foluke Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες σειρές που έχουμε όλοι λίγο πολύ κολλήσει....Θα ήθελα να δω ποιες είναι οι καλύτερες ή οι αγαπημένες σας.
gavros10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 πανω κατω ολοι τις ιδιες θα εχουμε δει prison break fringe dexter the killing the walking dead game of thrones mad men Jericho house M.D (δεν το εχω δει ολο)
anthony_88 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 x-files game of thrones dexter breaking bad community fringe battlestar galactica south park six feet under oz arrested development supernatural the office parks and recreation sunny in philadelphia true blood αυτα τα ολιγα, μαμω τον περιορισμο ελληνικων
NikitasTerror Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 CSI Las Vegas CSI New York CSI Miami NCIS Chriminal minds(Διαβολικα μυαλα) Tales from the Crypt Masters of Horror Charmed(Οι μαγισσες) The vampire diaries Supernatural Merlin
salliara Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 ... καλύτερες... αγαπημένες ... Death Note. ελλ.
eu@ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Death Note. ελλ. ωραίο! το είδα όλο σε καμια βδομάδα!
kk1991 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 csi (το original) brothers and sisters six feet under vampire diaries dexter criminal minds game of thrones buffy the vampire slayer true blood how i met your mother pretty little liars αυτα νομιζω δε πρεπει να ξεχασα καποια
manost Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Οι δικές μου αγαπημένες σειρές: Game of Thrones (δεν έχει ολοκληρωθεί) Rome Supernatural (δεν έχει ολοκληρωθεί) 24 Alias Californication (δεν έχει ολοκληρωθεί) Borgias (δεν έχει ολοκληρωθεί) Damages (δεν έχει ολοκληρωθεί) Lost Csi: Miami (δεν έχει ολοκληρωθεί) Prison Break Sarah Connor Chronicles Band of Brothers Offtopic: Τώρα βλέπω Fringe (είμαι στις αρχές της 2ης σεζόν) και μετά παίρνουν σειρά τα DeadWood & Sopranos. Το Fringe έχει πάρει ήδη τη θέση του στις αγαπημένες σειρές, το ίδιο πιστεύω θα γίνει και με τις άλλες δύο, λόγω concept (δεν νομίζω να πέσω έξω). Sorry αν έχει μπει όριο για το πόσες μπορούμε να γράψουμε, αλλά δεν βρήκα κάτι διαβάζοντας αρκετά posts από το κινητό. Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk
TheELF Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 csi (το original) brothers and sisters six feet under vampire diaries dexter criminal minds game of thrones buffy the vampire slayer true blood how i met your mother pretty little liars αυτα νομιζω δε πρεπει να ξεχασα καποια Τι και όχι το Doogie Howser, M.D.
Intruder7s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 csi (το original) brothers and sisters six feet under vampire diaries dexter criminal minds game of thrones buffy the vampire slayer true blood how i met your mother pretty little liars αυτα νομιζω δε πρεπει να ξεχασα καποια Γιατι να δεις Buffy the Vampire Slayer χωρις να δεις και την σειρα Angel? Εκτος αν την ειδες και απλως δεν την ανεφερες.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Battlestar Galactica 24 Game Of Thrones The Wire Rome Jericho HIMYM The Big Bang Theory DeathNote
assasins Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 α) Παρακολουθω (ή παρακολουθουσα, για οσες εχουν τελειωσει) φανατικα 1. N.C.I.S. 2. N.C.I.S. Los Angeles (οχι και τοσο αγαπημενη αλλη την παρακολουθω) 3. Dexter 4. Criminal Minds 5. Bones 6. Fringe 7. House M.D. 8. The Mentalist 9. The Walking Dead 10. Numb3rs 11. The X Files 12. Friends 13. The Big Bang Theory 14. Gilmore Girls (πολλοι γελανε οταν τους λεω οτι το παρακολουθουσα αλλα εχει απιστευτους διαλογους μεσα) β) μερικες που παρακολουθουσα αλλα δεν θα τις εβαζα στην παραπανω κατηγορια 1. Cold Case 2. The Closer 3. The Shield 4. Law and Order: Special Victims Unit 5. C.S.I. (ολα) 6. Doctor Who (αυτο που δειχνει τωρα, οχι της δεκαετιας του '60) γ) και παλαιοτερα 1. Knight Rider (το παλιο φυσικα) 2. Dukes of Hazard 3. MacGyver 4. Mission Impossible 5. Miami Vice 6. Married with Children 7. 21 Jump Street 8. Charlie's Angels 9. Beverly Hills, 90210 (οχι επειδη μου αρεσε αλλα επειδη τοτε ειχαμε μονο μια τηλεοραση σπιτι και το εβλεπε η αδερφη μου) *παρακολουθησα τα 4-5 πρωτα επεισοδια του Game of Thrones αλλα δεν με ενθουσιασε και δεν το συνεχισα.
Achilleas007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ορίστε και οι δικές μου αγαπημένες σειρές : Top Favorites : The X-Files Lost House MD True blood Και αμέσως μετά πάνε οι παρακάτω : Jericho Game Of thrones The Unit The Event Haven Hawaii 5-0 [το καινούργιο] Castle Modern Family Suits [αν και έχω δει μόνο τα πρώτα 6 επεισόδια η σειρά τα σπάει ]
Obsidian Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Everwοοd Six Feet Under Lοst Sledge Hammer Married... with Children
aworldinagrainofsand Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Από ξένες Γενικά , κυρίως Hbo series .... 1. The wire Μακράν το καλύτερο για μένα show , πολύ ψαγμένο , με πολιτική άποψη , ρεαλιστικό ... Πολύ μπροστά !!!! Πιάνεται με αυτό που αποκαλούμε σύστημα , αστυνομία , δικαστήρια , γραφειοκρατία , τύπος , παιδεία , συνδικάτα ... Ορισμένοι ηθοποιοί στη σειρά ήταν όντως εγκληματίες ... Πολύ μετά έρχονται αυτά που δοκίμασα ( The wire like series , λέμε τώρα) πχ . The sopranos (πολύ κοντά στο The wire , αλλά σαφώς κατώτερο) , Six feet under (αρκετά καλό), The shield , brotherhood , breaking bad , deadwood (κρίμα που το κόψανε) , The unit , Mad men , Homicide : Life on the street , Generation Kill , The corner ... Πάντως το Dexter ποτέ δεν το συμπάθησα σε τρελαίνει στα λουτρά αίματος και στα διαμελισμένα σώματα για να σε πείσει , παρά το γεγονός ότι ο serial killer καταφέρνει να γίνει συμπαθής ... Κοντά σε κλασική λογοτεχνία Pride and Prejudice της Jane Austen με τον Colin Firth Από ελληνικές Εκείνη του Καρυωτάκη , το 10 του Καραγάτση , Κίτρινος Φάκελος , Δεν ξέρω τι να πω (γούστα είναι αυτά μην παρεξηγείτε) αλλά Το νησί με απογοήτευσε , γιατί ό,τι θεωρείται ποιοτικό πρέπει οπωσδήποτε να θυμίζει Αγγελόπουλο ? Σε πιο ελαφρύ αλλά ἐξυπνο ,με χιούμορ , καλή σκηνοθεσία και άπαιχτες ερμηνείες πάμε στο Είσαι το ταίρι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα