alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 γεια σε ολουςτι κανουμε τωρα χωρις http://www.tvsubtitles.net ? ολα τα αλλα δεν ειναι τοσο ενημερωμενα ευχαριστω Το πρόβλημα για μένα είναι σε κάποιες συγκεκριμένες σειρές όπως το house md πχ με τις ιατρικές ορολογίες. Τα υπόλοιπα κουτσά- στραβά παλεύονται
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Το πρόβλημα για μένα είναι σε κάποιες συγκεκριμένες σειρές όπως το house md πχ με τις ιατρικές ορολογίες. Τα υπόλοιπα κουτσά- στραβά παλεύονται Πάνω σε αυτό, κάθε φορά που βλέπω τέτοιου περιεχομένου ταινίες ή σειρές σκέφτομαι ότι μπορεί στην ουσία να λένε τις παπαριές και γω να μην παίρνω χαμπάρι. Θα ήθελα να ξέρω τι γνώμη έχει για το House ένας γιατρός.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Πάνω σε αυτό, κάθε φορά που βλέπω τέτοιου περιεχομένου ταινίες ή σειρές σκέφτομαι ότι μπορεί στην ουσία να λένε τις παπαριές και γω να μην παίρνω χαμπάρι. Θα ήθελα να ξέρω τι γνώμη έχει για το House ένας γιατρός. Το ίδιο και εγώ... είμαι καχύποπτος και για το αυθεντικό και για τους μεταφραστές... με την καλή την έννοια
Θου-Βου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τα φιλαρακια,Αλ Μπαντι και Ντετεκτιβ Μονκ
dekulinkgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Lost,Friends,just shoot me,house,south park και βεβαια το εκπληκτικο Supernatural(οσο προχωραει γινεται και καλυτερο)!!!Οσοι δεν το εχετε δει σας το συνιστω.
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά το Californication είναι πάρα πολύ καλό!! Και ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος είναι καταπληκτικοί. Επίσης πολύ καλός είναι και ο τέταρτος κύκλος του Supernatural. Και τι να πούμε για το Dexter. Μετά τον δεύτερο κύκλο περίμενα να δω πως θα τα πάει ο τρίτος. Δεν με απογοήτευσε καθόλου! Όλη η σειρά αξίζει! Αυτό που με απογοήτευσε είναι το Prison Break. Αλλά ακόμα δεν έχω δει τον τέταρτο κύκλο. Επίσης το Lost μου φαίνεται ότι κάπου έχει χάσει τον δρόμο του. Συνέχεια εμφανίζονται καινούργια πρόσωπα και δεν εξηγεί παρά ελάχιστα για την κυρίως υπόθεση.
Tempelaros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 1)House 2)Lost 3)The Simpsons 4)Prison Break (ευτυχώς τελειώνει γιατί το κουράσαν) 5)Futurama Σταθερά κάθε βδομάδα τις πρώτες 3
EliasKir Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Family Guy The Simpsons How I Met Your Mother Friends CSI Τωρα βλεπω και Dexter το οποιο φαινεται αρκετα καλο. Επισης το Prison Break ειναι κορυφη αλλα δεν το εβαλα επειδη η τελευταια σεζον ηταν ψιλομουφα σε σχεση με τις προηγουμενες.
XPHSTOS_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 The Big Bang Theory MD House Lie to Me <- Καινούργια σειρά με πρωταγωνιστή τον Tim Roth (Ο Πιανίστας), αν σας αρέσει ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του House τότε θα σας αρέσει και αυτός... Smallville
feni@ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Οι δικες μου αγαπημενες σειρες ειναι: 1.Prison Break (νομιζω ομως οτι θα επρεπε να χει τελειωσει εδω και καιρο -> οταν τελικα καταφερε να δραπετευσει απο την πρωτη φυλακη) 2.One Tree Hill 3.Grey's Anatomy 4.Tru Calling (ξεκινησα να το βλεπω στη tv και μου κινησε το ενδιαφερον!) 5.Lost(αυτο κι αν αργει να τελειωσει...) Και καμια φορα βλεπω και CSI
Chupacabra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Battlestar Galactica (με τεράστια διαφορά από το δεύτερο) Lost House M.D. Grey's Lobotomy Prison Break Heroes Dexter South Park (που και που πλέον) Τώρα που κάποια από αυτά θα τελειώσουν, λέω να "μπλέξω" με 24 (ναι, μεγάλη παράλειψη...), ίσως Supernatural και βλέπουμε...
marantonis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αν και ειμαι σχετικα νεος στις ξενες σειρες με το σκεπτικο οτι δεν εχω παρακολουθησει πανω απο 4-5 ξενες σειρες, θα πω: South Park Lost Heroes Τεινει να γινει και το fringe απο τα αγαπημενα αλλα θα δουμε στη πορεια...
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 πλεον Battlestar galactica . . . . . απειρο κενο . . . . . . . . dexter weeds two and a half men bing bang theory... παρακολουθω και κατι λοστ,how i met κτλ,αλλα δεν σκαω κιολας...
frenzy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 νέες ή all-time favourites? γιατί είναι και παλιό το τόπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα