Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλαιότερες

Married with children

Seinfeld

Frasier

Malcolm in the middle

Prince of Bel Air

According to Jim

War at home

Black books

Will and Grace

Curb your enthusiasm

Friends

Ongoing

How I met your mother

Supernatural

Chuck

Lost

Heroes

Two and a half men

Rules of engagement

Psych

Smallville

House MD

Greek

Gossip Girl

Reaper

My name is Earl

Scrubs

The big bang theory

Trust me

Ίσως να ξεχνάω κάποιες, και δεν βάζω φυσικά όσες ξεκίνησα να βλέπω αλλά δεν με κράτησαν.

Edit

Ήδη βρήκα κάποιες που ξέχασα

Boston legal

Californication

X-files

Two guys and a girl

Δημοσ.
καλα μην τον ακους

οι γυναικες ειναι σπανιο ειδος σε τετοια θεματα, αντε το πολυ ενα 10% (απο τις οποιες το 9% προσποιειται οτι γουσταρει για να μην στεναχωρησει τον καλο της)

στο How I met your mother ενας απο τους πρωταγωνιστες εκανε τεστ για την γυναικα της ζωης του βλεποντας μαζι Star Wars, εαν της αρεσε ηταν η γυναικα της ζωης του :)

Ναι, θυμάμαι πολύ καλά το επεισόδιο. :-)

Κοίτα, και σε μένα κάπως έτσι ξεκίνησε, αλλά μετά έγινα βασιλικότερη του βασιλέως, που λένε.

Απλά πρέπει να κρατάς ανοιχτό μυαλό όταν σε πρωτο-εισάγουν σε κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις!

Δημοσ.

Memento Mori, βλέπεις πολύύύ τηλεόραση. :-)

Δημοσ.
Lie To Me! Φέτος βγήκε, αρκετά καλή!

Μου άρεσε ο τίτλος και είδα το πρώτο επεισόδιο. Είναι πολύ καλή ομολογουμένως!

Τhx 4 the hint.

Δυστυχώς απ' ό,τι είδα έχουν παιχτεί μόνο 8 επεισόδια, και απ' ό,τι διάβασα παίζεται μόνο ανά δεκαπενθήμερο λόγω της οικονομικής κρίσης! Οπότε υπομονή...

Κάτι άλλο τώρα. Επειδή είδα να αναφέρουν πολλοί από σας το 'Californication' σαν αγαπημένη σειρά, το τσέκαρα λίγο. Όταν λέω λίγο, εννοώ είδα τα πρώτα 2 επεισόδια. Ξέρω ότι είναι στη δεύτερη χρονιά τώρα, οπότε στάνταρ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Χωρίς να έχω επικριτικό ύφος (δυστυχώς όταν γράφεις, αυτό δε φαίνεται, γι' αυτό το λέω), ήθελα να σας ρωτήσω, τι σας δίνει αυτή η σειρά;

Εμένα μου μαύρισε την ψυχούλα, ρε παιδιά :( Πολύ decadence...

Δημοσ.

Εγω γουσταρα που ειδα εναν ηθοποιο να παιζει εναν τελειως διαφορετικο ρολο απο αυτον που τον εκανε γνωστο, και να σε κανει να τον πιστευεις.

Για εμενα δεν ειναι πλεον ο Molder... ειναι ο Hank Moody!

To Lie to Me το αρχισα χτες αφου ειδα αρκετους να το αναφερουν.

Μου θυμιζει σε καποιο βαθμο το Psych (χωρις τα κωμικα στοιχεια φυσικα) και μου αρεσει πολυ.

Δημοσ.

Janeway είδες 2 επεισόδια Californication και κατάφερες να σταματήσεις?

Οι ατάκες της σειράς είναι απίστευτες .. ειδικά στον 1ο κύκλο ... κατι ειδικότερα μετά τη δεύτερη-τρίτη φορά που το βλέπεις ;)

Δημοσ.

Έχει κανένας δει, ή έχει ακούσει την σειρά Line of Fire; Την έπαιζε το ABC το 2003-2004. Την έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η μονη ξενη που βλεπω φετος ειναι το the mentalist καθε Παρασκευη.Πολυ δουλεμενη σειρα εξυπνο σεναριο κ εξαιρετηκες ερμηνιες.

Δημοσ.

ki εγω το βλεπω, φοβερο, αλλα δεν το βλεπουν και πολλοί. Φοβερός ο πρωταγωνιστής, και γενικά όλα αυτά τα περί αυθυποβολής, ψυχολογίας και δε συμμαζεύεται, ενώ είναι και ιδιαίτερα χαλαρή σειρά με τα αστειάκια της. Τέλος, έχει και καλά και έναν "κακό" χαρακτήρα κεντρική υπόθεση της σεζόν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...