Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποιά 2 Ευρώ βρε.

60 λεπτά γραμματόσημο κι ένας απλός (χρησιμοποιημένος κι όλας, από καμμιά ΔΕΗ κτλ) φάκελος φτάνουν, βάζοντας μέσα μόνο τους μοχλούς.

Δημοσ.

Εγω πάντως εχω καταλάβει οτι θέλει ολο το "retention frame". Coolio οτι θέλεις. Εγω εχω ολοκληρη τη ψυχτρα με ανεμιστηρα και τις δαγκανες και τα ασπρόγκριζα μοχλάκια οτι θες σου στέλνω δεν μου χρειάζονται. Στειλε pm.

Δημοσ.

Τσουκ, στο ποστ 13 λέει θέλει μόνο τις δαγκάνες (και στο ποστ 1 "τις τελικές πάνω, τις άσπρες")

Δαγκάνες εννουσε ολο το πλαστικό! Τα ασπρα είναι τα μοχλουδάκια!:)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν συνεννοηθήκατε ιδιωτικώς και τον κατάλαβες καλύτερα - πάντως από αυτά που έγραφε τέτοιο συμπέρασμα δεν έβγαινε.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μάγκες, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.

Πισί με σόκετ 478 στο οποίο δεν πατάει πάνω καλά η ψύκτρα, ανεβάσει θερμοκρασία+κλείνει.

Το πρόβλημα είναι ότι από τη μία πλευρά της βάσης που μπαίνει η ψύκτρα

αυτού δηλαδή έχει σπάσει η μία εγκοπή και δεν πιάνει από εκεί το πλαστικό της ψύκτρας και με τα μοχλάκια δεν κολλάει πάνω στον επεξεργαστή (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).

Για καλή μου τύχη βρήκα τέτοια βάση σε ένα παλιό μου πισί με ίδιο σόκετ, το θέμα είναι όμως ότι το βλέπω κολλημένο στη μητρική. Βγαίνει κάπως αυτό ή είναι φιξ;

vasipsuktras.jpg

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρέπει να βγάλεις την μητρική και απο την πίσω μεριά να βάλεις κάτι σαν κατσαβίδι ανάμεσα στις εγκοπές των ποδαριών της βάσης και να πετάξεις απάνω κάτι σαν πλαστικές ασφάλειες που έχει μέσα στο κάθε πόδι. Τις βγάζεις λίγο και τις τραβάς μετά απο την άλλη. Μετά πιέζεις απο την πίσω μεριά τα πλαστικά πόδια να μαζευτούνε και τα τραβάς σιγά σιγά ένα ένα και βγαίνουν απο την μητρική, δεν είναι κάτι δύσκολο...

Μετά αντίστροφα βάζεις την βάση στην άλλη μητρική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)

εγώ εσύ ναι (...εγώ, κατάλαβα τί είπες εσύ)

...αλλά άλλος αυτός δεν είμαι σίγουρος... :P

(...δεν ξέρω αν άλλος εκτός από εμένα, κατάλαβε τις οδηγίες που έγραψε αυτός παρακάτω=Νίκος903)

Πρέπει να βγάλεις την μητρική και απο την πίσω μεριά να βάλεις κάτι σαν κατσαβίδι ανάμεσα στις εγκοπές των ποδαριών της βάσης και να πετάξεις απάνω κάτι σαν πλαστικές ασφάλειες που έχει μέσα στο κάθε πόδι. Τις βγάζεις λίγο και τις τραβάς μετά απο την άλλη. Μετά πιέζεις απο την πίσω μεριά τα πλαστικά πόδια να μαζευτούνε και τα τραβάς σιγά σιγά ένα ένα και βγαίνουν απο την μητρική, δεν είναι κάτι δύσκολο...

Μετά αντίστροφα βάζεις την βάση στην άλλη μητρική.

...επειδή λοιπόν δεν ξέρω αν κατάλαβες τί εννοούσε ο Νικ (που στην ουσία σωστά τα έγραψε, αλλά ίσως μπερδέψει λίγο με τους όρους που χρησιμοποίησε) :

Απ' την πίσω (ή αλλιώς "κάτω") μεριά της μητρικής (οπότε αναγκαστικά την ξεβιδώνεις/βγάζεις μεσ' απ' το κουτί), βγαίνουν οι άκρες των άσπρων πλαστικών πίρων που φαίνονται στη φωτό που παρέθεσες. Τους οποίους, δε χρειάζεται να βγάλεις ώστε να ξεκουμπώσει η βάση της ψύκτρας από τη μητρική, αλλά απλά να ανασηκώσεις για μερικά χιλιοστά, βάζοντας ένα "ίσιο κατσαβίδι", κάτω από τις άσπρες κεφαλές τους που φαίνονται στη φωτογραφία όπως είπαμε (οι κεφαλές είναι έτσι φτιαγμένες, που αφήνουν ένα μικρό "χάσμα" από κάτω τους, για να μπορέσει να γλυστρίσει μεταξύ τους και του μαύρου πλαστικού της ψυκτροβάσης η ακμή ενός σχετικά μικρού κατσαβιδιού, και να τις ανασηκώσεις. Ο Νικ είχε προτείνει το ανασήκωμα να το κάνεις, απ' την πίσω μεριά της μητρικής, όπου καταλήγει το..."τσουνί" του κάθε πίρου. Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν κι οι δυο τρόποι, απλά το "από πίσω" που πρότεινε ο Νικ, είναι λίγο πιο δύσκολο στην περιγραφή, καθώς απ' την πίσω μεριά "βγαίνει" και η σφηνοειδής απόληξη που έχει η βάση της ψύκτρας, η οποία είναι από μαλακό πλαστικό, και σχηματίζει μια διαμπερή ("κούφια") κατασκευή. Στο διάκενο μεταξύ του "άσπρου τσουνιού" και της "σφηνοειδούς απολήξεως" εννοούσε να χώσεις κάτι (στυλό πχ) και να ωθήσεις έτσι τον άσπρο πίρο προς τα πάνω... (Μ' άλλα λόγια του Νικ πιο πολύ του αρέσει από πίσω, αλλά εγώ επειδή το από πίσω είναι πιο δύσκολο και θέλει σπρώξιμο, προτιμάω να το κάνω από μπροστά... :D).

...αφού...αποφασίσεις πώς θα το κάνεις, και το...κάνεις, μετά μ' ένα μυτοτσίμπιδο σφίγγεις το μαύρο μαλακό πλαστικό της σφηνοειδούς απόληξης, τραβώντας προς τα πάνω την βάση της ψύκτρας με το άλλο χέρι - ή με το κατσαβίδι στο άλλο χέρι, την ανασηκώνεις χώνοντάς το μεταξύ αυτής και της μητρικής...Χμμμ, πάλι βγάζει αυθόρμητα μια σεξουαλικότητα η διαδικασία, ή μου φαίνεται...;

Τεσπα, είμαι ο Washcloud και μόλις τελείωσα. 

Επεξ/σία από washcloud

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...