Προς το περιεχόμενο

dell vs asus κάτω από 700e (και εγγυήσεις)

zr23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Πρέπει να αγοράσω φορητό υπολογιστή μέχρι αρχές αυγούστου και ψάχνοντας τόσο στο forum εδώ στο insomnia όσο και σε άλλα forums, είδα πως οι καλύτερες λύσεις είναι αυτά τα δύο laptops μέχρι τα 700 ευρώ:

DELL (χρησιμοποιώ linux -ubuntu- και έχω ακούσει πως τα dell βγάζουν τις λιγότερες "ασυμβατότητες")

ASUS (το οποίο μου ταιριάζει αισθητικά περισσότερο απο το dell)

Και οι δύο εταιρίες είναι αξιόπιστες και πολύ καλές κατασκευαστικά.

Το μεγάλο "πρόβλημα" που θα έχω είναι οι εγγυήσεις και εκεί χρειάζομαι τη βοήθειά σας:

Θα πάω για σπουδές στο εξωτερικό αλλά θα πρέπει να πάρω το laptop από ελλάδα για να έχω χρόνο να το "στήσω" και να πάω έτοιμος..

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις εγγυήσεις στο εξωτερικό?

Αν πάρω το dell θα είμαι άνετος με τη δίχρονη εγγύηση και έξω?

Αν πάρω το asus μιας και η ίδια η asus δίνει 2 χρόνια διεθνή εγγύηση θα πιάσουν τα 2 χρόνια έξω?

Ποιο προτείνετε με βάση αυτά τα δεδομένα?

(Ή είμαι τελείως λάθος στα ζητήματα των εγγυήσεων?)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Η Dell από θέμα εγγυήσεων είναι ότι καλύτερο αν δεν κολλά στο αισθητικό, που όντος σαν εταιρία έχουν σοβαρό θέμα με την εμφάνιση, πάνε σε dell χαλαρά!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Πρέπει να αγοράσω φορητό υπολογιστή μέχρι αρχές αυγούστου και ψάχνοντας τόσο στο forum εδώ στο insomnia όσο και σε άλλα forums, είδα πως οι καλύτερες λύσεις είναι αυτά τα δύο laptops μέχρι τα 700 ευρώ:

DELL (χρησιμοποιώ linux -ubuntu- και έχω ακούσει πως τα dell βγάζουν τις λιγότερες "ασυμβατότητες")

ASUS (το οποίο μου ταιριάζει αισθητικά περισσότερο απο το dell)

Και οι δύο εταιρίες είναι αξιόπιστες και πολύ καλές κατασκευαστικά.

Το μεγάλο "πρόβλημα" που θα έχω είναι οι εγγυήσεις και εκεί χρειάζομαι τη βοήθειά σας:

Θα πάω για σπουδές στο εξωτερικό αλλά θα πρέπει να πάρω το laptop από ελλάδα για να έχω χρόνο να το "στήσω" και να πάω έτοιμος..

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις εγγυήσεις στο εξωτερικό?

Αν πάρω το dell θα είμαι άνετος με τη δίχρονη εγγύηση και έξω?

Αν πάρω το asus μιας και η ίδια η asus δίνει 2 χρόνια διεθνή εγγύηση θα πιάσουν τα 2 χρόνια έξω?

Ποιο προτείνετε με βάση αυτά τα δεδομένα?

(Ή είμαι τελείως λάθος στα ζητήματα των εγγυήσεων?)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Κατα την αποψη μου ειναι fail μεγαλο να κοιτας περισσοτερο την αισθητικη απο το συνολο του μηχανηματος. Στο κατω κατω το μηχανημα ειναι αυτο που θα σου κανει την δουλεια οχι η εικονα του. Dell και απο εμενα δαγκωτο σε θεματα service ειναι ετη φωτος μπροστα απο τις υπολοιπες εταιρειες. ^_^

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Καταλαβαίνετε βέβαια, πως η ανησυχία μου εστιάζεται στην τεχνική υποστήριξη στο εξωτερικό.

Και ρωτάω μιας και δεν τα ξέρω καθόλου αυτά.

Αν πάρω το Dell (που απ' όσο καταλαβαίνω, ήδη έχει προβάδισμα) και 1 στις 1000 πάθει κάτι ενώ είμαι έξω και επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία εκεί, παίζει να μου πουν μίλα πρώτα με τη Dell στην ελλάδα και μετά έλα σε μας?

Η ίδια ερώτηση και για το Asus.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Καταλαβαίνετε βέβαια, πως η ανησυχία μου εστιάζεται στην τεχνική υποστήριξη στο εξωτερικό.

Και ρωτάω μιας και δεν τα ξέρω καθόλου αυτά.

Αν πάρω το Dell (που απ' όσο καταλαβαίνω, ήδη έχει προβάδισμα) και 1 στις 1000 πάθει κάτι ενώ είμαι έξω και επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία εκεί, παίζει να μου πουν μίλα πρώτα με τη Dell στην ελλάδα και μετά έλα σε μας?

Η ίδια ερώτηση και για το Asus.

Για την Asus ότι και να γίνει και είσαι Ευρώπη θα σε πούνε στείλτε το Βέλγιο! Αν δεν κάνω λάθος εκεί είναι η αντιπροσωπεία τους. Για την Dell don't worry σε όλες τις χώρες έχουν αντιπροσωπείες η εξειδικευμένα κέντρα υποστήριξης οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό με το βέλγιο! Πίκρα αν ισχύει...

Άρα μάλλον καταλήξαμε: Dell και θα βάλουμε κι ένα μπλε κάλυμμα και μια χαρά.. :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημοσ.

ργω νομισω οτι τα ASUS ειναι Ιταλια. εενω στο dellaki το σερβις ειναι στο σπιτι σου!!!!!!

Δημοσ.

Στα asus η εγγύηση είναι collect and return και ισχύει σε όποιο μέρος της Ευρώπης είσαι. Καλό θα είναι να σιγουρευτείς και για το dell

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγο παρήγγειλα το dell από την msystems (τους ρώτησα για την εγγύηση και μου είπαν πως είμαι καλυμμένος όπου κι αν είμαι). Ελπίζω να μου βγει ένα καλό και αξιόπιστο laptop και να μη χρειαστεί να καταφύγω στην εγγύηση .

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

και οταν θα το παρεις δοκιμασε αν λειτουργουν ολα καλα και αν δεις κατι στραβο στειλτο πισω λογω DOA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...