Προς το περιεχόμενο

Αποστειρωμένες γάζες μεγάλη ποσότητα.

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ας βοηθήσει όποιος γνωρίζει... Επειδή έχουμε την γιαγιά μου στο κρεβάτι με κατάκλιση και άλλες τέτοιες ομορφιές χρειαζόμαστε πολλές γάζες για να της αλλάζουμε τις πληγές. Σκέφτηκα λοιπόν αν υπάρχει καμια εταιρεία που να μπορώ να παραγγείλω μια κούτα ας πούμε και να μου βγεί και πιο φθηνά και να μην τρέχουμε στα φαρμακεία συνέχεια. Σε μερικά site που κοίταξα πουλούσαν μόνο χονρικής...

Δημοσ.

Γύρω απο τα νοσοκομεία έχει συνήθως τέτοια μαγαζιά.

Περαστικά σας εύχομαι.

Δημοσ.
Παιδιά ας βοηθήσει όποιος γνωρίζει... Επειδή έχουμε την γιαγιά μου στο κρεβάτι με κατάκλιση και άλλες τέτοιες ομορφιές χρειαζόμαστε πολλές γάζες για να της αλλάζουμε τις πληγές. Σκέφτηκα λοιπόν αν υπάρχει καμια εταιρεία που να μπορώ να παραγγείλω μια κούτα ας πούμε και να μου βγεί και πιο φθηνά και να μην τρέχουμε στα φαρμακεία συνέχεια. Σε μερικά site που κοίταξα πουλούσαν μόνο χονρικής...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά επιθεματα coloplast που τα χορηγεί το ταμείο και γαζες απλές θέλει και πλύσιμο με φυσιολογικό όρο.

android.png

Δημοσ.

Φιλε μου εντελως τυχαια πριν λιγες μερες πηρα απο μια ξαδερφη μου που δουλευει σε φαρμακαποθηκη

αποστηρωμενες αυτοκολλητες γαζες 7.25x5cm

στο εμποριο εχουν απο .025 εως 0.50€

και εγω τις πηρα 0.07€ την μια...

μιλαμε για τρελη διαφορα οταν εγω θελω 3 την μερα..

την ρωτησα και για αποστηρωμενες γαζες ( γιατι και απο αυτες χρησιμοποιω )

και μου λεει οτι το πακετο που εχει μεσα 12 κομματια, το εχουν 0.60€ ενω στα φαρμακια το βρισκω απο 0.80 εως 1€

οποτε δεν εχει μεγαλη διαφορα...

Περαστικα ευχομαι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...