koystado Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Οι καλύτερες σειρές και αγαπημένες είναι: Πρώτες από όλες φυσικά το Lost μετά House M.D. Prison Break (ειδικά οι 2 πρώτοι κύκλοι) Heroes (μονο ο πρώτος κύκλος) X-files (The truth is out there) Dexter και bonus το Death Note φοβερο για anime ...
manost Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 @aworldinagrainofsa Ως fan των Hbo series πώς και δεν έχεις ασχοληθεί με το Game of Thrones και το πιο παλιό Rome; Δεν σου αρέσουν οι εποχής; Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk
john1987 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 X-Files FRIENDS Ακολουθουν: Lost 24 ALIAS Prison Break (πρωτη σαιζον κυριως) House MD Dexter Breaking Bad The Wire Carnivale Six Feet Under Sopranos απο κωμωδιες: two and a half men the big bang theory Μια σειρα που μου αρεσε πολυ ηταν το Life που παιζεται τωρα και στο Star αλλα δυστυχως κοπηκε.
Anaksimandros4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ξερω πολλους που θεωρουν τις ξενες ανωτερες των ελληνικων Ξερω αρκετους που να θεωρουν ελληνικες και ξενες ισαξιες ΔΕΝ ξερω κανενα που να θεωρει τις ελληνικες καλυτερες των ξενων Εγω θεωρω τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ καλυτερη σειρα απο ολες τις αμερικανικες. Η δικη μου λιστα επι του θεματος ειναι(χωρις σειρα προτιμησης στις 2 κατηγοριες): 1)ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ House MD X-Files Friends 2)Knight Rider MacGyver Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη Married With Children Και λογω του οτι τις ειδα στην παιδικη ηλικια και μου εχoυν μεινει ευχαριστες αναπνησεις απο αυτες, προσθετω και τις εξης 2, που δεν θα τις προσθετα αν τις εβλεπα τωρα(πιθανον και το MacGyver και το Knight Rider αν τα εβλεπα τωρα δεν θα τις εβαζα στις καλυτερες αλλά τις ειδα μικρος οποτε τις βαζω ): Beverly Hills 90210 Baywatch Μετρια θα ελεγα σειρα το Lost, πολυ καλο το Prison break στους 2 πρωτους κυκλους, πολυ μετρια μετεπειτα και διαφορες αλλες που θεωρω καλες(How i met you mather, Big bang theory, κλπ, κλπ.) αλλά οχι τοσο ωστε να τις παραθεσω με βαση τις παραπανω που εγραψα.
nash-gf Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι Τοπ αγαπημένες. Band of Brothers The Shield Και αλλες που ειναι επισης πολυ καλες. Carnivale X-Files Breaking Bad Californication Arrested Development Sopranos The Wire Dexter
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη ναιιιιιιιιιι
DrXavier Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Οι μονες ξενες σειρες που πραγματικα μου αρεσαν ειναι : Sex And The City House Nip Tuck
gchris7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Από ξένες σειρές τι να πρώτο πεις. Την τελευταία δεκαετία έχουν βγει πάρα πολλές, εξαιρετικές σειρές. Από Ελληνικές η μόνη σειρά που θα μπορούσε να σταθεί και εκτός Ελλάδας είναι "Το Νησί" και από εκεί και πέρα το χάος. Υπάρχουν βέβαια οι κλασικές κωμωδίες τύπου "Μεν και οι δεν" "Απαράδεχτοι", " Της Ελλάδος τα παιδιά" κτλ. που μόνο Έλληνες μπορούν να τις δουν. Για δραματικές , SciFi, Action, δεν το συζητάμε καν, δεν υπάρχει ούτε μια αξιόλογη...
yanc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Από ξένες σειρές τι να πρώτο πεις. Την τελευταία δεκαετία έχουν βγει πάρα πολλές, εξαιρετικές σειρές. Από Ελληνικές η μόνη σειρά που θα μπορούσε να σταθεί και εκτός Ελλάδας είναι "Το Νησί" και από εκεί και πέρα το χάος. Υπάρχουν βέβαια οι κλασικές κωμωδίες τύπου "Μεν και οι δεν" "Απαράδεχτοι", " Της Ελλάδος τα παιδιά" κτλ. που μόνο Έλληνες μπορούν να τις δουν. Για δραματικές , SciFi, Action, δεν το συζητάμε καν, δεν υπάρχει ούτε μια αξιόλογη... Aυτον τον συνδυασμο εγω θα τον ηθελα παντως.
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 λοιπον: Game of Thrones Star Trek The Next Generation και Star Trek Enterprise One Tree Hill (ελαχιστα απλα περυσι το καλοκαιρι) Baywatch Beverly Hills (πρωτη σεζον ολα τα λεφτα! μετα χαλασε) Tarzan (ενα παλιο με 10 επεισόδια συνολο ασπρομαυρο) Aυτον τον συνδυασμο εγω θα τον ηθελα παντως. ο μονος λογος που μπορει να ηθελα κατι τετοιο ειναι οτι θελω να δω τα σκατο εφε που θα εχουν!
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από τόσα χρόνια και έχοντας δει πάρα πολλές σειρές, νομίζω πως μόνο το Carnivale άγγιξε την τελειότητα. Όσο και να λάτρεψα friends, lost, dexter, csi, californication κτλ κτλ κτλ. heroes, prison break κτλ κτλ 24... ...και δυστυχώς το σταμάτησαν. Κρίμα. Ίσως το band of brothers αλλά δεν πιάνεται, είναι mini σειρά 10 επεισόδια.
giorgospan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 1. The Shield 2. The Wire(Τώρα αρχίζω την 5η και υποθέτω θα σκαρφαλώσει αν συνέχισει έτσι αλλά τα 3 τελευταία επεισόδια του Shield το κρατάνε εδώ προς το παρόν) 3. It's Always Sunny In Philadelphia 4. Battlestar Galactica 5. Six Feet Under (Ανάλογα τη μέρα κάνει εναλλαγές με το 4) 6. Arrested Development 7. Community 8. Friday Night Lights 9. Scrubs 10. Terriers Σειρές που αγαπώ αλλά δε χωράνε παραπάνω: How I Met Your Mother, Dexter, Sons Of Anarchy, Louie, SportsNight
dekulinkgr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 supernatural δεν εχω να πω τιποτε αλλο........ απο τις μοναδικες σειρες που κα8ε σεζον ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.
Kasrith Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ίσως το band of brothers αλλά δεν πιάνεται, είναι mini σειρά 10 επεισόδια. Μια χαρά πιάνεται το ΒοΒ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα