mariafadeout Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους ΠΑΡΑ πολύ, με σώσατε! Κάρμεν είσαι γάτα!
mariafadeout Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Μπορώ να αγοράσω προς το παρόν μόνο το τροφοδοτικό που αυτό έχει χαλάσει και δεν έχω υπολογιστή. και μετά να αντικαταστήσω τα υπόλοιπα. Απλά το νέο τροφοδοτικό είναι 150 watt παραπάνω. Θα είναι συμβατό με τις υπόλοιπες παλιατζούρες? Θέλω πολύ να καταφέρω να πάρω οτι έχει μέσα ο παλιός σκληρός δίσκος, πριν τον αντικαταστήσω.. Thanks in advance! :-D
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ναι μπορείς... Το τροφοδοτικό θα δώσει όσα watt χρειάζονται στο Pc...
mariafadeout Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Να ρωτήσω κάτι ακόμα... Μπορώ να πάρω μόνο το τροφοδοτικό προς το παρόν? Το νέο τροφοδοτικό είναι 150 watt παραπάνω, θα λειτουργεί με τις υπόλοιπες παλιατζούρες? Απλά θέλω πολύ να σώσω οτι έχει μέσα ο παλιός σκληρός πριν τον αντικαταστήσω. και στην ουσία ο υπολογιστής δεν ανάβει καν, λόγω του οτι τα έφτυσε το τροφοδοτικό. Μπας και τον κάνω να λειτουργεί μέχρι να αγοράσω και τα υπόλοιπα... Thanks in advance!!! :-D Ωχ κόλλησε και μου είπε οτι δεν δημοσιεύθηκε πριν το μήνυμα, και πάλι ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.