Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

1)breaking bad(δεν περιμενα πως θα καταφερναι καποια σειρα να περασει τα friends)

2)friends(για λιγο πισω)

3)dexter

4)death note

5)house

ολες οι αλλες ειναι πολυ πισω..

βλεπω six feet under σκεφτομαι να αρχησω community και θελω να αρχησω αλλη μια, ειχα στο μυαλο μου supernatural,fringe,x files(εχω δει καποια αλλα λεω να το δω απο την αρχη ολα),καποια απο αυτες ,συμφωνα με αυτες που μου αρεσουν εσεις προτηνεται καμια αλλη??αν οχι supernatural ή fringe???

τελικα ολοκληρωσα six feet under και community..ξεκινησα και παρατησα supernatural και fringe..και ξεκιναω x-files, βλεπω its always sanny in philadelphia και sherlock

και διαμορφωνεται το τοπ μονο με σειρες που μου εχουν αρεσει και εχω τελειωσει ως εξης

1)breaking bad

2)friends

3)community

4)dexter

5)six feet under

6)death note

7)house

8)homeland

σειρες που εχω ολοκληρωσει ή παρατησει και δεν μου αρεσαν εκτος απο supernatural και fringe ειναι λοστ,prison break,heroes,the walking dead,the big bang theory(το βαρεθηκα τρελα)επισης και το scrubs δεν με κρατησε..και κανα αλλο που ξεχναω τωρα..αν καποιος βλεπωντας αυτα που μου αρεσαν και αυτα που οχι εχει να προτυνει κατι.. ευπροσδεκτο..

Δημοσ.

1. Lost

2. House MD

3. X Files

4. Death Note (παρόλο που ειναι ανιμε ειναι φοβερή σειρά)

5. Dexter

6. Prison Break (αν αφήσουμε εκτος τους τελευταιους 2 κυκλους)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

LOST!!!!!!!

Απο τα τωρινα καλο ειναι το Game of thrones,το Alcatraz,Dexter,Fringe εχω ακουσει και για το Person of Interest αλλα δεν το χω δει ακομα

Δημοσ.

X-Files

Lost

McGyver

Friends

Prison Break (πρωτες 2 season)

Παρατησα Dexter(απο σεζον 3 και μετα τα ιδια και τα ιδια),Fringe (από το τέλος του season 1 καθως τα εφε και η πρωταγωνιστρια τα παρουσιαζουν "ψευτικα" ), House MD (από season 6 μεχρι που ξερουμε ποιος ειναι ο Χαουζ και συνεχη επαναληψη της πλοκης ειναι κουραστικη), Heroes(Ξεφουσκωσε ασχημα)

Θέλω να δω αλλα δε προλαβαινω: Breaking Bad, The Wire, Supernatural.

Μακραν καλύτερη σειρα μεχρι στιγμης που συνεχιζει να προβάλεται είναι Game of Thrones.

• Super Moderators
Δημοσ.

LOST και FRINGE

Φυσικα : LOST και Fringe

σε 5-6 μήνες ξαναγράψτο :P

όπου φυσικά=βέβαια

Δημοσ.

σε 5-6 μήνες ξαναγράψτο :P

όπου φυσικά=βέβαια

Ε ενταξει,που να θυμαμαι οτι το εχω ξαναγραψει στο συγκεκριμενο thread? Περασαν και 5 μηνες σχεδον!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...