Προς το περιεχόμενο

Samsung Spinpoint F3 1TB - 8.61 Ευρώ;;

Asta_na_Pane

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα μπηκα να δω το καλαθι μου και μου το βγαζει αδειο τωρα.Βεβαια ειχα κανει παραγγελια 3 δισκους πριν.Αυτη ειναι η τακτικη του μαγαζιου για τους πελατες του?να σβηνει τις παραγγελιες??

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγουρα απαραδεκτη η τακτικη του μαγαζιου αλλα και η δικια σας ,μολις γινεται καποιο λαθος να πεφτετε σαν τις ακριδες και μετα να γκρινιαζετε που προφανεστατα δεν θα εκτελεστει η παραγγελια σας,δεν παει πισω...

Δημοσ.

Και εμένα μου την ακύρωσαν την παραγγελία από μόνοι τους. Μάλιστα. Προφανώς άκυρη η "προσφορά" ακόμα και για αυτούς που πρόλαβαν να κάνουν τις παραγγελίες πριν αλλάξει η τιμή. Απαράδεκτη η ακύρωση χωρίς κάποια ενημέρωση είτε μέσω μαιλ είτε τηλεφωνικά. Λάθη γίνονται, εντάξει, ενημερώστε όμως. :-(

Δημοσ.

Σιγουρα απαραδεκτη η τακτικη του μαγαζιου αλλα και η δικια σας ,μολις γινεται καποιο λαθος να πεφτετε σαν τις ακριδες και μετα να γκρινιαζετε που προφανεστατα δεν θα εκτελεστει η παραγγελια σας,δεν παει πισω...

Περιοδο εκπτωσεων ειναι και μπορει να το ειχαν βγαλει σε προσφορα.Αλλα ακομα και λαθος που ηταν το να σε ενημερωσουν δειχνει επαγγελματισμο απο την πλευρα του καταστηματος.Σιγουρα δεν ειδες κανεναν να λεει οτι περιμενε να τον παρει .

Μαλλον φιλε μου εχεις μπερδεψει τα προφανεστερα απλα γραφεις για να γραφεις ή εχεις αλλους λογους...

Δημοσ.

Μια χαρά ακύρωσαν την παραγγελία μου...

Και δεν πρόλαβα να κρατήσω ένα screenshot...

Θα μπορούσαν να στείλουν ΕΝΑ mail, δε χρειαζόταν τηλέφωνο...

Πάντως, να λέμε την αλήθεια, αν δεν πέφταμε όντως σαν τις ακρίδες, ο topic-starter μάλλον θα έπαιρνε τουλάχιστο το δίσκο του.

Γι' αυτό και... ψάχνουμε το jabar...

Δημοσ.

και εδω ακυρωσαν την παραγγελια και επεστρεψαν πισω την πληρωμη που τους ειχα κανει. ουτε ενα email η τηλεφωνο για να δωσουν εξηγησεις.

Δημοσ.

Περιοδο εκπτωσεων ειναι και μπορει να το ειχαν βγαλει σε προσφορα.Αλλα ακομα και λαθος που ηταν το να σε ενημερωσουν δειχνει επαγγελματισμο απο την πλευρα του καταστηματος.Σιγουρα δεν ειδες κανεναν να λεει οτι περιμενε να τον παρει .

Μαλλον φιλε μου εχεις μπερδεψει τα προφανεστερα απλα γραφεις για να γραφεις ή εχεις αλλους λογους...

Μια απλή και χαζή ερώτηση: και τότε γιατί ο καθένας μπαίνει και παραγγέλνει 2-3 δίσκους;Και σε όλες τις άλλες αναρίθμητες αντίστοιχες περιπτώσεις; Απλά δοκιμάζει την αξιοπιστία των καταστημάτων ε;

Το προφανές φαίνεται, μην αγχώνεσαι...

Το ελληνικό μυαλό πάντως για τη ρεμούλα είναι πρώτο.Τότε ψάχνει και για νομική κάλυψη, για δικαιώματα και τα συναφή.

Δεν έχει καμία υποχρέωση να εκτελέσει τέτοιες παραγγελίες το κατάστημα και χτυπηθείτε όσο θέλετε εσείς.Απλά το πιο σωστό επαγγελματικά είναι να ενημερώσει με ένα σύντομο mail.Απλά πράγματα.

