mchrisober Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Sunshine.. Ωραιο στορυ, απιστευτη μουσικη....
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Παλαιότερες Married with children Seinfeld Frasier Malcolm in the middle Prince of Bel Air According to Jim War at home Black books Will and Grace Curb your enthusiasm Friends Ongoing How I met your mother Supernatural Chuck Lost Heroes Two and a half men Rules of engagement Psych Smallville House MD Greek Gossip Girl Reaper My name is Earl Scrubs The big bang theory Trust me Ίσως να ξεχνάω κάποιες, και δεν βάζω φυσικά όσες ξεκίνησα να βλέπω αλλά δεν με κράτησαν. Edit Ήδη βρήκα κάποιες που ξέχασα Boston legal Californication X-files Two guys and a girl
Janeway Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 καλα μην τον ακουςοι γυναικες ειναι σπανιο ειδος σε τετοια θεματα, αντε το πολυ ενα 10% (απο τις οποιες το 9% προσποιειται οτι γουσταρει για να μην στεναχωρησει τον καλο της) στο How I met your mother ενας απο τους πρωταγωνιστες εκανε τεστ για την γυναικα της ζωης του βλεποντας μαζι Star Wars, εαν της αρεσε ηταν η γυναικα της ζωης του Ναι, θυμάμαι πολύ καλά το επεισόδιο. Κοίτα, και σε μένα κάπως έτσι ξεκίνησε, αλλά μετά έγινα βασιλικότερη του βασιλέως, που λένε. Απλά πρέπει να κρατάς ανοιχτό μυαλό όταν σε πρωτο-εισάγουν σε κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις!
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δεν βλεπω καθολου τηλεοραση! Γι' αυτο και ειναι τοσο μεγαλη η λιστα
Janeway Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Lie To Me! Φέτος βγήκε, αρκετά καλή! Μου άρεσε ο τίτλος και είδα το πρώτο επεισόδιο. Είναι πολύ καλή ομολογουμένως! Τhx 4 the hint. Δυστυχώς απ' ό,τι είδα έχουν παιχτεί μόνο 8 επεισόδια, και απ' ό,τι διάβασα παίζεται μόνο ανά δεκαπενθήμερο λόγω της οικονομικής κρίσης! Οπότε υπομονή... Κάτι άλλο τώρα. Επειδή είδα να αναφέρουν πολλοί από σας το 'Californication' σαν αγαπημένη σειρά, το τσέκαρα λίγο. Όταν λέω λίγο, εννοώ είδα τα πρώτα 2 επεισόδια. Ξέρω ότι είναι στη δεύτερη χρονιά τώρα, οπότε στάνταρ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Χωρίς να έχω επικριτικό ύφος (δυστυχώς όταν γράφεις, αυτό δε φαίνεται, γι' αυτό το λέω), ήθελα να σας ρωτήσω, τι σας δίνει αυτή η σειρά; Εμένα μου μαύρισε την ψυχούλα, ρε παιδιά Πολύ decadence...
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εγω γουσταρα που ειδα εναν ηθοποιο να παιζει εναν τελειως διαφορετικο ρολο απο αυτον που τον εκανε γνωστο, και να σε κανει να τον πιστευεις. Για εμενα δεν ειναι πλεον ο Molder... ειναι ο Hank Moody! To Lie to Me το αρχισα χτες αφου ειδα αρκετους να το αναφερουν. Μου θυμιζει σε καποιο βαθμο το Psych (χωρις τα κωμικα στοιχεια φυσικα) και μου αρεσει πολυ.
bluejeans Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Janeway είδες 2 επεισόδια Californication και κατάφερες να σταματήσεις? Οι ατάκες της σειράς είναι απίστευτες .. ειδικά στον 1ο κύκλο ... κατι ειδικότερα μετά τη δεύτερη-τρίτη φορά που το βλέπεις
mits@kos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Star Wars: The Clone Wars Έχω κολλήσει τρελά. Must για όλους τους φίλους του SW universe.
Steven Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Στο californication χρειάζεται να δει κάποιος μόνο την πρώτη σκηνή για να μη το σταματήσει ποτέ... Μυθική!
kostas_dr Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Έχει κανένας δει, ή έχει ακούσει την σειρά Line of Fire; Την έπαιζε το ABC το 2003-2004. Την έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα!!
alexdelpiero Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Η μονη ξενη που βλεπω φετος ειναι το the mentalist καθε Παρασκευη.Πολυ δουλεμενη σειρα εξυπνο σεναριο κ εξαιρετηκες ερμηνιες.
Panathinaikara Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 ki εγω το βλεπω, φοβερο, αλλα δεν το βλεπουν και πολλοί. Φοβερός ο πρωταγωνιστής, και γενικά όλα αυτά τα περί αυθυποβολής, ψυχολογίας και δε συμμαζεύεται, ενώ είναι και ιδιαίτερα χαλαρή σειρά με τα αστειάκια της. Τέλος, έχει και καλά και έναν "κακό" χαρακτήρα κεντρική υπόθεση της σεζόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα