ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Hammer House Of Mystery And Suspense και Twilight Zone (mid '80s) τα έβλεπε κανείς?
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Φίλε KaizerSoze κΓια παράδειγμα οι τελευταίες σαιζόν των X-Files (δε θυμάμαι ποιες ακριβώς) σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα προβάλλονταν από τον ANT-1 μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα! Και ίσως κάποιοι θυμούνται ότι ο ANT1 ήταν ο πρώτος που προέβαλε και τις πρώτες season των X-files. Μάλιστα... και πάλι μετά τα μεσάνυκτα, δεν ξέρω αν ήταν σταθερή η μέρα ούτε και αν τα έδειχνε με τη σειρά. Είχα δει τυχαία ένα πολύ προχωρημένο επεισόδιο (2η ή 3η season) και γούσταρα πάρα πολύ γιατί έμοιαζε σαν καλά σκηνοθετημένη ταινία τρόμου + ήταν απο τα επεισόδια που στο τέλος ο Moulder και η Scully πεθαίνουν (και εκεί κόπηκε το βίντεο απο την κασέτα που έγραφα LOL). Ευτυχώς που η σειρά πήγε στο STAR και απέκτησε πολλούς έλληνες fans. (άσχετα αν μετά το Star την πέταξε λες και δεν ήταν αυτή που το ανέδειξε ως κανάλι).
tzinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 As poume oti ksodeuoun tosa lefta gia na ftiaksounn mia ellhnikh xazoseira (opos to 89% apo dautes lol), ta opoia den leo oti einai terastia, alla misthoi, sets, koustoumia, apo do apo kei, bfazoun ena poso. Posh diafora exei apo to na paroun ta dikaiomata mias kalhs ksenhs seiras (2etias ksero go) kai na thn promotaroune, na th sthrhksoun se mia vra 10-11 kathe tetarth ksero go. Giati prepei na pezoun SYNEXEIA oi idies palies ellhnikes tainies h ta xazoserial? Entaksei den leo fate to fai apo tous ellhnes, h kante mas amerikaniko networkm, alla 2 ksenes seires se kalh wra mporoun oloi na baloun sto programa. Mono to filmnet bazei kai tora teleutaia exei ksypnhsei h ert kai exei kanei 2-3 kales symfonies
pusher Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SORRY DUDE akyron...lathos mou...nomiza pws eixes kai sy "theio" apo Ameriki...sorry,etsi pou to theteis symfwnw,oi seires stin free-plin NOVA-elliniki tileorasi einai ontws athlies Θείο από Αμερική στις εποχές που διανύουμε έχουν όλοι ! Κι αν δεν έχεις είναι εύκολο να βρεις ! Έγω την κατάσταση της ελληνικής τηλεόρασης έκρινα και έχω την πεποίθηση ότι οι περισσότεροι θα συμφωνήσησουν μαζί μου.
pusher Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 otan anaferese se ksenes kainouries seires enoeeis autes pou blepeis mesa apo kana antena/star..ktlp? Dioti mporo na sou grapso ksero go 80 seires apo ta teleytai 5 xronia pou oles htan kapoiou A epipedou kai epythxias. An esei exeis meinei sta xfiles kai oti allo petyxeneis sthn ellhnikh tv, den sou fteei kaneis kai den mporeis na ekfereis apopsh, kathos yparxei ena terastio poso seiron pou den exeis tsekarei pote. To oti einai blakes sta ellhnika kanalia kai agnooun to 95% ton ksenon seiron pou tha mporouse na tous dosei thletheash kai oti oses pernoun tis bazoun se entelos akyres wres (px meta ta mesanyxta) den shmenei oti den exei bgei kati kalo ton teleutaio kairo! Eiani dynaton na exeis os kritirio tis apofaseis ton hlithion ston ant1....bale opio kanali thes... kai oti den to promotaroun?? Dhladh ta amerikanika networks pou dinoun lefta synexeia gia nees seires (pou konteuoun na kseperasoun se posothta kai poiothta to hollywood) kai basizoun to program tous se autes kai metrane tous theates se ekatomyria.... aytoi eina blakes dhladh? Μάλλον δε με κατάλαβες καλά! Τι εννοείς ότι έχω ως κριτήριο τις αποφάσεις των ηλίθιων στο ΑΝΤ1; Δεν είπα πουθενά ότι δε βγαίνουν σήμερα καλές ξένες σειρές. Είπα μόνο ότι δεν παίζονται στην ελληνική τηλεόραση. Ρίξε μια ματιά στο post #1 και στο προηγούμενο από αυτό και θα καταλάβεις τι λέω από την αρχή του θέματος! Και ένα συγγνώμη σε όλους για τα offtopic! Συνεχίστε να ποστάρετε τις αγαπημένες σας ξένες σειρές!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 As poume oti ksodeuoun tosa lefta gia na ftiaksounn mia ellhnikh xazoseira (opos to 89% apo dautes lol), ta opoia den leo oti einai terastia, alla misthoi, sets, koustoumia, apo do apo kei, bfazoun ena poso. Posh diafora exei apo to na paroun ta dikaiomata mias kalhs ksenhs seiras (2etias ksero go) kai na thn promotaroune, na th sthrhksoun se mia vra 10-11 kathe tetarth ksero go. Giati prepei na pezoun SYNEXEIA oi idies palies ellhnikes tainies h ta xazoserial? Entaksei den leo fate to fai apo tous ellhnes, h kante mas amerikaniko networkm, alla 2 ksenes seires se kalh wra mporoun oloi na baloun sto programa. Mono to filmnet bazei kai tora teleutaia exei ksypnhsei h ert kai exei kanei 2-3 kales symfonies Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά ελληνική σειρά ή ταινία που να βλέπεται πρέπει να βγαίνει μια κάθε χρόνο περίπου (και μάλιστα εναλλάξ - Πολιτικη Κουζίνα ήταν η μόνη καλή ταινία που είδα εγώ τα τελευταία χρόνια). Όσο για τις ξένες, μας έχουν σπάσει τα νεύρα με τις ώρες και μέρες προβολής που τις αλλάζουν συνέχεια χωρίς κανένα σεβασμό για κανέναν ... και πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ΕΡΤ τη δεκαετία του '80 είχε περισσότερες και πιο φρέσκες απ΄ότι οι περίφημοι ελεύθεροι σταθμοί μας τώρα :|
pusher Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δε θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά ελληνική σειρά ή ταινία που να βλέπεται πρέπει να βγαίνει μια κάθε χρόνο περίπου (και μάλιστα εναλλάξ - Πολιτικη Κουζίνα ήταν η μόνη καλή ταινία που είδα εγώ τα τελευταία χρόνια). Όσο για τις ξένες, μας έχουν σπάσει τα νεύρα με τις ώρες και μέρες προβολής που τις αλλάζουν συνέχεια χωρίς κανένα σεβασμό για κανέναν ... και πρέπει να ομολογήσουμε ότι η ΕΡΤ τη δεκαετία του '80 είχε περισσότερες και πιο φρέσκες απ΄ότι οι περίφημοι ελεύθεροι σταθμοί μας τώρα :| Ακριβώς! Πριν ακόμα δημιουργηθούν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα η κρατική τηλεόραση έπαιζε τα τρία από τα έργα που ανέφερα στο πρώτο μου post Knight Rider, MacGyver και Dukes και σίγουρα ετύγχαναν διαφορετικής αντιμετώπισης απ' ότι οι ξένες σειρές σήμερα στα ιδιωτικά "προοδευτικά" κανάλια!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Τι να λεμε ρε παιδια...εδω διαβαζα οτι το "Λουφα και Παραλλαγη" κοστιζει στην ΕΡΤ-που πληρωνουμε ολοι-100,000 το επισοδειο!!! Με 22-24 επισοδεια,δηλαδη κοντα 2,5 εκ.ευρω δεν περνεις πχ το 24??? Φυσικα αλλα ποιο πολυ θεαματικοτητα θα κανει η Λουφα...τετοιοι ειμαστε,τετοια θα σηριαλ θα εχουμε...Παρεπιπτοντως,επειδη τοχουμε ξανασυζητησει,ασε το 24 ή το Λοστ που δειχνουν πολυδαπανα...Το κωλο law&Order που εχει επιζησει και το βλεπω με αγωνια για 17η σεζον τι στο καλο προυπολογισμο εχει???Μην μου λετε για φραγκα,η σωστη εκφραση ειναι ποσα θα βγαλουν με λιγοτερα φραγκα, σιγα μην κανει το ελληνικο Law&Order περισσοτερα απο το Survivor,το σSurvivor oμως θα τους φερει τα φραγκα. Μονη δικαιολογια ειναι ο πληθυσμος.Και στην Αμειρκη πρωτα show ειναι κατι American Idol,Deal or No deal,So you think you can dance απλα εκει ειναι ευχαριστημενοι με 10εκ θεατες
pusher Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Άλλη μία σειρά που παρακολουθούσα και νομίζω πως δεν αναφέρθηκε ως εδώ από κανέναν ήταν το Baywatch. links: (1) (2) (3) Οι σειρές που ανέφερα στο πρώτο post μου είναι αγαπητές για έναν ακόμη λόγο τον οποίο ίσως να μην άφησα να φανεί ξεκάθαρα. Μου είναι αγαπητές και ως σειρές εικοσαετίας - τριακονταετίας, πράγμα το οποίο δημιουργεί ένα διαφορετικό συναίσθημα σ' εμένα όταν τις παρακολουθώ και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και σε άλλους. Επιβεβαιώστε με ή διαψεύστε πάνω στο γεγονός. Πάντως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φίλοι του Knight Rider συναντώνται ακόμη και σήμερα προς τιμή και ανάμνηση της σειράς. Το σχετικό με το γεγονός site μπορείτε να το δείτε εδώ, ενώ πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του 2006 εδώ. Στο δεύτερο link θα βρείτε στα αριστερά τις σελίδας και άλλα links με φωτογραφίες από παλαιότερες εκδηλώσεις!
