Andreas2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Θέλω να κάνω ένα cd audio.Όχι data cd με files πχ mp3.Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να γινεί diclose το cd.Δεν είναι CD-RW το δισκάκι αλλά δεν ξέρω αν κάνεις και σε Audio Cd να μην κλείσει,δηλαδή να μπορείς να το ξαναχρησιμοποιήσεις το δισκάκι.Γίνεται;Θα κάνω από WAV files.Τι πρόγραμμα προτείνετε;CDBURNERXP;Burrrn;Έχω και κάποια άλλα στο άλλο pc(προγράμματα)που δεν τα θυμάμαι. Γρήγορα παρακαλώ όποιος ξέρει και βιάζομαι.
flik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το CDBurnerXP υποστηρίζει multisession audio cd's, που είναι αυτό που ψάχνεις. Αρκεί στο παράθυρο που βγαίνει πριν την εγγραφή, όπου έχει τις ρυθμίσεις εγγραφής, να επιλέξεις να μην γίνει οριστικοποίηση-finalize του δίσκου. Έχει πάρα πολύ καιρό που το έχω κάνει αλλά έτσι το έκανα.
micos000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Τα AudioCD γράφονται με δύο τρόπους, Disk-at-once και Track-at-once. Στο nero μπορείς να επιέξεις στην καρτέλα της εγγραφής τον τρόπο και αν θέλεις να γίνει finalize το cd. Ο 1ος τρόπος γράφει όλα τα κομμάτια συνεχόμενα, υποστηρίζει cd text αλλά κλείνει και το cd. Ο 2ος τρόπος γράφει κάθε κομμάτι σε ξεχωριστό track, δεν υποστηρίζει cd text και μπορείς να επιλέξεις να μην κλείσει το cd, οπότε (λογικά) θα μπορείς να συμπληρώσεις επιπλέον tracks αργότερα. Στο cd burner xp, όταν πατήσεις εγγραφή, ξετσεκάρισε την οριστικοποίηση. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορέσει να στο διαβάσει το cd player.
micos000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Όλα τα προγράμματα εγγραφής έχουν κάπου επιλογή να μην κάνουν finalize/οριστικοποίηση του cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.