daino92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παιδιά εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με το apple id μου. Για κάποιο λόγο δεν μ δέχεται τη visa μου ενώ πριν κανά μήνα ήταν μια χαρά. Το μήνυμα που μ βγάζει είναι το εξής: Your payment method was declined. Please enter valid payment method information. Άμα δεν το φτιάξω δε θα μπορέσω να κατεβάσω και το lion...η visa λήγει το '12. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα/απορία που έχω είναι ότι το app store μ έχει βγάλει ένα περίεργο update για το twitter. Εγώ εντωμεταξύ δεν το έχω το app. Παρ' όλα αυτά μ χει update εκεί. Οκ λέω να το κάνω. Όταν όμως πατάω για update μ λέει να συνδεθώ με άλλο apple id, το οποίο φυσικά δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω το κωδικό και τώρα έχει κολλήσει αυτή η ενημέρωση εκεί. Υπάρχει τρόπος να τη βγάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Παιδιά εδώ και πολύ καιρό έχω πρόβλημα με το apple id μου. Για κάποιο λόγο δεν μ δέχεται τη visa μου ενώ πριν κανά μήνα ήταν μια χαρά. Το μήνυμα που μ βγάζει είναι το εξής: Your payment method was declined. Please enter valid payment method information. Άμα δεν το φτιάξω δε θα μπορέσω να κατεβάσω και το lion...η visa λήγει το '12. Επίσης ένα άλλο πρόβλημα/απορία που έχω είναι ότι το app store μ έχει βγάλει ένα περίεργο update για το twitter. Εγώ εντωμεταξύ δεν το έχω το app. Παρ' όλα αυτά μ χει update εκεί. Οκ λέω να το κάνω. Όταν όμως πατάω για update μ λέει να συνδεθώ με άλλο apple id, το οποίο φυσικά δεν είναι δικό μου και δεν ξέρω το κωδικό και τώρα έχει κολλήσει αυτή η ενημέρωση εκεί. Υπάρχει τρόπος να τη βγάλω? Καλησπέρα!Εγώ θα σου απαντήσω όσο μπορώ στο πρώτο σκέλος!Αυτό μου το έκανε και μένα τώρα τελευταία...Το πιο πιθανόν είναι να μην υπάρχουν μέσα χρήματα.Η δική μου συμβουλή,αφου θες να κατεβάσεις και το lion βάλε κανένα 20αρι ευρώ(δεν νομίζω σε ευρώ το lion να κοστίζει παραπάνω) και ξαναπροσπάθησε!Επίσης ξαναβάλε τα στοιχεία αργά-αργά και προσεκτικά μήπως έχεις βάλει κάποιον αριθμό λάθος!Ενημέρωσε μας αν θες ξανά γιατί ίσως να το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα...Είναι "συνηθισμένο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Κοίτα όντως δεν έχει λευτά μέσα αλλά αυτό δεν αποτελούσε πρόβλημα πριν μερικές μέρες. Παρ' ολα αυτά θα δοκιμάσω να βάλω λευτά μπας κ φταίει αυτό. Για το άλλο δε ξέρεις ε? Στο attachment είναι το μνμ που μ εμφανίζει όταν πάω να κάνω update το twitter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μηπως εχεις βαλει σπασμενη καποια εφαρμογη του appstore? Πχ το facetime? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Κοίτα όντως δεν έχει λευτά μέσα αλλά αυτό δεν αποτελούσε πρόβλημα πριν μερικές μέρες. Παρ' ολα αυτά θα δοκιμάσω να βάλω λευτά μπας κ φταίει αυτό. Για το άλλο δε ξέρεις ε? Στο attachment είναι το μνμ που μ εμφανίζει όταν πάω να κάνω update το twitter. Ίσως είναι τα λεφτά,προσπάθησε με το λεφτά μέσα!Όσον αφορά το άλλο δυστυχώς όχι.Δεν μπορώ να καταλάβω και τι ακριβώς συμβαίνει!Σου ζητάει κάτι σαν update?Αν είναι έτσι γιατί δεν το κάνεις?Αλλιώς τι σου βγάζει?Αυτό που επισύναψες μόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν έχω πρόβλημα να την κάνω. Αλλά δε γίνεται! Για κάποιο λόγο είναι δηλωμένη με άλλο apple id. Τώρα πως κ γιατί δεν γνωρίζω. Επίσης ξαναλέω ότι δεν έχω το twitter στις εφαρμογές μου. Όταν πάω να κάνω το update μ πετάει το μήνυμα στο attachment. haha έχω αρκετές σπασμένες εφαρμογές στο imac αλλά δε βλέπω τον λόγο να το κάνει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 haha έχω αρκετές σπασμένες εφαρμογές στο imac αλλά δε βλέπω τον λόγο να το κάνει αυτό. Δεν μιλαω γενικοτερα για σπασμενες εφαρμογες, αλλα για σπασμενες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο appstore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν έχω πρόβλημα να την κάνω. Αλλά δε γίνεται! Για κάποιο λόγο είναι δηλωμένη με άλλο apple id. Τώρα πως κ γιατί δεν γνωρίζω. Επίσης ξαναλέω ότι δεν έχω το twitter στις εφαρμογές μου. Όταν πάω να κάνω το update μ πετάει το μήνυμα στο attachment. haha έχω αρκετές σπασμένες εφαρμογές στο imac αλλά δε βλέπω τον λόγο να το κάνει αυτό. Σου βγάζει μήπως να κάνεις reset το Apple ID,ή έστω να σου βγάλει το forget password.Σκέφτηκεσ να στείλεις ένα mail στην Apple??Nα ξέρεις οτι απαντάνε σε προβλήματα που πιθανότατα να έχεις.Μην διστάσεις να στείλεις γιατί κάτι τέτοιο σαν αυτό που έχεις σε περιορίζει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ε θα στείλω στην τελική mail στην Apple. Απλά λέω μπας κ είναι κάτι απλό κ να μη χρειαστεί. haha για το ίδιο πράγμα μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν εχεις σπασμενη εφαρμογη που κυκλοφορει στο appstore,τοτε πιθανοτατα να φταιει αυτο, γιατι ουσιαστικα εχει "αγοραστει" με διαφορετικο apple id απο το δικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δεν μιλαω γενικοτερα για σπασμενες εφαρμογες, αλλα για σπασμενες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο appstore. Δεν εχει λεφτα στην καρτα. Το lion κοστιζει 24 ευρω, συμπληρωσε την καρτα και θα κατεβει. Αυτο μου εκανε και εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Για το lion μιλαμε ή για τις αλλες εφαρμογες στο appstore που του εμφανιζονται με αλλο apple id? Μπερδευτηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν εχεις σπασμενη εφαρμογη που κυκλοφορει στο appstore,τοτε πιθανοτατα να φταιει αυτο, γιατι ουσιαστικα εχει "αγοραστει" με διαφορετικο apple id απο το δικο σου. Και να είχα κατεβάσει το twitter σπασμένο, δε το έχω πλέον, οπότε ποιος ο λόγος να υπάρχει ακόμη το update του? Μπορώ να το φτιάξω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Και να είχα κατεβάσει το twitter σπασμένο, δε το έχω πλέον, οπότε ποιος ο λόγος να υπάρχει ακόμη το update του? Μπορώ να το φτιάξω αυτό? Δεν εχει λεφτα στην καρτα !!! Εχω αρκετες εφαρμογες απο το appstore (δωρο απο τον θειο) και μου το εκανε και σε μενα, μετα την καταθεση που εκανα σημερα δεν το κανει πλεον και κατεβασα μια χαρα το lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μπαααας και έχεις και άλλον λογαριασμό στο p.c και έκλεισες τον υπολογιστή ενώ έκανε κάποια εγκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.