pavlinaki Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 σαν μεταπτυχιακη φοιτητρια ειμαι υποχρεωμενη να επιτηρω τους προπτυχιακους φοιτητες του τμηματος μου στις εξεταστικες.μου εχουν πει οτι θα πληρωθω για αυτο 10 ευρω την επιτηρηση.εχουν περασει 2 χρονια που κανω το μεταπτυχιακο και ακομη δεν εχω πληρωθει τιποτα.μου χρωστανε δηλαδη πανω απο 200 ευρω.πιστευετε οτι θα πληρωθω ποτε? γνωριζετε κατι για αυτο?
imr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Σε ποιο Πανεπηστημιο εισαι? 2 χρονια ειναι ψιλοπολλα, και εμας μας ειχαν καθυστερησει(δεν θυμαμαι ακριβως παντως πανω απο 6μηνο) αλλα τελικα μας τα εδωσαν ολα κανονικοτατα. Παντως εφοσον εχετε υπογραψει συμβασεις κανονικα δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα, κανε και ενα τηλεφωνο στην γραμματεις να ρωτησεις τι παιζει. Εμεις παντως γυρω στα 8μισι ειχαμε παρει με τις κρατησεις, και παλι αν θυμαμαι καλα γιατι εχει περασει και καιρος
pavlinaki Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 στο πανεπιστημιο μακεδονιας. υπογραψατε και συμβαση? εμας δεν μας βαλαν να υπογραψουμε τιποτα.μονο οταν γραφτηκα στο μεταπτυχιακο μου ζητησαν αφμ. υποπτο! εσυ σε ποιο πανεπιστημιο ησουν και πληρωθηκες τοσο συντομα?
imr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Στην Πατρα, συμβασεις ειχαμε υπογραψει κανονικα. Εσας μονο ΑΦΜ σας ζητησαν? εμας ηθελαν αφμ. αμκα, αριθμο μητρωου ικα κτλ στις συμβασεις ελεγε και αναλυτικα για τις κρατησεις (γιαυτο σου ειπα για 8-8.5ευρω). Γενικα σε εμας εκτος απο την μικρη καθυστερηση ηταν γενικα τυπικοι (οι μεταπτυχιακοι της προηγουμενης χρονιας πρεπει να ειχαν καθυστερησει πολυ περισοτερο απο εμας να παρουν τα λεφτα) Παντως παρε ενα τηλεφωνο στην γραμματεια να δεις τι θα σου πουν.
pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 γιατι ρε γλεντια? ειμαι αυστηρη επιτηρητρια(στανταρ). με πηραν παλι χτες να παω με το ζορι. ειμαι υποχρεωμενη λενε να κανω 4 επιτηρησεις σε καθε εξεταστικη.
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 γιατι ρε γλεντια? ειμαι αυστηρη επιτηρητρια(στανταρ). με πηραν παλι χτες να παω με το ζορι. ειμαι υποχρεωμενη λενε να κανω 4 επιτηρησεις σε καθε εξεταστικη. Στο καθεστώς απασχόλησης σου αναφέρομαι.
imr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 γιατι ρε γλεντια? ειμαι αυστηρη επιτηρητρια(στανταρ). με πηραν παλι χτες να παω με το ζορι. ειμαι υποχρεωμενη λενε να κανω 4 επιτηρησεις σε καθε εξεταστικη. Πολυ οργανωση βλεπω εχετε, δεν ειχατε προγραμμα κτλ? Παντως παιζει να ισχυει αυτο με την υποχρεωση αλλα επρεπε να εχεις και συμβαση για να εισαι σιγουρη (ειχε ορους στην συμβαση ποσες ωρες ελαχιστο μεγιστο κτλ) Αν καταλαβα καλα δεν εχεις τελειωσει ακομα το μεταπτυχιακο οποτε κανεις ακομα επιτηρησεις ε?
pavlinaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 ναι εχασα ενα εξαμηνο θα το κανω τωρα και τελος. καλα απο οργανωση δεν το συζητω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.