Προς το περιεχόμενο

www.kairos.gr (widget beta)

sellinios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το σχόλιο σου που αφορά την εγκυρότητα σε τι συγκεκριμένα αναφέρεται. Γιατί λειτουργούμε με ότι πιο έγκυρο υπάρχει.

Δημοσ.

απο που παιρνετε τα ινφο για τον καιρο?

Δεν παίρνουμε απλά τον καιρό από κάπου. Γίνεται σπουδαία δουλειά στο κομμάτι της πρόγνωση. Τα δεδομένα είναι GFS, αλλά ο τρόπος που αποφασίζουμε την πρόγνωση είναι προϊόν μελέτης και σπουδής πάνω στην μετεωρολογία. έχουμε δημιουργήσει ένα πλέγμα, με υψομετρικές διαφορές στην ουσία το οποίο ανάλογα με το ανάγλυφο του εδάφους και άλλους παράγοντες ( μετεωρολογικός αλγόριθμος ) δίνει τον καιρό.

Η ανάλυση μας είναι 0,5 μοίρες σύντομα θα γίνει 0,25, αλλά με το πλέγμα που σας αναφέρω η ανάλυση πέφτει σε πολύ τοπικό επίπεδο. Στην ουσία ο αλγόριθμος είναι ένα κύκλωμα που αποφασίζει με on off λειτουργίες αναλυτικά τι καιρό θα δώσουμε.

Παρακαλώ όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το καιρός να αφήσουν τα ακυρωτικά σχόλια που το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν τους μεγάλους παίκτες, που καθόλου δεν σας έχουν σεβαστεί σαν κοινό που αναγιγνώσκει τον καιρό τόσα χρόνια. Είμαστε μια μικρή προσπάθεια αλλά το θεωρώ ντροπή με τέτοια σχόλια κάποιος να ακυρώνει την προσπάθεια της ομάδα μου. Βοηθήστε με να γίνω καλύτερος, αυτό είναι πιο έντιμο.

Γράφτηκε στο άλλο topic.

Και εσύ το θεωρείς δεδομένο, και το αναπαράγεις ... ?

Εσύ βλέπω στο άλλο topic μίλαγες με καλά λόγια για τα δεδομένα.

Δημοσ.
Και εσύ το θεωρείς δεδομένο, και το αναπαράγεις ... ?

Αυτό που έγραψα εγώ την ημέρα που συνέβαινε είναι δεδομένο.

Δημοσ.

Αυτό που έγραψα εγώ την ημέρα που συνέβαινε είναι δεδομένο.

Δεδομένο είναι ότι μου έχουν βγει τα μάτια μου να δώσω την πιο ακριβή και σωστή πληροφορία που υπάρχει στην Ελλάδα και αυτήν την στιγμή είμαστε περήφανου για αυτό που προσφέρουμε. Δεν είναι μόνο το μεράκι που πυροδοτεί αυτόν τον ζήλο. Είναι και οι χιλιάδες φίλοι που έχουμε πλέον σαν κοινό.

και είμαι σίγουρος ότι και εσένα θα σε κερδίσουμε ...

Δημοσ.

Δεν είπα τίποτα γι αυτό, δεν έγραψα καλά σχόλια;

Αλλά το ότι απέτυχε παταγωδώς το site εκείνη την ημέρα που το χρησιμοποίησα, τόσο στη πρόβλεψη (και χοντρά μάλιστα), όσο και στην ορθή live απεικόνιση, αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Δε σου κάνω κριτική τεχνικού χαρακτήρα, ως χρήστης το λέω που απογοητεύτηκα 1-2 φορές και δεν το χρησιμοποιώ το site.

Δημοσ.

Αλλά το ότι απέτυχε παταγωδώς το site εκείνη την ημέρα που το χρησιμοποίησα, τόσο στη πρόβλεψη (και χοντρά μάλιστα), όσο και στην ορθή live απεικόνιση, αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει. Δε σου κάνω κριτική τεχνικού χαρακτήρα, ως χρήστης το λέω που απογοητεύτηκα 1-2 φορές και δεν το χρησιμοποιώ το site.

Πολύ καλά κάνεις... αλλά κάθε φορά που θέλω να πω κάτι εδώ μέσα πετάγεσαι και ακυρώνεις την προσπάθεια μας... μήπως τελικά το πρόβλημα σου είναι άλλο. Όσων αφορά την αξιοπιστία μας, προσπάθησε όταν βλέπεις κάτι αναξιόπιστο να το λες συγκεκριμένα, όχι αόριστα, γιατί εγώ έχω δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτό το σημείο.

Σε περιμένω λοιπόν να με κρίνεις σε κάτι λογικό.

Δεν έχουμε live απεικόνιση, με πείθεις πλέον για τις κακόβουλες προθέσεις σου.

Δημοσ.

