Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νομιζω εχω ξαναγραψει τις προτιμησεις μου στο τοπικ, γι αυτο θα αναφερθω μονο στο τελευταιο εθισμο μου

Flight of the Conchords

μια σειρα για την 4ρτη ποιο δημοφιλης μπαντα της νεας ζηλανδιας (πισω ακομα και απο τους Light of the conchords,ενα tribute band σε αυτους που ειναι ομως ποιο popular και κανει καλυτερες πωλησεις λολ) που προσπαθει να κανει καριερα στην αμερικη.

more info εδο

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298586

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από τις καινούριες:

Dexter (με διαφορά πρώτο...πολύ πρωτότυπη)

Californication (επίσης πρωτότυπη-φοβερός τύπος ο Hank Moody)

(κατεβαίνω λίγο)

Boston Legal (μ αρέσει πολύ το χιούμορ της αν και η τέταρτη season ήταν πολύ προπαγάνδα. ελπίζω όταν δω τη πέμπτη να μην απογοητευτώ)

Αυτές που ήταν στις top αλλά πλέον δεν....

Lost (το κούρασες φίλε, 5 χρόνια μας έχεις βγάλει τον καρκίνο. πες μας τι γίνεται να τελειώνουμε)

Prison Break (καλά είχαν κάνει και το χαν προγραμματίσει για μία season μόνο. Οι 4 είναι πάρα πολλές. Τουλάχιστον το λήγουν φέτος και δεν θα προλάβει να κατέβει κι άλλο)

Heroes (ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά πάνε να το κάνουν λάμψη. Μπορούν άνετα να το τραβήξουν άλλες 3536 seasons και επειδή πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα το βλέπει φοβάμαι ότι θα το κάνουν)

Από παλιές:

Friends (με αυτή μεγαλώσαμε οι περισσότεροι. όσες φορές και να δω τις επαναλήψεις στο star, πάλι γελάω)

Law & Order (με αυτή κι αν μεγαλώσαμε... αναφέρομαι στην original σειρά, όχι σε SVU και CI.)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1. StarTrek (Voyager, TNG, DS9) -Φοβάμαι πως μάλλον δεν υπάρχει μεγαλύτερο trekkie από μένα σ' αυτό το forum...

2. Dr Who (το καινούριο -το παλιό δεν το έχω δει) -BTW, ξέρει κανείς αν γυρίζεται 5th season ή πάει, αυτό ήταν :cry:

3. Friends

4. How I Met Your Mother -δε θέλω να το συγκρίνω με το Friends, γιατί θα ήταν sacriledge in a way, αλλά από όταν τελείωσε το Friends, αυτή είναι η μόνη σειρά που μου προκαλεί κάπως παρόμοια συναισθήματα

5. Desperate Housewives -κανείς άλλος δεν το βλέπει αυτό;

6. Two and a half men

7. Chuck -άλλος που το βλέπει;;

8. Worst Week -δεν είναι κάτι το φοβερό, το πέτυχα κατά τύχη όταν βαριόμουν μια μέρα, αλλά, ε, έχει το γέλιο του

Α! Παραλίγο να το ξεχάσω. Έβλεπε κανείς το Two guys and a girl (and a pizza place -αρχικά); Μου άρεσε πολύ κι αυτό.

Και για τους πολύ παλιούς... Θυμάται κανείς εκείνη την αμερικάνικη σειρά που λεγόταν (σε μετάφραση) "Όλα για το πτυχίο" με εκείνον τον φοιτητή που προσπαθούσε να τελειώσει νομική και είχε ένα καθηγητή πολύ αυστηρό; Είναι από τις πρώτες παιδικές μου τηλεοπτικές αναμνήσεις (μαζί με τον McGyver τον οποίο είχα φυσικά ερωτευτεί).

Και κάτι τελευταίο!! Θυμάται κανείς τους Ταξιδιώτες μες στο Χρόνο;;; Τον Μπο και τον Τζεφ που είχαν το Όμνι που έμοιαζε με πυξίδα;! (Αγαπημένο επεισόδιο όταν συνάντησαν τον Τόμας Έντισον)

Συγγνώμη για τη μεγάλη απάντηση, παρασύρθηκα :fear:

Y.Γ. Απο περιέργεια: Pusher, R U still watching this space? :-)

Δημοσ.
1. StarTrek (Voyager, TNG, DS9) -Φοβάμαι πως μάλλον δεν υπάρχει μεγαλύτερο trekkie από μένα σ' αυτό το forum...

....

παρασύρθηκα :fear:

...

Αφού φοβάσαι…

Κάνε μας ένα review των

Voy Hope and Fear

TNG Realm of Fear

Δημοσ.

1. Chuck - Ίσως η καλύτερη σειρά που έχει βγει τον τελευταίο καιρό.

2. Heroes - Επίσης πολύ ωραία σειρά με πιασάρικο σενάριο.

3. Smallville - Superman... nuff said.

4. Friends - Αμέτρητες στιγμές γέλιου και συγκίνησης.

5. One Tree Hill - 'Εχω σταματήσει να το βλέπω αλλά ήταν ωραία σειρά.

6. Family guy - Άφθονο γέλιο.

7. Supernatural - Αυτό τώρα άρχισα να το βλέπω και απ' ότι φαίνεται έχει ζουμί.

Έβλεπε κανείς το Two guys and a girl

Το έβλεπα εγώ πιο παλιά. Πολύ γέλιο και αυτό. Ο Reynolds ήταν απίστευτος.

