Προς το περιεχόμενο

"15 λογοι για να..." game

kuzko21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5.ειδες οτι τωρα τελευταια ολο και περισσοτεροι τρωνε σκατα και ειπες να το κανεις και εσυ νομιζοντας οτι ειναι της μοδας (ελα ομως που δεν ειναι)

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

6.5 έχασες το στοίχημα

7. σε έχουν δεμένο σε μια καρέκλα, απο πάνω σου στέκονται 2 γορίλες με αυτόματα, Κάπου στο βάθος ακούς ουρλιαχτά από τους υπόλοιπους της παρέας που τους βασανίζουν, έχεις ένα προαίσθημα ότι σε λίγο θα τελειώσουν όλα....η πόρτα ανοίγει και μπαινει μέσα ο τύπος με την ουλή στο πρόσωπο και το γυάλινο μάτι δίνει μια διαταγή και ο ένας από τους δυο γορίλες παρατάει το αυτόματο και με 3 γροθιές σε κάνει να ανοίξεις το στόμα σου: το τελευταίο πράγμα που βλέπεις πριν χάσεις τις αισθήσεις σου είναι το κουτάλι με την κουράδα που σου χώνει στο στόμα ο τύπος με την ουλή....

sellers, εγώ αυτόν κάπου τον έχω ξαναδεί....

Δημοσ.

8 γιατι εχεις κανει μια μυστικη συμφωνια με την αδελφοτητα του παραλογου παραογικου παραλογισμου και αν δε το κανεις ενα γιγαντιο χταποδι με 40 ποδια και μια αθλια μεγαλου μηκους σαρανταποδαρουσα με 8 ποδια θα σε απαγαγουν θα σε μεταφερουν στον πλανητη των γιγαντιαιων μιρμιγκιων και των μικροσκοπικων ελεφαντων κααι θα σε βασανιζουν πινοντας πινα-κολατα απο τα αυτια σου....

Δημοσ.

13. Γιατί μετά απο σεισμό , σε έχει πλακώσει ένας ολόκληρος όροφος , και είσαι εγκλωβίσμένος 19 μέρες.

Δημοσ.

15. Γιατί στον στρατό καθάριζες καλλιόπες με την γλώσσα , και πλέον δεν ξεχωρίζεις την γευση της μπριζόλας απο της κουράδας....

15 Λόγοι για να πετάξεις χαρταετό.

Εδώ σας θέλω....

Δημοσ.

1. Ενας καλος τροπος να γνωριστεις με οικογενειες και παιδακια για να τους κανεις ιδαιτερα μαθηματα Αγγλικα.:devil:

Δημοσ.

2 γιατι εχεις μακρια καλουμπα

3 θες να εξακριβωσεις τη θεωρια του φρανκλιν για το αλεξικεραυνο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...