από Δημοσίευση 12 Ιούνιος 2011 - 02:43 μμ

Αθήνα σήμερα δείχνει σε πολλές περιοχές "νεφώσεις" όλη μέρα ενώ ταυτόχρονα ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Η πρόβλεψη ανά τρεις ώρες του έλειπε τρομάρα του...(ούτε καν πιθανότητα βροχής δε γράφει)

Για όλη τη Κυριακή στο kairos.gr γράφει "νεφώσεις/θερμοκρασίες εως 28/29" και για τούτη τη στιγμή γράφει θερμοκρασίες εως 29 γι Αθήνα (μόνο... 8-9 βαθμούς έξω από τη πραγματικότητα!).

Μια χαρά λογικό μου φαίνεται για ένα επισκέπτη για να το κρίνει αναξιόπιστο. Live εννοώ πως τη στιγμή που συνέβαινε, την ίδια ημέρα, στο site έγραφε άλλα 'ντ' άλλα. Ας έμπαινες εκείνη την ημέρα να μου τα πεις αυτά τα ωραία περί "κακοβουλων προθέσεων". Τώρα μη προσπαθείς δήθεν να υποθέτεις το γιατί γράφω posts στο insomnia, διότι είναι φαντασίες και δε με αφορά.

Κοίτα, προσωπικά ψάχνω το καιρό κυρίως τις εποχές που βρέχει και με ενδιαφέρει η αξιοπιστία ως προς αυτό και δε με νοιάζει το αν θα πει +/- 2 Κελσίου, απλά να ξέρω τα έντονα φαινόμενα για το πώς θα κινηθώ εκείνη την ημέρα που το θέλω. Ε, αυτό λέω πως απέτυχε οικτρά όταν το χρησιμοποίησα. Αν από τότε μέχρι σήμερα το έχεις βελτιώσει ή αν το βελτιώσεις και γίνει πιο αξιόπιστο, το κρίνουμε εκ νέου, δε τρέχει τίποτα.

Δημοσ.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 21:00 meteo.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΩΡΑ 20:00 ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ kairos.gr

ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ emy.gr

KAΙΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 21:00 freemeteo.gr

Κάποιο ή κάποια δεν είναι έγκυρα. Οι δικές σας θερμοκρασίες είναι πάνω απο των άλλων που είναι σχετικά ίσες οι θερμοκρασίες. Χωρις να θέλω να προσβάλλω την δουλειά σας.

Δημοσ.

μπράβο για τη δουλειά που κάνετε. εγώ τώρα σας έμαθα. θα σας παρακολουθήσω και θα πω εντυπώσεις. nice site!!!

Δημοσ.

από Δημοσίευση 12 Ιούνιος 2011 - 02:43 μμ

Αθήνα σήμερα δείχνει σε πολλές περιοχές "νεφώσεις" όλη μέρα ενώ ταυτόχρονα ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Η πρόβλεψη ανά τρεις ώρες του έλειπε τρομάρα του...(ούτε καν πιθανότητα βροχής δε γράφει)

Για όλη τη Κυριακή στο kairos.gr γράφει "νεφώσεις/θερμοκρασίες εως 28/29" και για τούτη τη στιγμή γράφει θερμοκρασίες εως 29 γι Αθήνα (μόνο... 8-9 βαθμούς έξω από τη πραγματικότητα!).

Μια χαρά λογικό μου φαίνεται για ένα επισκέπτη για να το κρίνει αναξιόπιστο. Live εννοώ πως τη στιγμή που συνέβαινε, την ίδια ημέρα, στο site έγραφε άλλα 'ντ' άλλα. Ας έμπαινες εκείνη την ημέρα να μου τα πεις αυτά τα ωραία περί "κακοβουλων προθέσεων". Τώρα μη προσπαθείς δήθεν να υποθέτεις το γιατί γράφω posts στο insomnia, διότι είναι φαντασίες και δε με αφορά.

Κοίτα, προσωπικά ψάχνω το καιρό κυρίως τις εποχές που βρέχει και με ενδιαφέρει η αξιοπιστία ως προς αυτό και δε με νοιάζει το αν θα πει +/- 2 Κελσίου, απλά να ξέρω τα έντονα φαινόμενα για το πώς θα κινηθώ εκείνη την ημέρα που το θέλω. Ε, αυτό λέω πως απέτυχε οικτρά όταν το χρησιμοποίησα. Αν από τότε μέχρι σήμερα το έχεις βελτιώσει ή αν το βελτιώσεις και γίνει πιο αξιόπιστο, το κρίνουμε εκ νέου, δε τρέχει τίποτα.

Αθήνα δείχνει σε πολλές περιοχές "νεφώσεις" δεν σε πιάνω...

Τώρα Αθήνα δείχνουμε 35 ... που το βλέπεις το 29 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...