haris013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εχω βαλει τα win xp και ειναι στα αγγλικα το μενου.μπορω να το γυρισω εξ ολοκληρου στα ελληνικα(σαν να ηταν η ελληνικη εκδοση το xp) ακομα θα ηθελα να ρωτησω αν θα εχω προβλημα με ελληνικους υποτιτλους και τραγουδια,αν δηλαδη θα μου τα δειχνει κινεζικα. εχω ρυθμισει: Standarts and formats-greek Location-greece language for non unicode programms-greek τι πρεπει να κανω για το μενου? και κατι ακυρο,καποιο καλο και ελαφρυ αντιβαιρους για τα xp?
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Να μπορείς να κάνεις ουσιαστικά τα windows απο αγγλικά που ειναι σε εξ ολοκλήρου ελληνικά δεν νομίζω οτι μπορεί να γίνει εκτος και πειράξεις κάτι στην registry η με κάποιο είδους addon κτλπ αλλα και πάλι δύσκολο Για τους υπότιτλους που ρωτάς οχι δεν θα έχεις πρόβλημα ειτε αγγλίκά ειτε ελληνικά έχεις αν έχει ρυθμίσει σωστα τα language & regional options στο control panel. Όσο για ελαφρύ καλό και free antivirus προτείνω στο antivir το έχω χρόνια και ειμαι ευχαριστημένος.
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 το γνωριζω το ANTIVIR.το εβαζα παλαιωτερα αλλα τελευταια μου εκανε διαφορα προβληματα με το PC και θελω να δοκιμασω και κατι αλλο.εχουν περασει πολλα αντιβαιρους απο το pc οπως kaspersky,nod32,avast,αλλα θελω κατι free τωρα να μην ψαχνωμαι με κωδικους κλπ.το MSE λεει τιποτα?ειναι ελαφρυ? για spyware malwarebytes ή ad aware?
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 To spyware malwarebytes και το superantisyware δεν ειναι antivirus ειναι προγράμματα που σου δίνουν προστασία απο trojans , malware κτλπ Τώρα αφου όπως λες εχεις βάλεις λίγο πολύ ολα τα γνωστά free δεν ξέρω τι αλλο να σου προτείνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.