Προς το περιεχόμενο

ελληνικοι χαρακτηρες για nexus s

sifis_1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια!

σημερα αγορασα το nexus s :-D .θα μπορουσε να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω ελληνικους χαρακτηρες στα μηνυματα.δυστυχως ενω το μενου ειναι στα ελληνικα δε μπορω να πληκτρολογησω με ελληνικα γραμματα :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για μηνύματα βάλε το Go SMS Pro, και θα ξεχάσεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή μηνυμάτων :)

Μην ξεχάσεις μόνο να βάλεις και το Greek language Pack, και να το ενεργοποιήσεις από το μενού της εφαρμογής

Για μηνύματα βάλε το Go SMS Pro, και θα ξεχάσεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή μηνυμάτων :)

Μην ξεχάσεις μόνο να βάλεις και το Greek language Pack, και να το ενεργοποιήσεις από το μενού της εφαρμογής

τα εγκατεστησα και τα 2 ομως ακομα δε μου εμφανιζει ελληνικους χαρακτηρες!!

• Moderators

Ειτε θα κατεβασεις το GReek Input Method απο το Market (ειναι πληκτρολογιο), ειτε θα πας στα Settings> Languages And Keyboard και θα δεις τις ρυθμισεις του default πληκτρολογιου. Λογικα εχει ελληνικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επίσης εξαιρετικό,δωρεάν και με ελληνική βιβλιοθήκη είναι το MultiLing keyboard.

Πλέον και με split keyboard σε landscape mode! ;)

Ρε συ Dbzakias2 αρχίζω και πιστεύω πως δεν έχεις καν το Nexus S...."

Ξανά άφαντος....

Παιδιά ήμουν ΗΠΑ και αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τα μηνύματα στο SGS. Έβαλα κάρτα της T-Mobile όσο ήμουν εκεί. Με το GoSMS Pro ό,τι κι αν δοκίμασα, τα μηνύματα πήγαιναν κινέζικα στα ελληνικά κινητά, αλλά πήγαιναν κανονικά στο iPhone 3GS του φίλου μου εκεί (ο οποίος στέλνει κανονικά ελληνικά και σε ελλάδα και σε ΗΠΑ, επίσης από T-Mobile). Ο μόνος τρόπος να στείλω μήνυμα και να διαβάζεται ήταν από τη μαμά εφαρμογή (μπλιαχ) και μάλιστα με την κωδικοποίηση γυρισμένη σε unicode, φυσικά μέχρι 60 χαρακτήρες μόνο. Μπορούσα επίσης να στείλω κανονικά με αγγλικούς χαρακτηρες. Δοκίμασα και το handcent αλλά ήταν ακριβώς τα ίδια. Μόλις γύρισα ελλάδα όλα είναι και πάλι νορμάλ με την ελληνική sim, το γύρισα στο αυτόματο και στέλνω 160 χαρακτήρες ελληνικούς. Πάιζει ρόλο το δίκτυο στην κωδικοποίηση των μηνυμάτων; Για αυτό δεν μπορούσα να στείλω ελληνικά;

παιζει ρολο καθως με το που μπει η καρτουλα, κατεβαζει το νουμερο του κεντρου για την αποστολη ενω ταυτοχρονα (συνηθως) κατεβαζει και αλλαζει/προσθετει ρυθμισεις για sms/mms/wap/mobile internet. Θυμασε αν σου εβγαλε καμια ερωτηση οταν εβαλες την καρτα για ρυθμισεις?

Αυτο που εχεις να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να μαθεις τις ελληνικες ρυθμισεις και μολις βαλεις καρτα εξωτερικου να πας και να τις "γυρνας" μονος σου.

Όχι δεν μου έβγαλε καμία ερώτηση. Η stock εφαρμογή λειτουργούσε κανονικά με τα ελληνικά, αλλά μόνο σε unicode (μέχρι 60κάτι χαρακτήρες), ενώ οι άλλες εφαρμογές δεν έχουν καν επιλογή για unicode έτσι κι αλλιώς. Πάντως και το 3GS του φίλου που ανέφερα ότι λειτουργούσε σωστά, προχθές μου έστειλε μήνυμα από εκεί και είδα ότι είναι μικρό και ήρθε μισό, άρα μάλλον και το 3GS σε unicode τα στέλνει.

παιζει ρολο καθως με το που μπει η καρτουλα, κατεβαζει το νουμερο του κεντρου για την αποστολη ενω ταυτοχρονα (συνηθως) κατεβαζει και αλλαζει/προσθετει ρυθμισεις για sms/mms/wap/mobile internet. Θυμασε αν σου εβγαλε καμια ερωτηση οταν εβαλες την καρτα για ρυθμισεις?

Αυτο που εχεις να κανεις σε τετοιες περιπτωσεις ειναι να μαθεις τις ελληνικες ρυθμισεις και μολις βαλεις καρτα εξωτερικου να πας και να τις "γυρνας" μονος σου.

Αυτό δεν ισχύει στις Android συσκευές.

Για το κέντρο μηνυμάτων OK.

Αλλά για MMS & Internet settings, δεν κατεβάζει τπτ.

Εάν οι ρυθμίσεις για το δίκτυο του οποίου θα βάλεις την κάρτα SIM προϋυπάρχουν στην ROM του τηλεφώνου,

τότε απλά θα εμφανιστούν ως APN's.

Αλλιώς θα πρέπει ή να τις περάσεις χειροκίνητα ή να ζητήσεις από τον πάροχο κινητής να σου τις στείλει ΟΤΑ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...