Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καυτό αέρα στον εξαερισμό

superboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς IDLE?Εγγύηση έχω ακόμα!

Δεν έχεις ανοίξει διάφορα προγράμματα εννοώ... Μόνο τον Browser και το HWMonitor... Απάντησε και στο εντιτ που έκανα...

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τώρα έχω ανοικτό και το πρόγραμμα της κάμερας γιατί μιλάω μέσω σκάιπ!

δεν κάνω τπτ που να το δικαιολογεί πιστεύω..σου απάντησα με έντιτ!

Δημοσ.

Στο γραφείο βέβαια!Δεν μ'αφήνει ο αδερφός μου ποτέ στο κρεβάτι γιατί λέει πρέπει να είναι σε κάτι επίπεδο και σκληρό!

Όταν εννοείς ανοικτά προγράμματα εννοείς και εκείνα που είναι κάτω δεξιά στο βελάκι;εκεί πέρα έχει ανοικτά τα:Advanced system care,touch pad,winamp,bluetooth,Sony ericsson PC Companion,ένα άλλο από το οποίο ενεργοποιώ-απενεργοποιώ τα bluetooth και το WiFi,Vaio Update,utorrent,AVG Anti Virus,Java Update Available,ArtSoft Magic(το πρόγραμμα της κάμερας που σας είπα)!

Δημοσ.

κοίτα μια και είσαι σε εγγύηση δεν μπορείς να επέμβεις μην την χάσεις... (θέλω να μου πεις θερμοκρασία δωματίου όμως ειλικρινά απορώ).... Όσο είσαι σε εγγύηση πήγαινε να σου αλλάξουν πάστα και να του ρίξουν και ένα καθάρισμα... Τσίμπα και μία βάση και θα είσαι οκ...

Δημοσ.

έχουμε ανοικτό κλιματιστικό αλλά δεν φτάνει η δροσιά στα δωμάτια.Υπολογίζω γύρω στους 28 είανι εδώ στο δωμάτιο!

Με την εγγύηση καλύπτεται κάτι τέτοιο;Βάση όντως σκεφτόμουν να πάρω

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' τη θέλησή τους ν' ασχοληθούν.

Απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (freezes, reboots κ.λπ.) μπορεί να σου πουν ότι είναι λογικό όλο αυτό.

Κατά τη γνώμη μου όμως δεν είναι, αν και δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να 'ναι πάρα πολύ καλύτερα.

Δημοσ.

Σε δικό μου παλιά έκανα δουλειά μια και τους το πήγα και έκαιγε καλή ώρα... Το κοιτάξανε... Βέβαια με SONY δεν ξέρω...

Δημοσ.

Ναι κανονικα καλυπτεται στην εγγυηση.

Απλα το λαπτοπ θα λειπει για 2 εβδομαδες περιπου μεχρι να στο καθαρισουν

και να σου αλλαξουν θερμοαγωγιμη παστα.

Δημοσ.

Πήγα στο Site της Sony VAIO και επικοινώνησα με την υποστήριξη αναφέροντας το πρόβλημα μου..

Δημοσ.

too late..τους είπα τις θερμοκρασίες απλώς..πάντως πριν λίγο είχε πέσει στους 70 αλλά ανέβηκε στους 80.αυτή την στιγμή είναι γύρω στους 69!

Δημοσ.

Στους 69 ειναι; Υποπτος αριθμος..

Ειναι μαλλον λογω του οτι εχει περασει 12 η ωρα.. :P

Καλεσε τους αυριο απευθειας να τους πεις το προβλημα σου.

Μπορει να μην σου απαντησουν καν στο μηνυμα σου.

Δημοσ.

τώρα είναι γύρω στους 78-80!Αλλάζει συνεχώς..Και να πω ότι είναι όλη μέρα ανοιχτό,δεν είναι!

Αν δεν απαντήσουν,θα τους καλέσω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...