φυσικα για αυτους που ειχαν παραγγειλει δεν απαιτειται κατι τετοιο.

Στην παραγγελία για να καταχωρηθεί με την έκπτωση θα πρέπει να γράψετε «Αφορά την παραγγελία <αριθμός παραγγελίας που χάθηκε>» η «μέλος του forum Insomnia login <το login σας>».

Δημοσ.

Επειδή δουλεύω με κόσμο εχω καταλάβει πως όσο χώρο δίνεις στον πελάτη τόσο χώρο θέλει ακόμα.Όπως κ ο έμπορος το αφεντικό κτλ. Πόσο αμυαλός πρέπει να ναι κάποιος να πιστέψει πως δίσκος 1 τερα Θα μπορούσε να χει 8 ευρώ. Μα συγγνώμη πόσο μυαλό θέλει? Είναι δυνατόν να υπάρχει? Κ άντε το βλέπεις 8 ευρώ. Το παραγγελνεις με κλειστα τα μάτια? Απλά έλεος. Σε ότι αφορά τις κατηγορίες προς το κατάστημα γι αυτούς που παραγγείλαν κ θίχτηκε ο εγωισμός τους απ την "κοροϊδία" κτλ κτλ πιστεύω πως, να το πω κάπως κόσμια, είναι πολύ τσάμπατζιδες. Κ δεν χρειαζόταν να βγει ο κ Τσατιδης να απαντήσει, μάγκες τους έκανε.

Δημοσ.

Επειδή δουλεύω με κόσμο εχω καταλάβει πως όσο χώρο δίνεις στον πελάτη τόσο χώρο θέλει ακόμα.Όπως κ ο έμπορος το αφεντικό κτλ. Πόσο αμυαλός πρέπει να ναι κάποιος να πιστέψει πως δίσκος 1 τερα Θα μπορούσε να χει 8 ευρώ. Μα συγγνώμη πόσο μυαλό θέλει? Είναι δυνατόν να υπάρχει? Κ άντε το βλέπεις 8 ευρώ. Το παραγγελνεις με κλειστα τα μάτια? Απλά έλεος. Σε ότι αφορά τις κατηγορίες προς το κατάστημα γι αυτούς που παραγγείλαν κ θίχτηκε ο εγωισμός τους απ την "κοροϊδία" κτλ κτλ πιστεύω πως, να το πω κάπως κόσμια, είναι πολύ τσάμπατζιδες. Κ δεν χρειαζόταν να βγει ο κ Τσατιδης να απαντήσει, μάγκες τους έκανε.

Τα λες αυτά επειδή δεν υπάρχουν νόμοι στο Ελλαδισταν... αν υπήρχαν θα σου έλεγα εγώ ποιοι είναι οι μαγκες...

Δημοσ.

PavlosPav σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό ΑΜΥΑΛΟΣ, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ

Αν δεν ξέρεις μην μιλάς.

Και δεν ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε.

:devil:

Δημοσ.

Και προσωπικά γνωρίζω αρκετά άτομα από αυτό το Thread.

Μπραβο υπερασπιστες την νομιμοτητας,ζορο του Ιντερνετ.βλεπουμε τωρα γιατι καποιοι εχουν αρχισει το Flaming και παει το θεμα για κλειδωμα (και αλληλοπασαρουν +! κιολας!).

Κολληταρια του Τσατιδι αντε καμια βολτα και σε αλλα Forums που κραζουν το μαγαζι σας.

Και για να μην ξεχνιομαστε εχουμε και Μεντιουμ αναμεσα μας

Δεν παιζει να ξεχασαν τιποτα... απλα δεχονται επιθεσεις χακερ ... ειναι γνωστο αυτο (μετα τα μεσανυχτα )

εγω σκεφτομαι πονηρα ή εξυπνα .... δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι απο τα αντιπαλα καταστηματα...

Ξαναρωτησα αλλα δεν πηρα απαντηση. Πως ηξερε την υπερασπιστικη γραμμη ΠΡΙΝ το email και μαλιστα απο τα μεσανυχτα.

Φατε τις δικαιολογιες και το κοινωνικο προσωπο της VisionStudio στην μαπα τωρα

P.S. Μας εκλασε

Δημοσ.

Μπραβο υπερασπιστες την νομιμοτητας,ζορο του Ιντερνετ.βλεπουμε τωρα γιατι καποιοι εχουν αρχισει το Flaming και παει το θεμα για κλειδωμα (και αλληλοπασαρουν +! κιολας!).

Κολληταρια του Τσατιδι αντε καμια βολτα και σε αλλα Forums που κραζουν το μαγαζι σας.

Και για να μην ξεχνιομαστε εχουμε και Μεντιουμ αναμεσα μας

Ξαναρωτησα αλλα δεν πηρα απαντηση. Πως ηξερε την υπερασπιστικη γραμμη ΠΡΙΝ το email και μαλιστα απο τα μεσανυχτα.

Φατε τις δικαιολογιες και το κοινωνικο προσωπο της VisionStudio στην μαπα τωρα

P.S. Μας εκλασε

δεν καταλαβαινω γιατι αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο καποιους αλλους θα πρεπει να ειναι κολληταρι ή υπαλληλος ή συνιδιοκτητης του καταστηματος; Γιατι πρεπει να ακουγονται μονο οι αποψεις που αρεσουν στους καταναλωτες ακομα και αν αυτες ειναι ακραιες;

Αν ο φιλος εγραψε παραπανω για την επιθεση πριν την επισημη ανακοινωση ή ενημερωση απο email τοτε προφανως ειναι καποιος γνωστος του καταστηματος. Που ειναι το κακο ομως εδω αν βγει να πει κατι που μπορει να αληθευει; Το να τον δεις με καποια επιφυλαξη το καταλαβαινω. Το να μην αποδεχεσαι ομως οτι και να πει μονο και μονο επειδη ειναι γνωστος του καταστηματος δεν το καταλαβαινω. Δεν γινεται πιο εξυπνος καποιος επειδη δειχνει να μην μασαει κουτοχορτο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα η παραγγελία μου μόλις ήρθε και είμαι πολύ χαρούμενος.Μπράβο για άλλη μια φορά στο κατάστημα

Δημοσ.

Μιλαω με Facts που ανεφερε και ο ιδιος ο Τατσιδης δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου. (Κοιτα το Quote)

Αυτο που αρεσει στους καταναλωτες ειναι η ειλικρινια και η σωστη αντιμετωπιση,απο την στιγμη που ανακαλυφθηκε η καραμελα του λαθους και κανενας δεν κυνηγαει τα δικαιωματα του παρα μονο την βρισκει να κραζει στα Forums ειναι αξιος της μοιρας του.

Περιμενω απαντηση απο τον Terry308 εκτος αν εισαι το Alter Ego του ή δικηγορος του οποτε παω πασο. (Σαν πολλοι γνωστοι του VisionStudio δεν μαζευτηκαν στο Thread;)

Τα καταστηματα εχουν υποχρεωσεις Runner69 υπαρχει νομοθεσια που μας καλυπτει και αυτη χρησιμοποιω και βγαινω παντα κερδισμενος,να την βρασω την συγνωμη και τα Fanboys που οριοντε για να προστατεψουν τι;!

Και που`σαι κανε εναν κοπο να διαβασεις την τριτη σελιδα εκει τα εχω εξηγησει καλυτερα

Δεν εκανα παραγγελια δεν εχω καν λογαριασμο στο VS και ουτε ειμαι κορακι των προσφορων οπως πολλες μουρες εδω μεσα που βγαζουν μισθο,(ουτε Hacker ανταγωνιστης του Vs,Παοκ κλπ)

Δημοσ.

@ Sotosgl τι περιμενεις δηλαδη να σου πει ο Terry308; Οτι ειναι γνωστος τους; Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε. Μπορεις ομως να δειξεις και σε εμας τα σημεια της νομοθεσιας που μας καλυπτουν απο τετοιες περιπτωσεις ωστε να την χρησιμοποιουμε και εμεις; Φανταζομαι μιας και την χρησιμοποιεις θα την εχεις προχειρη.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...