Δημοσ.
Αφού φοβάσαι…

Κάνε μας ένα review των

Voy Hope and Fear

TNG Realm of Fear

Αγαπητέ tmjuju,

δεν ήταν πρόθεσή μου να καυχηθώ. Ούτε θα μπω στο τριπάκι να αποδείξω κάτι. Έτοιμες περιλήψεις όλων των επεισοδιών υπάρχουν στο δίκτυο και είναι το μόνο εύκολο να αντιγράψω ό,τι θέλω από κει για να σε ικανοποιήσω με το παραπάνω. Κάτι τέτοιο θα ήταν κενό και, επιπλέον, εκτός θέματος. Έτσι δεν είναι;

Αυτό που έγραψα ήταν κάτι σαν έκφραση συναισθήματος 'μοναξιάς'. Ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, και δη στην Ελλάδα, δεν προτιμά StarTrek. Δεν ξέρω αν έχεις διαφορετική άποψη. Μακάρι να κάνω λάθος.

Δε γνωρίζω το φύλο σου, αλλά προφανώς παρακολουθείς και χαίρομαι πολύ γι' αυτό :-)

ΥΓ Δεν μπορώ να πω ότι το Hope & Fear ήταν από τα dazzling επεισόδια. Merely glossy.

To Realm of Fear το βρίσκω πιο exciting, όπως και ο,τι δήποτε έχει να κάνει με transporter accidents. Γι' αυτό πολύ αγαπημένο μου από το Voyager είναι το Tuvix!

• Super Moderators
Δημοσ.

hm, δύσκολη η λίστα με τις αγαπημένες σειρές μιας και δεν βλέπω να έχει μπει περιορισμός στο αν θα είναι "live action" ή όχι...ή στο αν θα είναι USA only ή όχι...

αυτό τον καιρό ευχαριστιέμαι απίστευτα House MD, Bing Bang Theory και How i met your Mother...

Δημοσ.

(προς admin, ο ελεγχος δεν με αφηνει να ποσταρω ενα αμιγος αγγλικο κειμενο γιατι νομιζει οτι γραφω greeklish)

Star Trek The Next Generation

Star Trek Vouager

Star Trek Enterprise

South Park

Family guy

How I met your mother (ΚΟΡΥΦΗ)

Lost

Heroes

Sarah Connor Chronicles

Δημοσ.
Αγαπητέ tmjuju,

δεν ήταν πρόθεσή μου να καυχηθώ. Ούτε θα μπω στο τριπάκι να αποδείξω κάτι. Έτοιμες περιλήψεις όλων των επεισοδιών υπάρχουν στο δίκτυο και είναι το μόνο εύκολο να αντιγράψω ό,τι θέλω από κει για να σε ικανοποιήσω με το παραπάνω. Κάτι τέτοιο θα ήταν κενό και, επιπλέον, εκτός θέματος. Έτσι δεν είναι;

Αυτό που έγραψα ήταν κάτι σαν έκφραση συναισθήματος 'μοναξιάς'. Ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο, και δη στην Ελλάδα, δεν προτιμά StarTrek. Δεν ξέρω αν έχεις διαφορετική άποψη. Μακάρι να κάνω λάθος.

Δε γνωρίζω το φύλο σου, αλλά προφανώς παρακολουθείς και χαίρομαι πολύ γι' αυτό :-)

ΥΓ Δεν μπορώ να πω ότι το Hope & Fear ήταν από τα dazzling επεισόδια. Merely glossy.

To Realm of Fear το βρίσκω πιο exciting, όπως και ο,τι δήποτε έχει να κάνει με transporter accidents. Γι' αυτό πολύ αγαπημένο μου από το Voyager είναι το Tuvix!

μην απολογείσαι… χιούμορ ήταν μιας και είδα τη λέξη φοβάμαι και τη φατσούλα fear. Trekkie black humor.

Οποία πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις και ένα trekkie και εδώ είμαστε μπόλικοι.

Ιδιαίτερα για το γυναικείο φύλλο… ξέρω κοπελιές που είναι τρελαμένες … αλλά δεσμευμένες ;-(

Καλό το Tuvix και συμφωνώ για το Realm of Fear

Live long and prosper!

Δημοσ.

Οποία πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις και ένα trekkie και εδώ είμαστε μπόλικοι.

Ιδιαίτερα για το γυναικείο φύλλο… ξέρω κοπελιές που είναι τρελαμένες … αλλά δεσμευμένες ;-(

:-) Πού θα πάει, θα πετύχεις και καμιά αδέσμευτη! ;)

Πολύ με εξέπληξες πάντως! Στην Αγγλία που ήμουνα, μαζευόμασταν να δούμε και ήμουνα πάντα η μόνη γυναίκα. Και εδώ... δε μαζευόμαστε καν πλέον :cry:

Anyways, nice 2 know ur out there somewhere.

Λες να βγει κάτι καινούριο κάποια στιγμή; Όνειρα ανοιξιάτικης νυκτός, ε;

Δημοσ.

καλα μην τον ακους

οι γυναικες ειναι σπανιο ειδος σε τετοια θεματα, αντε το πολυ ενα 10% (απο τις οποιες το 9% προσποιειται οτι γουσταρει για να μην στεναχωρησει τον καλο της)

στο How I met your mother ενας απο τους πρωταγωνιστες εκανε τεστ για την γυναικα της ζωης του βλεποντας μαζι Star Wars, εαν της αρεσε ηταν η γυναικα της ζωης του :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...