Mr.Popo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παιδια?? εχω οδηγησει αρκετεσ φορεσ παπι και ξερω καποια πραγματα...ξερω σχεδον ολα τα βασικα!! με λιγα λογια στην πρακτικη ειμαι καλοσ... ομωσ...δν ξερω καθολου θεωρια!! δηλαδη...ολα αυτα με τα σερβισ με τα μπουζι τα καρμπιλατερ...δεν τα καταλαβαινω...ειναι κατι που πρεπει να ψαξω?? η θα τα μαθω οταν παρω παπι..επισησ...αν παρω παπι και δν τα ξερω αυτα θα με εμποδισει στην οδηγηση μου???
mphxths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Παιδια?? εχω οδηγησει αρκετεσ φορεσ παπι και ξερω καποια πραγματα...ξερω σχεδον ολα τα βασικα!! με λιγα λογια στην πρακτικη ειμαι καλοσ... ομωσ...δν ξερω καθολου θεωρια!! δηλαδη...ολα αυτα με τα σερβισ με τα μπουζι τα καρμπιλατερ...δεν τα καταλαβαινω...ειναι κατι που πρεπει να ψαξω?? η θα τα μαθω οταν παρω παπι..επισησ...αν παρω παπι και δν τα ξερω αυτα θα με εμποδισει στην οδηγηση μου??? διπλωμα εχεις? κοιτα και οι οδηγοι αυτοκινητων δεν ξερουν μηχανολογικα παντα, αλλα να τσεκαρεις υγρα , λαδια , να αλλαξεις κανα λαστιχο , να μπορεις να δεις το καντραν για βλαβες κλπ ολοι λιγο πολυ τα ξερουν .Απλα πραγματα για την λειτουργια του αυτοκινητου. Κατι αναλογο πιστευω ισχυει και για τις μηχανες.
mphxths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Στον βροντο πηγανε οι συμβουλες μου απαντηθηκε και η ερωτηση μου...δεν εχει διπλωμα.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 παρε ηλεκτρικο ποδηλατο.πιο οικονομικο και παιζει και πιο γρηγορο απο 50ρι παπι
Mr.Popo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 παιδεσ ευχαριστω για το χρονο σασ...οχι δεν εχω διπλομα!! 17 χρονων... Μικα δεν πηγανε χαμενεσ η συμβουλεσ σου...απλα σκεφτομαι διαφορα
markosf1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 όταν γίνεις 18 (περνάει ο καιρός).. πρώτα δίπλωμα και μετά μηχανάκι, αυτοκίνητο, ότι τραβάει η ψυχή σου ! Κοίτα όμως να το πάρεις με δικά σου λεφτά, που τα έχεις δουλέψει για να είσαι και πιο συνηδητοποιημένος. Και ύστερα θα καταλάβεις ότι μούρη δεν πουλάς αν έχεις ένα μηχανάκι.. αλλά άλλα πράγματα
Mr.Popo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αγαπητε φιλε Μαρκο δεν θελω να πουλησω μουρη...απλα μου αρεσουν παρα πολυ...(δουλευω εδω και 1 μηνα για το μελλοντικο μ παπι)... επισησ δν εχω σκοπο να το φτιαξω...απλα θελω να εχω ενα...ειναι η εφοιφηκη καυλα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.