Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καυτό αέρα στον εξαερισμό

superboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν αδειάσεις ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις τρφοδοσίας και σιγουρέψου ότι είναι στο "φορητός υπολογιστής"

στο δικό μου αν το βάλω "always on" μπλοκάρει τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών στο max και ζεσταίνεται πολύ πιο γρήγορα....

δοκίμασε και το speedfan για να διαβάσεις τις θερμοκρασίες και ποτέ δεν ξέρεις (εμένα το hwmonitor δείχνει σταθερά 50 γιατί έχουν κλειδώσει τους μετρητές από το BIOS)

80αρια μια φορά είναι πάρα μα πάρα πολλά....

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edit:το δικο μου σε full gaming κατασταση φτανει θερμοκρασια maximum 85-87 βαθμους κελσιου ο επεξεργαστης και η mobo.ειναι λογικο η να ανησυχω?

καμια αποψη για αυτο που ανεφερα πριν??

Δημοσ.

jmallen3: σε gaming το βρίσκω φυσιολογικό αν και δεν μας είπες τι μοντέλλο έχεις (και το δικό μου χτυπάει 85 σε cpu και 44 στον δίσκο),

απλά αν έχεις σκοπό να παίξεις το βάζεις το σε μια σκληρή επιφάνεια και το σήκωνεις λίγο για να κυκλοφορεί περισσότερος αέρας.

Αν έχεις την δυνατότητα πάρε μια βάση με ανεμιστήρες ή φτιάξε μια μόνος σου. Σε περιπτώση που πας να αγοράσεις θα σου συνιστούσα να αποφύγεις αυτές που πέρνουν ρεύμα από τις USB και να προτιμήσεις με τροφοδοτικό δικό τους (αν και είναι πιο δύσκολες στην μεταφορά).

όσο είσαι εντος εγγύησης απέφυγε να το ανοίξεις μόνο σου για να αλλάξεις παστα στον επεξεργαστή/καθαρίσεις σκόνες κτλ.

Δημοσ.

το μοντελο ειναι αυτο που εχω στην υπογραφη μου προς πωληση.για βαση προσανατολιζομουν να φτιαξω μια μονος μου αλλα μου φενεται δυσκολο και δεν ξερω πως.απο θερμοκρασιες δηλαδη ειναι φυσιολογικες λετε εε? το λαπτοπ παντα το εχω πανω σε γραφειο και με πατακια απο κατω για να ειναι ανασηκωμενο..

Δημοσ.

και σε idle ειναι γυρω στους 45-50 βαθμους,νομιζω καλα ειναι...γενικα ποιο ειναι το μεγιστο που μπορει να φτασει ενας επεξεργαστης και η μητρικη χωρις να κινδυνευουν ξερουμε?

Δημοσ.

και σε idle ειναι γυρω στους 45-50 βαθμους,νομιζω καλα ειναι...γενικα ποιο ειναι το μεγιστο που μπορει να φτασει ενας επεξεργαστης και η μητρικη χωρις να κινδυνευουν ξερουμε?

Σε encoding 2 ημερων ημουν με 85+ βαθμους και δεν καταλαβε τιποτα!

Συμφωνα με την intel, http://ark.intel.com/products/52219 , το ανωτατο οριο ειναι οι 100 βαθμοι.

Οσον αφορα την αλλη σου ερωτηση ''γενικα ποιο ειναι το μεγιστο που μπορει να φτασει ενας επεξεργαστης και η μητρικη χωρις να κινδυνευουν ξερουμε;'', αυτο ειναι ενα ερωτημα που δεν μπορει να απαντηθει..

Μπορει να εχεις 50 βαθμους στην μητρικη και να καει το λαπτοπ, και μπορει να εχεις 85 μονιμα και να μην καταλαβαινει

τιποτα!

α)ειναι σε τι κομματι θα πεσεις.

β)μηχανηματα ειναι.. δεν ειναι αθανατα!

Δημοσ.

Το έχω πάει μέχρι 103 C και πάει και παραπάνω αλλά το κρατάω για λίγα λεπτά. καλό είναι να παραμένει κάτω από τους 100.

Δημοσ.

Το θεμα παιδια ομως ειναι..πως το laptop με 85+ βαθμους κατα την διαρκεια του gaming απλα δεν θα πιανεται...θα ζεματαει...

Δημοσ.

Το θεμα παιδια ομως ειναι..πως το laptop με 85+ βαθμους κατα την διαρκεια του gaming απλα δεν θα πιανεται...θα ζεματαει...

Mπαα, πιανεται Παναγιωτη!

Στους 100 ειναι που δεν πιανεται! :D

Δημοσ.

Το έχω πάει μέχρι 103 C και πάει και παραπάνω αλλά το κρατάω για λίγα λεπτά. καλό είναι να παραμένει κάτω από τους 100.

Παλιοτερα -πανω στην τρελα- του ειχα κανει και εγω κατι κουλα (σε ενα lenovo που ειχα):

http://img59.imageshack.us/img59/465/28247930.png

Δημοσ.

Κι άμα πεινάσεις με το καβουρντιστήρι αυτό τηγανίζεις κάν' αυγό! Γενικά χ8ές είχαμε 41 ο Κελσίου. Οπότε απλά χαλαρή χρήση των μηχανημάτων αυτές τις μέρες για να μην τα κηδέψετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...