Προς το περιεχόμενο

ελληνικα και windows xp

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει τα win xp και ειναι στα αγγλικα το μενου.μπορω να το γυρισω εξ ολοκληρου στα ελληνικα(σαν να ηταν η ελληνικη εκδοση το xp)

ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω προβλημα με ελληνικους υποτιτλους και τραγουδια,αν δηλαδη θα μου τα δειχνει κινεζικα.

εχω ρυθμισει: Standarts and formats-greek

Location-greece

language for non unicode programms-greek

τι πρεπει να κανω για το μενου?

και κατι ακυρο,καποιο καλο και ελαφρυ αντιβαιρους για τα xp?

Δημοσ.

Να μπορείς να κάνεις ουσιαστικά τα windows απο αγγλικά που ειναι σε εξ ολοκλήρου ελληνικά δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει εκτος και πειράξεις κάτι στην registry η με κάποιο είδους addon κτλπ αλλα και πάλι δύσκολο

Για τους υπότιτλους που ρωτάς οχι δεν θα έχεις πρόβλημα ειτε αγγλίκά ειτε ελληνικά έχεις αν έχει ρυθμίσει σωστα τα language & regional options στο control panel.

Όσο για ελαφρύ καλό και free antivirus προτείνω στο antivir το έχω χρόνια και ειμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

το γνωριζω το ANTIVIR.το εβαζα παλαιωτερα αλλα τελευταια μου εκανε διαφορα προβληματα με το PC και θελω να δοκιμασω και κατι αλλο.εχουν περασει πολλα αντιβαιρους απο το pc οπως kaspersky,nod32,avast,αλλα θελω κατι free τωρα να μην ψαχνωμαι με κωδικους κλπ.το MSE λεει τιποτα?ειναι ελαφρυ?

για spyware malwarebytes ή ad aware?

Δημοσ.

To spyware malwarebytes και το superantisyware δεν ειναι antivirus ειναι προγράμματα που σου δίνουν προστασία απο trojans , malware κτλπ

Τώρα αφου όπως λες εχεις βάλεις λίγο πολύ ολα τα γνωστά free δεν ξέρω τι αλλο να σου προτείνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...