mpregos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 1 to 10 )House Αλλά και το Nip/Tuck πολύ καλό και το Shield , που το έιχα πετύχει στο Mega κάτι ξημερώματα .... Κια βέβαια Friends...
Ahigh_forvalue Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 1)breaking bad(δεν περιμενα πως θα καταφερναι καποια σειρα να περασει τα friends) 2)friends(για λιγο πισω) 3)dexter 4)death note 5)house ολες οι αλλες ειναι πολυ πισω.. βλεπω six feet under σκεφτομαι να αρχησω community και θελω να αρχησω αλλη μια, ειχα στο μυαλο μου supernatural,fringe,x files(εχω δει καποια αλλα λεω να το δω απο την αρχη ολα),καποια απο αυτες ,συμφωνα με αυτες που μου αρεσουν εσεις προτηνεται καμια αλλη??αν οχι supernatural ή fringe???
Genatos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 1)breaking bad(δεν περιμενα πως θα καταφερναι καποια σειρα να περασει τα friends) 2)friends(για λιγο πισω) 3)dexter 4)death note 5)house ολες οι αλλες ειναι πολυ πισω.. βλεπω six feet under σκεφτομαι να αρχησω community και θελω να αρχησω αλλη μια, ειχα στο μυαλο μου supernatural,fringe,x files(εχω δει καποια αλλα λεω να το δω απο την αρχη ολα),καποια απο αυτες ,συμφωνα με αυτες που μου αρεσουν εσεις προτηνεται καμια αλλη??αν οχι supernatural ή fringe??? Κανενα prison break? Οι δυο πρωτες σεζον ειναι κορυφη μετα πεφτει το επιπεδο..
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 1) Breaking Bad 2) Dexter 3) Band of Brothers 4) Supernatural 5) Oz 6) Seinfeld 7) Rome 8) Death Note Αυτές είναι οι πιο epic σειρές που έχω δει, δηλαδή που με έκαναν να θέλω να δω πολλά επεισόδια στη σειρά. Δεν συμπεριλαμβάνω σειρές που είναι μεν καλές αλλά δεν είχα την ανάγκη να πω κάτσε να βάλω να δω άλλα 2-3 επεισόδια ακόμα πχ House,The Big Bang Theory,How I Met Your Mother κλπ .
ababapanos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Οι καλυτρερες που εχω δει ειναι... 1.24 2.Lost 3.Prison Break 4.Dexter 5.The lost room 6.Death Note 7.X filles
Ahigh_forvalue Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Κανενα prison break? Οι δυο πρωτες σεζον ειναι κορυφη μετα πεφτει το επιπεδο.. ξεχασα να αναφερω πως εχω δει τις 3 πρωτες season του prison break αλλα μονo η πρωτη μου αρεσε..επισης εχω δει και lost αλλα στις τελευταιες seasson ουτε αυτο μου αρεσε.. οι 4 πρωτες ομως ηταν πολυ καλες..μαλλον για supernatural παω..
king2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Breaking Bad+Dexter χτυπάνε άνετα την πρώτη θέση...Το breaking bad σε όλες τις σεζόν είναι κορυφαίο.Το dexter πέφτει λιγάκι στην τρίτη και πιο πολύ στην πέμπτη σεζόν αλλά οι 1,2,4 είναι κορυφαίες και όπως πάει και η εκτη θα μπει στις τοπ και αυτή. Six Feet Under πάει στη δεύτερη θέση που παρόλο που είναι δραματική σειρά εχει πολλά να πει και το τέλος είναι απο τα καλύτερα και σε κάνει να καταλαβαίνεις καλύτερα πολλά πράγματα. Τρίτη θέση πάει το firefly μαζί με το Band Of Brothers.Κρίμα που το έκοψαν το firefly στα 14 επεισόδια θα γινόταν μακράν η καλύτερη sci-fi σειρά που έχει βγει.Το serenity(ταινία) που βγήκε το 2005 που είναι κάτι σαν το τέλος του firefly είναι ένα σκαλί κάτω απο τη σειρά.Το bad of brothers πιστεύω θα το έχετε δει ολοι.Αληθηνά γεγονότα και έχει να πει πολλά με το τι είχε γίνει τότε στον πόλεμο. Τέταρτη θέση μπαίνει το Lost(οι 4 πρώτες σεζόν θα έμπαιναν άνετα στην πρώτη θέση αλλά οι 5-6 την έρηξαν πάρα πολύ την σειρά). Πέμπτη θέση το the walking dead.Η πρώτη σεζόν ήταν πάρα πολύ καλή με αρκετή δράση και αγωνία.Η δεύτερη πάτωσε τελείως και αν δεις ένα επεισόδιο σε πέρνει ο ύπνος χαλαρά. Απο κωμωδίες κλασσικά οι top είναι Big bang theory-modern family που βγάζουν καλό και ποιοτικό γέλιο στα περισσότερα επεισόδια...
Jethro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Scrubs House Firefly X-Files Sons Of Anarchy Game of thrones Αυτά more or less ! Σίγουρα υπάρχουν και άλλες...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλύτερες σειρές τοπ 10 έβερ, με βάση την συνολική τους πορεία (έτσι κόπηκαν απ' τη λίστα μου οι "παντρεμένοι με παιδιά" και οι "Σίμψον" λόγω της πτώσης ποιότητας μετά την 3-4 σαιζόν) 1. Alfred Hitchcock Presents 2. Twilight Zone 3. Sledge Hammer 4. Seinfeld 5. Frasier 6. Columbo 7. Δέκα Μικροί Μήτσοι 8. Star Trek: The Next Generation 9. Twin Peaks 10. X-Files και μπόνους: Dream On Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2011 από Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 "Σίμψον" λόγω της πτώσης ποιότητας μετά την 3-4 σαιζόν Ε, όχι και έπεσαν οι Simpsons μετά την 3-4 σεζόν. Από 5-15 η σειρά τα διέλυσε όλα!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Για τους Σίμψον, τα περισσότερα από 5η μέχρι και 8η σαιζόν δε μου άρεσαν καθόλου και παρακάτω μετά δεν είδα παρά ελάχιστα στην τύχη. Το έριξαν στα εξυπνακίστικα αστεία. Έχω αλλεργία στο εξυπνακισμό...Έχουν περάσει χρόνια βέβαια, ίσως πρέπει να ξανακάνω μερικές θεάσεις. Πάντως όλες οι σειρές πάσχουν από αυτό. Μετά από 2-3 σαιζόν παρεκτρέπονται. Συνήθως η τελευταία σαιζόν είναι για πέταμα. Η μόνες δυο εξαιρέσεις που μου 'ρχονται είναι το Frasier και το Star Trek TNG. Είχαν μάλλον την καλύτερη πορεία.
KnightRider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 1.Knight Rider 2.MacGyver 3.Zina(Xena) 4.Hercules 5.M*A*S*H 6.Walking Dead 7.X-Files 8.Prison Break 9.Lost 10.Nikita 1997-2001 (La Femme Nikita) 11.Kommissar REX 12.Dinosaurs 1991-1994
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 το τελευταίο είναι με τα κοστούμια/μαριονέτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα