PaNtErAz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 απλα δεν ειναι καθόλου επαγκελματιες σε αυτο το σιτε εφυγε ενα άτομο αν εγινε κατι τετοιο και τους εκανε ρεζίλι αφου δεν σκευτικαν να αλλαξουν κωδικους η το καναν επιτηδες για να κανουν δωρεάν διαφημιση στο σιτε με την λογικη του Αν δεν υπήρχαν τα καταστήματα όπως το Vision STudio όλες οι αλυσίδες θα είχαν ανεβάσει τις τιμές τους στο άπειρο. αραγέ μπορει το τμήμα ηλεκτρονικου εγκλήματος να μας βεβαιώσει οτι έγινε καταγκελία η οχι ?
Sotosgl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δεν εκαναν τα παιδια παραγγελια στον Κυριο Αλέξιο Τσατίδη Διευθυντή Vision STudio Computers εκαναν την παραγγελια στο Vision Studio μια επιχειρηση που εχει την βιτρινα της στο Internet χωρις ονοματεπωνυμο χωρις να υπαρχει η δυνατοτητα διαλογου και οπου ισχυουν οι αγορανομικες διαταξεις και μονο αυτες! Αν αποφασιζετε να τις παρακαμπτετε με το ετσι θελω να αποφασιζετε και να διαταζετε (οπως και εγινε) ειδατε που οδηγει..8 σελιδες και συνεχιζουμε μεχρι να γινει το γνωστο κολπακι μιας και ηρθατε εδω επωνυμα υποστηριζοντας την επιχειρηση σας και να κλεισει το θεμα επειδη δωθηκαν εξηγησεις.. Εμεις εδω μιλαμε για την αντιμετωπιση κρισεων που εχετε ατομικη εταιρικη λιγο μας αφορα μιας και βλεπουμε καθε εβδομαδα σε ολα τα μαγαζια """""Hacking,Λιγα κομματια,Λαθη τυπογραφισης,Υπαλληλου"""" και δεν θα το ελεγα δυσφημιση οταν τσιμπανε 10.000 ατομα και γκρινιαζουν οι 500
Konstantin77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εμενα παντως με καλυψες και χαιρομαι για την ειλικρινη απαντηση . Προσωπικα ελεγα οτι δεν θα αγοραζα κατι απο το καταστημα ακομα και σε καλη τιμη να το ειχατε αλλα πλεον αλλαξα γνωμη.Απλα υπαρχουν και ατομα που δεν διαβαζουν το site.Για να καλυψετε τις απωλειες, ενα μαιλ εστω και το ιδιο σε ολους νομιζω οτι μπορει να σταλει. Γιατι οπως με την απαντηση το καταστημα πλεον δεν ειναι απροσωπο αλλα εχει προσωπο για να φερεις κοντα σου πελατες πρεπει να εχεις προσωπο και να σε νιωθουν δικο τους. Μην γινεται Πλαισιο και E-Shop που εκει οτι και να γινει κανενας δεν περνει την ευθυνη και σε πεταει ο ενας στον αλλον. συμφωνω με την τοποθετηση σου φιλε, αλλα να προσθεσω οτι αυτο δεν ειναι χακαρισμα... και θα ηθελα να μαθω αν αλλαξε την τιμη σε μονο ενα προιον!!! τεσπα, ισως και να μη με ενδιαφερει, η προσοχη και ο σεβασμος στον πελατη ειναι μονοδρομος στις μερες μας και εκανε το μαγαζι ενα βημα στη σωστη κατεύθυνση (και πολλα προς την αντιθετη μεχρι τωρα). Για να τελειώσει το θέμα, ας βγαλει μια προσφορα για τα μελη του insomnia που αναμεσα στα αλλα του εκαναν και τοση διαφημιση... λεω εγω τωρα αλλο ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση...
PaNtErAz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 συμφωνω με την τοποθετηση σου φιλε, αλλα να προσθεσω οτι αυτο δεν ειναι χακαρισμα... και θα ηθελα να μαθω αν αλλαξε την τιμη σε μονο ενα προιον!!! τεσπα, ισως και να μη με ενδιαφερει, η προσοχη και ο σεβασμος στον πελατη ειναι μονοδρομος στις μερες μας και εκανε το μαγαζι ενα βημα στη σωστη κατεύθυνση (και πολλα προς την αντιθετη μεχρι τωρα). Για να τελειώσει το θέμα, ας βγαλει μια προσφορα για τα μελη του insomnia που αναμεσα στα αλλα του εκαναν και τοση διαφημιση... λεω εγω τωρα αλλο ενα βημα προς τη σωστη κατευθυνση... να κάνει έκπτωση σε αυτούς που ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ όχι στα μέλη του insomnia αλλα να το δώσει στο κόστος πραγματικό κόστος ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ η να κάνει μήνυση στον υποτιθέμενο haker αφού ξέρουν ποιος ειναι με ορο να αποζημιώσει όσους παρήγγειλαν !!! τετοιες λύσεις θελω για την ιστορία εγώ δεν παρήγγειλα σκληρό
ATsatidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι έδειξαν κατανόηση. Ωραία λοιπόν. Φυσικά και δέχομαι να γίνει η προσφορά για όσους παρήγγειλαν και για όσους είναι μέλη του forum πριν από την ημερομηνία εγγραφής μου μίας και πάντα υποστηρίζαμε αυτό το forum με προϊόντα για reviews όταν μας το ζητούσανε και είναι από τα λίγα forum που θα έμπαινα σαν χρήστης. Το κόστος του δίσκου Samsung HD103SJ χωρίς το κέρδος για την επιχείρηση είναι 45 €. Μπορεί να το πάρει σε αυτήν την τιμή ο κάθε πελάτης που το παρήγγειλε σε λάθος κόστος και το οποιοδήποτε μέλος του forum με δωρεάν μεταφορικά δηλαδή τα μεταφορικά θα αναλάβει η επιχείρηση. Τρόπος εξόφλησης παραγγελίας – ΜΟΝΟ τραπεζική κατάθεση. Για αντικαταβολή η προσφορά κλειδώνει στα 48 €. Στην παραγγελία για να καταχωρηθεί με την έκπτωση θα πρέπει να γράψετε «Αφορά την παραγγελία <αριθμός παραγγελίας που χάθηκε>» η «μέλος του forum Insomnia login <το login σας>». Ισχύει για ένα δίσκο ανά άτομο μέχρι το τέλος του μήνα. Το ίδιο ισχύει για τον δίσκο Western Digital 2TB WD20EARS ο οποίος θα κάνει για εσάς 65 €. με την αντικαταβολή 68 €. Αν θέλετε μπορούν οι διαχειριστές να δημιουργήσουν νέο thread για την προσφορά η να επικοινωνήσουν μαζί μου για διευρκινήσεις. Ευχαριστώ όλους και πάλι. Επίσης επειδή τώρα φτιάχνεται το νέο V-SHOP 3.0 το οποίο θα ξεκινήσει σιγά-σιγά να λειτουργεί από το φθινόπωρο και θα έχει πολλές νέες λειτουργίες – είμαι πάντα ανοικτός να ακούσω τις επιθυμίες σας για το πως βλέπετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που καλύπτει τις ανάγκες σας. Και μπορεί να χρειαστώ μερικούς εθελοντές για test του νέου πυρήνα όταν έρθει η στιγμή. Οι οποίοι φυσικά θα πάρουν κάποια δώρα. Αυτά από μένα. Με εκτίμηση, Αλέξιος Τσατίδης
Nemo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ενα μεγαλο μπραβο στο Visionstudio για την προσφορα στα μελη του forum, αποδυκνειοντας εμπρακτα τις καλες τις προθεσεις και πετωντας το γαντι σε οσους θελουν να αποκτησουν το σκληρο σε πραγματικη τιμη προσφορας και οχι ... τζαμπα . Τα οποια ...."δακρυα" απο δω και περα , μαλλον θα ειναι κροκοδειλια .....
scullyist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Χωρίς να έχει καμία σχέση με όλα τα παραπάνω, μόνο εμένα μου φαίνεται απίστευτο σ'εναν δίσκο των 51,34Ε(τιμη VS) το κέρδος για το μαγαζί να είναι μόλις 6,34Ε? Δηλαδή όταν το electroworld μας έδωσε δίσκους (320ρηδες) των 45(+)Ε στα 21Ε πριν κανα μήνα, πως στέκει συγκριτικά?