Δημοσ.

Μια απλή και χαζή ερώτηση: και τότε γιατί ο καθένας μπαίνει και παραγγέλνει 2-3 δίσκους;Και σε όλες τις άλλες αναρίθμητες αντίστοιχες περιπτώσεις; Απλά δοκιμάζει την αξιοπιστία των καταστημάτων ε;

Το προφανές φαίνεται, μην αγχώνεσαι...

Το ελληνικό μυαλό πάντως για τη ρεμούλα είναι πρώτο.Τότε ψάχνει και για νομική κάλυψη, για δικαιώματα και τα συναφή.

Δεν έχει καμία υποχρέωση να εκτελέσει τέτοιες παραγγελίες το κατάστημα και χτυπηθείτε όσο θέλετε εσείς.Απλά το πιο σωστό επαγγελματικά είναι να ενημερώσει με ένα σύντομο mail.Απλά πράγματα.

γιατί σε οργανωμένα κράτη παίρνεις όσο γράφουν;;; Να σου πω, γιατί αν δεν το πάρεις (λογικό ως εδώ, λόγο λάθος απροσεξίας και στο κάτω κατω να πάνε να γ@Μ@@@ οι καταναλωτές...) πέφτει τέτοιο πρόστιμο από το κράτος που ΔΕΝ τους συμφέρει... Μπορεί τα χρήματα να πάνε στο κράτος και εσύ να μην πάρεις προιον αλλά κάτι είναι και αυτό... Εδώ απλώς ΔΕΝ εχουμε κράτος και όλοι σκέφτονται επιφανειακά... σε πείραξε και ολας που παραγγέλνουν 2-3... μην γραφεις αμα δε θέλεις να παραγγείλεις κανέναν...

σε πείραξε που ρωτάνε για τους νόμους... να πας στην Αφρική άμα σε εκνευρίζει η λέξη νόμους. και τι σχέση έχει η ρεμούλα με τους νόμους, μαλλον τα μπέρδεψες γιατι ειναι το αντίθετο...

Δημοσ.

Ασχετα με τους λογους που κανει ο καθενας την παραγγελια 2 3 ή περισσοτερων κομματιων (Ενταξει οχι και σε τοσο κραγμενη περιπτωση marketing) καλα κανει!

Στην τελικη εχουμε δει απειρες φορες αυτες τις τεχνικες ουπς(κολλαει καλυτερα απο το ψ) λαθος,τυπογραφικο,υπαλληλου,Hacking hahaha και αλλα πολλα κατα καιρους γεμιζουν τις βασεις τους οχι με "ψαχμενους" χρηστες οπως εμεις αλλα με το καθε ασχετο που με το που το ειδε γραφτηκε φακελωθηκε και νομιζε οτι ειναι και καποιος που ειδε αυτη την προσφορα και πηρε και ολους τους φιλους του να τους πει ποσο γαματος ειναι.

Ποιος βγαινει κερδισμενος σε αυτη την περιπτωση; Το Visionstudio και μονο..

Απλα καλο ειναι να αναφερονται και αυτα τα λαθακια γιατι οταν καποιος ψαξει Visiostudio στο Google θα δει και αυτο το ωραιο Thread για το τι ωραιες τακτικες ακολουθει αλλα και ποια ειναι η αντιμετωπιση σε λαθη τους.

Σε καμια περιπτωση δεν λεω δωσε τους σκληρους αλλα ενα τηλεφωνο ή ενα Email το κανει μεχρι και ο χειροτερος απατεωνας (δες Πλαισιο,Multi κλπ)

Χαρακτηρισμοι οπως ακριδες λιγουρια κορακια των προσφορων παρακαλω να λειπουν δεν το εχουμε κανει επιχειρηση οπως μερικοι εδω μεσα ουτε πεφτουμε να φαμε το καθε μαγαζακι και ο Asta_na_pane δεν ειχε καμια υποχρεωση να ανεβασει την προσφορα αλλα ηθελε να βοηθησει.

Το ρεζουμε;

Μπηκε δυνατα στο χορο του Marketing και το Vizi

Τσιμπησε καμια 100αρια καινουργια emails για spam

Δεν αντεδρασε οπως θα επρεπε μετα το κολπο γκροσο του

Μερικοι απο εμας ηταν υπερβολικοι για μια καραμπινατη περιπτωση ελατε κοσμε

Και οι κλασσικοι ηθικολογοι πλακωσαν να υπερασπιστουν το Vizi

Και εγω που γελαω με το posts μεχρι τωρα και μπορει να γελασετε και εσεις με το δικο μου.

Εχω κυνηγησει και αν εχω κυνηγησει εταιριες με τετοιες τακτικες και εχω βγει και κερδισμενος αλλα σε αυτη την περιπτωση ουτε κλικ το λινκ δεν αξιζει να κανεις.

Δημοσ.

"Καλημέρα σας.

Δυστυχώς χθες το βράδυ έγινε μία προσπάθεια εισβολής στην βάση δεδομένων του καταστήματος με σκοπό την αλλαγή του πίνακα τιμών. Το πρωί έγιναν οι σχετικές διορθώσεις και οι καταγγελίες στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από το τμήμα ζητήθηκε να αφαιρεθούν από την βάση οι πίνακες με τις παραγγελίες της τελευταίας νύχτας μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Μας συγχωρείτε για τυχόν αναστάτωση. Όταν κάποιο κατάστημα πάει καλά οι ανταγωνιστές προφανώς δεν είναι όλοι τίμιοι.

Με εκτίμηση,

Αλέξιος Τσατίδης"

Δημοσ.

Παλι διαβαζαν Insomnia τα παλιοπαιδα;

Αφου καποιος μπηκε στο Web Interface και επαιζε με Data Entry σιγουρα θα εχει τσιμπησει και τους κωδικους που μπαινει ο καθενας σωστα; (Σωστα)

Νοιαζομαστε για τους κωδικους των πελατων μας; Οχι!

Σας ενημερωσαμε οτι υπαρχει κινδυνος υποκλοπης και να αλλαξετε τους κωδικους; Μπααα

Καποιος σχετικοτερος ας απαντησει στις απορειες μου γιατι οταν εκανα και data entry το πιο ευκολο πραγμα ηταν να δω τα παραπανω που αναφερω

Δεν παιζει να ξεχασαν τιποτα... απλα δεχονται επιθεσεις χακερ ... ειναι γνωστο αυτο (μετα τα μεσανυχτα )

εγω σκεφτομαι πονηρα ή εξυπνα .... δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι απο τα αντιπαλα καταστηματα...

Απο που γνωριζες την υπερασπιστικη τους γραμμη;

Δημοσ.

da da da

Ρε φίλε είσαι εντελώς εκτός λέμε, άσ' το...

Ασχετα με τους λογους που κανει ο καθενας την παραγγελια 2 3 ή περισσοτερων κομματιων (Ενταξει οχι και σε τοσο κραγμενη περιπτωση marketing) καλα κανει!

κτλ κτλ κτλ

Εχω κυνηγησει και αν εχω κυνηγησει εταιριες με τετοιες τακτικες και εχω βγει και κερδισμενος αλλα σε αυτη την περιπτωση ουτε κλικ το λινκ δεν αξιζει να κανεις.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο με όσα φράφεις. (με εξαίρεση ότι κάνει καλώς... :mrgreen: )

Δημοσ.

κράτησα screenshot τράβηξα και βίντεο της σελίδας.

και τι έγινε ;

Κι εγώ τα ίδια αλλά τους έστειλα και ένα mail να μου σβήσουν το λογαριασμό μου με τα προσωπικά μου στοιχεία (μιας και το site τους είναι αναξιόπιστο ως προς την ασφάλεια), διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά

Δημοσ.

Αφου καποιος μπηκε στο Web Interface και επαιζε με Data Entry σιγουρα θα εχει τσιμπησει και τους κωδικους που μπαινει ο καθενας σωστα; (Σωστα)

απο οσο ξερω o κωδικος δεν αποθηκευεται στη βαση οπως τον εβαλες εσυ αλλα κωδικοποιημενος. Αν εχεις βαλει ζορικο κωδικο δεν μπορουν να βρουν τιποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...