Προς το περιεχόμενο

skype αποσύνδεση


aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δοκίμασε να βγάλεις την έκδοση που έχεις και να εγκαταστήσεις αυτή εδώ

 

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/linux/

 

θα επιλέξεις την έκδοση για ubuntu και θα κάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα με διπλό κλικ στο πακέτο που θα κατεβάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδιο προγραμμα που εχω 2.2 beta δεν ειναι και αυτο που με λετε να κατεβασω. Απεγκατεστησα το ενα και εγκατεστησα το αλλο. το προβλημα που εχω στο σκάιπ ειναι οταν κανω μια κληση μετα απο κανα 2λεπτο πεφτει η συνδεση. εχεται και εσεις το ιδιο προβλημα? παρατηρηση δεν βλεπω πουθενα να λεει βιντεοκληση. παταω κατι λαθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να σου πω την αλήθεια στο κινητό που έχω το skype και που είναι maemo δλδ linux έχω κάνει άπειρες κλήσεις και αρκετή ώρα χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτή που σου λέω είναι η ίδια έκδοση αλλά διαφέρει στο πακετάρισμα που έχει γίνει. Σου πρότεινα αυτή την λύση γιατί παλιότερα είχα κάτι κρασαρίσματα με μια έκδοση του skype που είχα βάλει μέσω synaptic και είχα λύσει το πρόβλημα κάνοντας εγκατάσταση την έκδοση από το site τους.

Κάνε και κάτι άλλο αν μπορείς. Διέγραψε τον κρυφό φάκελο του .skype που βρίσκετε στο home. Αυτό θα σου ξαναφέρει το πρόγραμμα στις default ρυθμίσεις.

Πάντως είσαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα του skype και δεν είναι κάποιο πρόβλημα της γραμμής σου γιατί από τι λές δεν κρασάρει το πρόγραμμα αλλά σου πέφτει γενικά η σύνδεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω που βρισκονται οι φανεροι φακελοι θα ξερω που ειναι οι κρυφοι, γραφτα ποιο συγκεκριμενα αν θυμασε. στο φακελο home μεσα δεν βρισκω κανενα σκάιπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αποσυνδεεσαι μονο οταν κανω κληση-βιντεο μετα απο 2λεπτο και μετα απο λιγο επανερχεται ξανα συνδεεται το σκάιπ.(ποιο πριν εχει κοπη η βιντεο-κληση)

το ασυρματο μπορει να χανει λιγο το σημα αλλα δεν ειναι λογος για αποσυνδεση (το σημα δεν ειναι και πληρες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...