pshortjohn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδιά!! Θέλω να αγοράσω ένα κινητό με 2 βασικά χαρακτηριστικά!! Να έχει δυνατό ήχο και αρκετά ισχυρή δόνηση!! Α και κατά προτίμηση να είναι Nokia!!! Ευχαριστώ πολύ!! Περιμένω της προτάσεις σας.!!!
abc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αχ είχα περάσει μία βόλτα τις προάλλες και είχα δει αυτό από κοντά(αν και είναι λίγο ακριβό και δυστυχώς Μοτορόλα) Μοτορόλα Γενικά για τους μεγάλους τους άσχετους με τα κινητά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν είναι, 1. Ευδιάκριτα μεγάλα γράμματα σε πληκτρολόγιο και οθόνη 2. Να κλειδώνει μόνο του(άρα είτε slide είτε με πορτάκι) 3. Να έχει πράσινο και κόκκινο κουμπί για την ομιλία. Πήγαινε δες το!!! Νομίζω είναι ό,τι πιο ιδανικό έχω δει για μεγάλους άσχετους τα τελευταία 5 χρόνια που ψάχνω που έχει όλα τα παραπάνω! Αλλά είναι λιγο ακριβούτσικο! Δες εδώ και στον σκρουτζ! Καλύτερα από getitnow ή μουλτιράμα γιατί δεν θα έχει το λειτουργικό της Κοσμοτέ όπως φαίνεται στο σάιτ της! Σκρουτζ
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δε κάνω πλάκα. Έχει και φακό πάνω του, κουμπί κινδύνου όπου με ένα τράβηγμα καλεί έναν αριθμό της επιλογής σου και πολύ μεγάλα γράμματα. Το έχουμε πάρει στη γιαγιά μου. Βέβαια, τι ηλικία έχει ο παππούς σου; Αν είναι 60 π.χ., δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.
orlox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ενα ειναι το τηλ για παππου. http://www.johnsphones.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.