xfade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Χωρίς να έχει καμία σχέση με όλα τα παραπάνω, μόνο εμένα μου φαίνεται απίστευτο σ'εναν δίσκο των 51,34Ε(τιμη VS) το κέρδος για το μαγαζί να είναι μόλις 6,34Ε? Δηλαδή όταν το electroworld μας έδωσε δίσκους (320ρηδες) των 45(+)Ε στα 21Ε πριν κανα μήνα, πως στέκει συγκριτικά? Δηλαδή για να καταλάβω. Εσύ συγκρίνεις τον όμιλο Dixons με ένα συνοικιακό κατάστημα λιανικής???? Ας είμαστε λογικοί... Επίσης πόσες φορές το ΑΠΑΙΣΙΟ και το κάθε ΑΠΑΙΣΙΟ, θα έμπαιναν στον κόπο να ποστάρουν σε forum από τη διοίκηση, ζητώντας συγγνώμη για μια λάθος τιμή? Καμία? +1 λοιπόν από μένα για την κίνηση του VisionStudio.
scullyist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Nαι, μια χαρά λογικοί είμαστε. Εθεσα ειλικρινές ερώτημα για να μου το εξηγήσουν πως πάει τηρουμένων των αναλογιών, τις οποίες αντιλαμβάνομαι σε γενικό πλαίσιο μεν, δεν γνωρίζω το ακριβές μέγεθος που τους διαχωρίζει στις τιμές που αγοράζουν, δε. Το οποίο αν είναι τόσο χαοτικό, το λιγότερο, το βρίσκω "εντυπωσιακό". Και σε παρακαλώ, όταν έχω ήδη πει ξεκάθαρα ότι το ερώτημα μου δεν έχει καμία σχέση με τα "μπου! VS" και "yeah! VS" που έχουν προηγηθεί, μην παρερμηνεύεις και το θέτεις πάλι σε αυτό το πλαίσιο. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με το VS, either way. Φχαριστώ.
garna Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Και επειδή το συνεχίζεται το θέμα, εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν εδω μέσα άνθρωποι που υποδέχονται την λεγόμενη προσφορά του visionStudio με τόσο μεγάλη χαρά. Μήπως έκανε την κίνηση αυτή μετά από την μεγάλη πίεση του forum. Μήπως ακόμα και την "προσφορά" την έκανε με πολύ υποτιμητικό τρόπο και απορώ πως δεν τον εκραξε κανένας μέχρι τώρα. Κύριε του visionStudio σου πετάω την προσφορά πίσω και σου λέω αν είσαι τόσο καλός όσο λες, δώσε τον δίσκο στην δήθεν λάθος τιμή των 8,61 ευρώ και διεκδίκησε τα υπόλοιπα από αυτόν που σου έκανε την ζημιά και εγώ θα έρθω μάρτυρας στο δικαστήριο. Αυτό είναι η σωστή επαγγελματική στάση, όλα τα υπόλοιπα που λες περιττεύουν.
pittas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Νομιζω οτι ο κυριος τσατιδης εβαλε τα πραγματα στη θεση τους μια και καλη. Χωρις να εχω παραγγειλει δισκο, γιατι εκ της λογικης δε θα εκανα ποτε παραγγελια σε κατι που εχει εμφανως τιμολογηθει λαθος, χαιρετιζω αυτη τη πρωτοβουλια γιατι τετοιες τιμες στους εν λογω δισκους δεν τους βλεπει κανεις στην ελλαδα ουτε με το κυαλι. Και παλι μπραβο, για την εμπρακτη προσπαθεια να αποδειξετε οτι ειστε μια ειλικρινης και αξιοπρεπης επιχειρηση. Τωρα για τους φιλους που γκρινιαζουν γιατι δεν τους φερανε κατω απο το σπιτι τους απο 5-6 δισκους με ενα 50ευρω...τι να πω, αν δεν υπηρχατε κι εσεις δεν θα ειχε φτασει η ελλαδα και στο σημειο που βρισκεται. Παρτε το οπως θελετε
xfade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Nαι, μια χαρά λογικοί είμαστε. Εθεσα ειλικρινές ερώτημα για να μου το εξηγήσουν πως πάει τηρουμένων των αναλογιών, τις οποίες αντιλαμβάνομαι σε γενικό πλαίσιο μεν, δεν γνωρίζω το ακριβές μέγεθος που τους διαχωρίζει στις τιμές που αγοράζουν, δε. Το οποίο αν είναι τόσο χαοτικό, το λιγότερο, το βρίσκω "εντυπωσιακό". Και σε παρακαλώ, όταν έχω ήδη πει ξεκάθαρα ότι το ερώτημα μου δεν έχει καμία σχέση με τα "μπου! VS" και "yeah! VS" που έχουν προηγηθεί, μην παρερμηνεύεις και το θέτεις πάλι σε αυτό το πλαίσιο. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με το VS, either way. Φχαριστώ. Απαντώντας στο ερώτημά σου λοιπόν, το κέρδος σε ένα συνοικιακό κατάστημα είναι από 5 ως 12%. Όσο για την προσφορά που έγινε, ναι οκ, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σίγουρα, είναι όμως κάτι από το τίποτα. Πόσες φορές έχετε πάρει το ΤΙΠΟΤΑ αντί για κάτι έστω? Ξαναρωτάω όμως εγώ σαν ταπεινός αγοραστής, ΠΟΣΕΣ φορές κάποιος άλλος έτυχε να μπεί σε forum και να ποστάρει, δείχνοντας ενδιαφέρον για την πίεση που ασκήθηκε. Επίσης για τις παραγγελίες συμφωνώ, δε θα έπρεπε να τις διαγράψει η εν λόγω εταιρία έτσι ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Η διαδικασία είναι έλεγχος παραγγελίας -> ενημέρωση πελάτη -> τροποποίηση ή ολοκλήρωση παραγγελίας. Εκεί μόνο το VisionStudio είναι ΦΑΟΥΛ και αδικαιολόγητο!
garna Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Φίλε pittas δεν μπορεί εσύ να ξέρεις ποιος είμαι και γιατί εφτασε η Ελλάδα εδώ που έφτασε. Τις προσβολές να προσέχεις που τις πετάς. Εσω πέρα δεν είμαστε παιδάκια που δεν ξέρουμε που πάνε τα τρία μας. Αν εσυ ψαρώνεις με τον καθένα δήθεν καλό επιχειρηματία δεν πρέπει όλο να κάνουν το ίδιο. Υπάρχουν και μερικοί που έχουν νοημοσύνη.
iVagGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εσυ που εχεις τη νοημοσυνη λοιπον και ξες τι σου γινεται μην αγοραζεις απο το καταστημα.. ετσι σας κανει , σας μυριζει, αλλιως σας κανει , σας μυριζει...μα το θεο δε παιζεστε....Ευχαριστω το VS , που εκανε για ακομα μια φορα πρωτοτυπια. Για τον φιλο πιο πανω που ρωτησε ποσα βγαζει μια εταιρεια τετοιου βελινεκους , επειδη εργαζομουν σε συνοικιακο καταστημα και εγω καποτε, ηταν σε hdd κλπ γυρω στο 5-6% , αλλα μερικοι ζουν ακομα φαινεται στο 2002 που το pc ηταν πολυτελεια και τα καταστηματα που τα πουλουσαν μετρημενα στα δαχτυλα... Χωρίς να έχει καμία σχέση με όλα τα παραπάνω, μόνο εμένα μου φαίνεται απίστευτο σ'εναν δίσκο των 51,34Ε(τιμη VS) το κέρδος για το μαγαζί να είναι μόλις 6,34Ε? Δηλαδή όταν το electroworld μας έδωσε δίσκους (320ρηδες) των 45(+)Ε στα 21Ε πριν κανα μήνα, πως στέκει συγκριτικά? αυτο τα λεει ολα...
k_dinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Καλη η τιμη με τα 44, αλλα οσοι ειστε Αθήνα σκεφτήτε την περιπτωση DOA, service εγγυηση κτλ.. Γλυτώνουμε τωρα ενα 5ευρω αλλα σε περιπτωση που κατσει στραβη, θα τα δωσουμε περισσοτερα σε μεταφορικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.