selene Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Dr Who αυτός δεν ήταν που είχε ένα μακρυ κασκόλ ?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Άλλη μία σειρά που παρακολουθούσα και νομίζω πως δεν αναφέρθηκε ως εδώ από κανέναν ήταν το Baywatch.links: (1) (2) (3) Οι σειρές που ανέφερα στο πρώτο post μου είναι αγαπητές για έναν ακόμη λόγο τον οποίο ίσως να μην άφησα να φανεί ξεκάθαρα. Μου είναι αγαπητές και ως σειρές εικοσαετίας - τριακονταετίας, πράγμα το οποίο δημιουργεί ένα διαφορετικό συναίσθημα σ' εμένα όταν τις παρακολουθώ και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και σε άλλους. Επιβεβαιώστε με ή διαψεύστε πάνω στο γεγονός. Πάντως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φίλοι του Knight Rider συναντώνται ακόμη και σήμερα προς τιμή και ανάμνηση της σειράς. Το σχετικό με το γεγονός site μπορείτε να το δείτε εδώ, ενώ πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του 2006 εδώ. Στο δεύτερο link θα βρείτε στα αριστερά τις σελίδας και άλλα links με φωτογραφίες από παλαιότερες εκδηλώσεις! Συμφωνώ, το έχω νοιώσει και εγώ αυτό με τις παλιές σειρές και έχω σκεφτεί πολλούς λόγους για τους οποίους μου φαίνονται αλλιώτικες. Ένας βασικός είναι ότι τότε μια σειρά τη βλέπαμε όλοι και τη συζητούσαμε μετά, στο σχολείο, με τους άλλους. Τώρα ο καθένας βλέπει ό,τι μπορείς να φανταστείς και για να βρει άλλους να το συζητήσει είναι μάλλον απίθανο από κοντά (γι΄αυτό τα λέμε εδώ ). Δε ξέρω, υπήρχε περισσότερη ποιότητα και λιγότερο μπάχαλο μάλλον.
Ceridwen Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 αυτός δεν ήταν που είχε ένα μακρυ κασκόλ ? Ναι, και ταξίδευε στο χρόνο μέσα σε ένα κουτί σαν τηλεφωνικό θάλαμο. Δεν το θυμάμαι και πολύ.
selene Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Ναι, και ταξίδευε στο χρόνο μέσα σε ένα κουτί σαν τηλεφωνικό θάλαμο. Δεν το θυμάμαι και πολύ. και συναντουσε διαφορα τερατα-πλασματα δεν θυμομουν πως ταξίδευε ωραια σειρα και αυτη
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 το Dr. Who σκέφτομαι να το πιάσω κάποια στιγμή. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή έγραψε σενάρια γι'αυτή τη σειρά ο (δυστυχώς) ανεπανάληπτος Douglas Adams!
Members gsarig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 - Twin Peaks (ίσως η κορυφαία σειρά που έχω δει ποτέ) - American Gothic (αν και έχει περάσει μια 10ετία από τότε που την έβλεπα - ευτυχώς απέκτησα πρόσφατα θείο στην Αμερική και μου την έστειλε για να δω αν όντως αξίζει να παραμείνει στη λίστα. Έτσι όπως την θυμάμαι πάντως, είναι φοβερή) - Lost (με κάθε επιφύλαξη όμως, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα) - Carnivale (την παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό και είμαι στα τελευταία επεισόδια της 2ης χρονιάς. Εξαιρετική) Επίσης κάτι μου λεει πως στη λίστα μου θα προστεθεί σύντομα το Riget του Τριερ (έκανα ζάπινγκ σε μερικά επεισόδια και φαίνεται πολύ καλό - θα δείξει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα