Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καυτό αέρα στον εξαερισμό

superboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα λάπτοπ(Sony VAIO VPCF11S1E) το οποίο βγάζει αέρα από τα αριστερά.Αυτός ο αέρας είναι πολύ καυτός,βράζει κανονικά και αναρωτιέμαι γιατί.Εάν αφήσω ένα πράγμα σε απόσταση 20-30 εκατοστών σε λίγη ώρα θα το έχει ζεστάνει.Τι μπορεί να φταίει;Δεν το πιέζω ,σερφάρω απλώς ,ούτε παιχνίδια παίζω ούτε τίποτα.Και να παίξω παιχνίδια δεν νομίζω πως δικαιολογείται εύκολα ένας τέτοιος υπολογιστής με τέτοια χαρακτηρηστικά να ζεσταίνεται έτσι απλά τόσο εύκολα!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ότι βγάζει ζεστό αέρα έξω είναι καλό...

Για πες μας θερμοκρασίες που έχει με πρόγραμμα πχ HWMonitor και ποιος είναι...

Δημοσ.

Άστα.. ειδικά τις τελευταίες μέρες τα κτήρια δεν έχουν προλάβει να αποβάλλουν τη θερμότητα τα βράδια αφού η θερμοκρασία δεν πέφτει αρκετά τις νυχτερινές ώρες :/

Αν δεν έχεις αρκούδα δεν παλεύεται με υπολογιστή στο δωμάτιο :C

Δημοσ.

Έχουμε όλη μέρα κλιματιστικό και υπάρχει δροσιά παιδιά..είναι πολύ ζεστός..

Δημοσ.

Ωραία πες μας θερμοκρασία με κάποιο πρόγραμμα... Το πολύ ζεστός, επειδή σου φαίνεται με το χέρι ζεστός ο αέρας που βγάζει, δε λέει και κάτι...

Δημοσ.

Χμμ, το συγκεκριμένο λαπιτόπι είναι υψηλών προδιαγραφών και φοράει και i7, αν και είναι mobile φαντάζομαι πως δε θα είναι ιδιαίτερα κρύος..

Επίσης ίσως χρειάζεται καθάρισμα εσωτερικά από σκόνες.

Δημοσ.

Χμμ, το συγκεκριμένο λαπιτόπι είναι υψηλών προδιαγραφών και φοράει και i7, αν και είναι mobile φαντάζομαι πως δε θα είναι ιδιαίτερα κρύος..

Επίσης ίσως χρειάζεται καθάρισμα εσωτερικά από σκόνες.

πες μου ότι μετά πρόσθεσε το μοντέλο,,,,,,,,,,,,,, γιατί αν ήταν γραμμένο από την αρχή,,,,,,,,,,,,,,, με έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι :eek:

Δημοσ.

Ή όντως μετά το προσέθεσε, ή κι εμένα έχει βαρέσει η ζέστη :Ρ

Oh dear gad, όντως επεξεργαστής και κάρτα γραφικών καίνε στην κυριολεξία.

5 τινά:

1. Αγορά βάσης με ανεμιστήρια

2. Αλλαγή θερμοαγώγιμης

3. Καθάρισμα από σκόνες

4. Underclocking παράλληλα με undervolting

5. Συνδυασμός κάποιων από τα παραπάνω

Δημοσ.

Κατέβασα το HWMONITOR για να δω τις θερμοκρασίες του υπολογιστή..Δείτε τα εδώ

http://img849.imageshack.us/img849/6852/11367290.png

Aouch... Όντως καίει... Σε Idle είναι; Εγγύηση;

edit: που τον έχεις πάνω σε γραφείο ή στο κρεβάτι πάνω πχ;

Δημοσ.

Κατέβασα το HWMONITOR για να δω τις θερμοκρασίες του υπολογιστή..Δείτε τα εδώ

http://img849.imageshack.us/img849/6852/11367290.png

οι θερμοκρασιες αυτες ειναι σε απλο σερφαρισμα?? σιγουρα δεν το εχεις ζορισει με καποιο "δυνατο" προγραμμα η με gaming?

επισης ποσο καιρο το εχεις το λαπτοπ? μηπως εχει γεμισει σκονη και θελει καθαρισμο?

edit:το δικο μου σε full gaming κατασταση φτανει θερμοκρασια maximum 85-87 βαθμους κελσιου ο επεξεργαστης και η mobo.ειναι λογικο η να ανησυχω?

Δημοσ.

Τι εννοείς IDLE?Εγγύηση έχω ακόμα!

μόνο ίντερνετ..δεν έχω κανένα παιχνίδι και δεν ανοίγω προγράμματα..Παλιά άνοιγα φότοσοπ θυμάμαι και άρχισε να κάνει θόρυβο λες και ζοριζόταν..αλλά μόνο σερφάρισμα..εσωτερικά δεν το χω καθαρίσει ποτέ..Τον πήρα πριν ένα χρόνο ακριβώς,ιούλιο του 2010

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...