zesoares Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Hello guys, ειμαι σε μια διαδικασια ψαξιματος λαπτοπ και εχω σταθει στο macbook pro στα εξης 1)2.8GHz Intel Core i74GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDrivenVIDIA GeForce GT 330M 512MB GPU15.4" Antiglare High-Res Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SD) Card SlotiSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR802.11n AirPort ExtremeMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 l 2)2GHz Intel Core i7 Quad-Core4GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDriveAMD Radeon HD 6490M 256MB GPU15.4" Glossy Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SDXC) Card SlotFaceTime HD CameraBluetooth 2.1+EDR, 802.11n Wi-FiMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb 3)15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1440-by-900 resolution 4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM 500GB Serial ATA @ 7200 rpm 8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M Ποιο απο τα 3 ειναι καλυτερα?Σηκωνει το μακ καποια απλα παιχνιδια τυπου προ μανατατζερ αν και δεν θα χρησιμοποιω κυριως για αυτο το λογο...Απο την εμπειρια σας με το μακ θα μου το συστηνατε?Αν ειχατε καποια εμπερια με windows ποιο πιστευτε οτι αξιζει ενα σονι,ντελ,τοσιμπα με τρελα χαρακτεριστικα για τα ιδια χρηματα η ενα macbook pro?
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Hello guys, ειμαι σε μια διαδικασια ψαξιματος λαπτοπ και εχω σταθει στο macbook pro στα εξης 1)2.8GHz Intel Core i74GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDrivenVIDIA GeForce GT 330M 512MB GPU15.4" Antiglare High-Res Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SD) Card SlotiSight Webcam, Bluetooth 2.1+EDR802.11n AirPort ExtremeMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 l 2)2GHz Intel Core i7 Quad-Core4GB (2x2GB) RAM500GB 5400rpm Hard DriveSuperDriveAMD Radeon HD 6490M 256MB GPU15.4" Glossy Widescreen LED Backlit DisplaySecure Digital (SDXC) Card SlotFaceTime HD CameraBluetooth 2.1+EDR, 802.11n Wi-FiMac OS X 10.6 Snow Leopard, 5.6 lb 3)15.4-inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen display, 1440-by-900 resolution 4GB (2 x 2GB) of 1333MHz DDR3 SDRAM 500GB Serial ATA @ 7200 rpm 8x double-layer SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) Intel HD Graphics 3000 and AMD Radeon HD 6750M Ποιο απο τα 3 ειναι καλυτερα?Σηκωνει το μακ καποια απλα παιχνιδια τυπου προ μανατατζερ αν και δεν θα χρησιμοποιω κυριως για αυτο το λογο...Απο την εμπειρια σας με το μακ θα μου το συστηνατε?Αν ειχατε καποια εμπερια με windows ποιο πιστευτε οτι αξιζει ενα σονι,ντελ,τοσιμπα με τρελα χαρακτεριστικα για τα ιδια χρηματα η ενα macbook pro? Φίλε μου αν σκοπεύεις να δώσεις τόσα λέφτα που έχει ένα MacBook για παιχνίδια,δεν θα με βρεις και πολύ σύμφωνο!Είναι κατά την γνώμη μου για άλλη χρήση!Οπότε με ένα λάπτοπ που έχει σχετικά καλή ram και κάρτα γραφικών ίσως να σε ικανοποιήσει!
ixthy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Φίλε μου αν σκοπεύεις να δώσεις τόσα λέφτα που έχει ένα MacBook για παιχνίδια,δεν θα με βρεις και πολύ σύμφωνο!Είναι κατά την γνώμη μου για άλλη χρήση!Οπότε με ένα λάπτοπ που έχει σχετικά καλή ram και κάρτα γραφικών ίσως να σε ικανοποιήσει! Αν κατάλαβα καλά ο φίλος δε λέει ότι το θέλει για παιχνιδομηχανή... Σαφώς και το mac σηκώνει όχι μόνο απλά, αλλά και απαιτητικά games. Βέβαια εξαρτάται πάντοτε από την κάρτα γραφικών... Η 6750 της ATI είναι η καλύτερη gpu που έχει μπει μέχρι στιγμής σε mac και νομίζω ότι μπορεί να ικανοποιήσει σε όλα τα games. Οι 330M και 6490, είναι πολύ κατώτερες της 6750 και εφάμιλλες μεταξύ τους. Εγώ έχω την 330M και παίζω starcraft 2 σε ανάλυση 1920Χ1200 σε medium ρυθμίσεις, αλλά οριακά και κάτω από direct X (χρησιμοποιώ windows 7). Το πρόβλημα για το φίλο μας που ρωτά είναι αν ξέρει τι να περιμένει από το Mac OS X και αν όντως το έχει ανάγκη, διότι ως γνωστόν τα Macbook pros είναι πολύ ακριβά μηχανάκια, λόγω ποιότητας κατασκευής, brand name, mac os x, αλλά και μιας μικρής υπερκοστολόγηγσης.
zesoares Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Φίλε μου αν σκοπεύεις να δώσεις τόσα λέφτα που έχει ένα MacBook για παιχνίδια,δεν θα με βρεις και πολύ σύμφωνο!Είναι κατά την γνώμη μου για άλλη χρήση!Οπότε με ένα λάπτοπ που έχει σχετικά καλή ram και κάρτα γραφικών ίσως να σε ικανοποιήσει! Γιατι ολοι ρε παιδια μολις λεω οτι θα παιζω ενα προ κανα μαναταζερ μια στο τοσο μου λετε οτι το παιρνω για παιχνιδια? :-D αν δεν μπορει να σηκωσει ενα προ δεν πιστευεω οτι θα ανταποκριθει σε απαιτητικες εφαρμογες που προσφερει η αππλε.... Αν κατάλαβα καλά ο φίλος δε λέει ότι το θέλει για παιχνιδομηχανή... Σαφώς και το mac σηκώνει όχι μόνο απλά, αλλά και απαιτητικά games. Βέβαια εξαρτάται πάντοτε από την κάρτα γραφικών... Η 6750 της ATI είναι η καλύτερη gpu που έχει μπει μέχρι στιγμής σε mac και νομίζω ότι μπορεί να ικανοποιήσει σε όλα τα games. Οι 330M και 6490, είναι πολύ κατώτερες της 6750 και εφάμιλλες μεταξύ τους. Εγώ έχω την 330M και παίζω starcraft 2 σε ανάλυση 1920Χ1200 σε medium ρυθμίσεις, αλλά οριακά και κάτω από direct X (χρησιμοποιώ windows 7). Το πρόβλημα για το φίλο μας που ρωτά είναι αν ξέρει τι να περιμένει από το Mac OS X και αν όντως το έχει ανάγκη, διότι ως γνωστόν τα Macbook pros είναι πολύ ακριβά μηχανάκια, λόγω ποιότητας κατασκευής, brand name, mac os x, αλλά και μιας μικρής υπερκοστολόγηγσης. Ακριβως φιλε μου απλα ρωταω για να ξερω τι να περιμενω απο ενα μακ ! Εχω δει απο φιλους κτλ αλλα αλλο ειναι να το εχεις ολη μερα.Πιστυεις οτι με την 6750 θα αντεξει ολες τις νεες εφαρμογες της αππλε τα επομενα 3-4 χρονια και συνεπως καποια απλα παινχδια(προ κτλ..)! Εχεις δοκιμασει windows βλεπω τα μακ ειναι καλυτερα ετσι ?Δεν εχεις ιους,bugs ktl....
elpadrino Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν βάλεις windows στο mac αυτο δεν σημαίνει οτι γλιτωνεις και τους ιούς. Οι ιοί προσβάλουν το λειτουργικό και όχι το hardware μιας συσκευής. Απαλλαγή απο τους ιούς θα έχεις (κατά 99%) μόνο όταν θα χρησιμοποιείς το λειτουγικό της apple. Όταν τρέχεις windows στο mac σου, τότε ισχύει οτι ισχύει για κάθε pc. Στο ερώτημα σου για το ποιο να διαλέξεις θα συμφωνήσω με το φίλο παραπάνω που λέει για την ati 6750. Εχω δει βέβαια σε 13άρι MacBook με την NVidia 330Μ να τρέχει το call of duty modern warfare μια χαρά (σε περιβάλλον OS X). Αν τώρα βέβαια όπως λες δεν θες να κανεις και τρελή χρήση για παιχνίδια και σε ενδιαφέρει να παίζεις manager τότε δεν νομίζω να έχεις κανένα προβλημα. Όσο για τις εφαρμογές της Apple μην αγχώνεσαι. Τα mac γενικά κρατάνε πολύ καιρο! Να φανταστείς εγώ είχα μέχρι πριν λίγους μήνες ένα MacBook white του 2007 και εχα όλες τις τελευταίες εφαρμογές της apple (iLife, iWork, Snow Leopard κτλ) και ο μόνος λόγος που το έδωσα ήταν επειδή πήρα iPad και έχοντας Mac Pro για τη δουλεια μου, το είχα και καθότανε.
panos2000gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Εχω δει βέβαια σε 13άρι MacBook με την NVidia 330Μ να τρέχει το call of duty modern warfare μια χαρά (σε περιβάλλον OS X). Αν τώρα βέβαια όπως λες δεν θες να κανεις και τρελή χρήση για παιχνίδια και σε ενδιαφέρει να παίζεις manager τότε δεν νομίζω να έχεις κανένα προβλημα. Δεν υπήρξε ποτέ 13αρι Macbook με Nvidia 330M. (μόνο σε 15αρια υπήρχε) Τα προηγούμενα 13αρια "φορούσανε" την πολύ πιο αδύναμη Nvdia 320M, που κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την Intel 3000 που συναντάμε στα τρέχοντα μοντέλα.
elpadrino Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Συγνώμη, έκανα τυπογραφικό από τη βιασύνη μου . Εννοούσα MacBook Pro 13άρι με την 320Μ. (Μοντέλο 2010, με επεξεργαστή C2D στα 2,66 και 4GB RAM)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.