APsD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σας, Εχω το εξης πρόβλημα: Στα καλα καθούμενα η καρτα γραφικων μου αρχισε να εμφανίζει πολυ αερά χίονια στην οθόνη μου και οριζόντιες γραμμές. Δίνω και βίντεο μηπως μπορέσετε να καταλάβετε τι εννοω. Τα παιξε η καρτα? Να πω οτι την εχω ζορίσει κιολας.. στοκ είναι. Καμια ιδια? Το pc είναι αυτο της υπογραφής μου. Να σημειώσω οτι το πρόβλημα μεγαλώνει και οσο περνάει η ώρα βλέπω ολο και περισσότερες γραμμες και χιόνια. Δεν φταίει η οθόνη γιατι εχω και αλλο pc επανω με hdmi και σε εκείνο δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Στο pc που βγάζει το πρόβ την εχω με dvi. http://www.youtube.com/watch?v=DRynR8cXfPg
d3m0n Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Η κάρτα λογικά ..... Παρ'όλα αυτά μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές για να είσαι 100% σίγουρος. 1. Τσέκαρε θερμοκρασίες σε idle και full load στρεσάροντας παράλληλα με Furmark. 2. Δοκίμασε στο pc που σου κάνει αυτά τα προβλήματα άλλη κάρτα γραφικών. 3. Βάλε τους τελευταίους drivers. 4. Άλλαξε DVI καλώδιο. Αν και όλα αυτά είναι εντελώς διαδικαστικά η κάρτα αφήνει τον μάταιο τούτο κόσμο σιγά σιγά.
panther_512 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Όπως τα είπε ο D3MON. Κάνε τους ελέγχους που σου προτάθηκαν για να είσαι σίγουρος, διότι η κάρτα κατα πάσα πιθανότητα παραδίδει πνεύμα. Αν είναι ακόμα στην εγγύηση πάει άμεσα για αντικατάσταση.
nickelodeon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Η κάρτα λογικά ..... Παρ'όλα αυτά μπορείς να κάνεις κάποιες δοκιμές για να είσαι 100% σίγουρος. 1. Τσέκαρε θερμοκρασίες σε idle και full load στρεσάροντας παράλληλα με Furmark. 2. Δοκίμασε στο pc που σου κάνει αυτά τα προβλήματα άλλη κάρτα γραφικών. 3. Βάλε τους τελευταίους drivers. 4. Άλλαξε DVI καλώδιο. Αν και όλα αυτά είναι εντελώς διαδικαστικά η κάρτα αφήνει τον μάταιο τούτο κόσμο σιγά σιγά. 5. Δοκίμασε να κουμπώσεις την κάρτα σε διαφορετική PCI εφόσον η μητρική σου διαθέτει. 6. Βεβαιώσου ότι η κάρτα είναι καλά κουμπωμένη στην PCI
savakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ξεκίνα για rma, η κάρτα ετοιμάζεται να παραδώσει πνεύμα. αν δεν έχεις εγγύηση κατέβασε συχνότητες να δεις αν συνεχίζει...
APsD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Πω ρε γμτ τοσο ευκολα χαλανε? Εν το μεταξύ μια το κανει μια οχι. Ας πουμε τωρα οταν τον ανοιξα το εκανε πολυ εντονα και τώρα εχει περασει μια ωρα περίπου και εχει σταματήσει δν εχει καθολου χιονια τπτ. Αλλη κάρτα γραφικών δεν εχω να δοκιμάσω. Αλλαξα dvi καλώδιο. Θα δοκιμασω και σε αλλη pci. Σχετικά με το Furmark δουλευει εδω και κανα τεταρτο και εχει φτάσει 80βαθμούς η θερμοκρασιά και το fan ειναι στο 30%. Δλδ ποτε ξεκιναει? 12/3/10 Εχει γίνει η αγορα. Ενα χρόνο και κατι δλδ. Ισχύει η εγγυηση? Απο multirama την πήρα..
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ναι η εγγύηση ισχύει!! Και απο θερμοκρασιες είσαι πολύ καλά όποτε κάπου αλλού ειναι το προβλημα!!
APsD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γνωρίζει καποιος πως γίνεται η διαδικασια? Την πάω στο multirama και την αφήνω και οποτε θυμηθούν με παίρνουν τηλ? Θα έχω πρόβλημα αν μείνω χωρις το pc για πολυ καιρο γιατι το χρειάζομαι και δεν εχω αλλη καρτα pcie να βάλω πάνω. Ποσο καιρό παίρνει συνήθως να την ελέγξουν κλπ?
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ναι αυτή είναι η διαδικασία!! Την πας απο τα multirama!! Συνήθως κάνουν 2 με 3 εργάσιμες... εκτός και αν πεσεις στην περίπτωση!! Αν καίγεσαι τόσο πολυ να έχεις υπολογιστή για αυτές της μέρες δώσε 30E και παρε αυτή ίσα ισά να κάνεις την δουλειά σου!! http://www.multirama.gr/products/product?pid=0448977&catid=020300
drentas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Τσέκαρε και θερμοκρασίες από μνήμες και vrm της κάρτας με το gpuz ενώ τρέχεις furmark.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 μηπως εχεις συνδεσει το τροφοδοτικο με κανα Ups Η σταθεροποιητη τασης?
APsD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εχω να προθέσω κατι που παρατήρησα. Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι τα χιόνια ειναι παρα πολυ περισσότερα και εμφανή οταν πανω στην οθόνη εχω συνδεδεμένους και τους δύο υπολογιστές ΚΑΙ είναι και οι δυο ανοιχτοι ταυτόχρονα! Την 5850 με dvi και την αλλη με hdmi. Αλλαζω αναμεσα στους υπολογιστες μεσω του κουμπιού (source) της οθονης. Στο DVI (5850) εχω τίγκα χίονια. Στον hdmi (δευτερο pc) είναι πεντακάθαρο.. Πρόβλημα της 5850 τλκ η της οθονης... Αμα ήταν της οθόνης δεν θα εβλεπα χίονια παντου? (dvi, hdmi, κλπ)
ninos30 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Λογικά ΝΑΙ. Αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις και την 5850 με το DVI. Επίσης, σε safe mode στο κάνει?
APsD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Την 5850 με το dvi την εχω. Το κανει παντού. Και στο bios οταν ανοιγει το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.