Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι δικές μου είναι (όχι με σειρά προτίμησης - θα μου ήταν δύσκολο να τις ξεχωρίσω):

1. Knight Rider

links: (1) (2)

2. MacGyver

3. The Dukes of Hazard

4. Sledge Hammer

links: (1) (2) (3)

Και οι τέσσερις προέρχονται από μια διαφορετική εποχή της τηλεόρασης. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εποχή που γυρίστηκαν όσο με το πνεύμα που τις διακατείχε. Από το πνεύμα αυτό δυστυχώς η σημερινή ελληνική τηλεόραση έχει απομακρυνθεί πολύ! Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε και σήμερα σειρές (ξένες και ελληνικές) αντίστοιχης ποιότητας!

ΥΣ: Από ελληνικές βέβαια όλο και κάτι γίνεται!

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Enw apo xenes pou na ftasoume tous Dukes....

Σκοπός του thread είναι να γράψετε και εσείς τις δικές αγαπημένες ξένες σειρές. Επομένως έχεις τα περιθώρια να γίνεις πιο σαφής.

E re ti allo tha akousoume...

Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του γούστο. Αν το να εκτιμά κάποιος μερικές σειρές (ορμώμενος από προσωπικά κριτήρια και βιώματα) είναι κατάπτυστο και προσβλητικό θα ήθελα να μου εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό!

Δημοσ.

Κυριως σειρες που μου αρεσαν παλαιοτερα,γιατι τωρα δεν μπορω να πω αγαπημενη το Lost,ή το Prison Break,γιατι δεν εχουν τελειωσει...:

X-Files (σειρα σταθμος,επος!)

FRIENDS

Star Trek:Next Generation (τουλαχιστον εγω αυτο προλαβα!)

Δημοσ.

Τα γνωστά:

South Park

Simpsons

Friends

Lost

Προσωπικά από αυτές που αναφέρεις, καμία δε μου άρεσε. Φυσικά και έχεις όμως το δικαίωμα να έχεις την άποψη σου. Κολοκυθόπιτα mate ;)

edit: τα x-files τα έχω ξεσηκώσει αυτό τον καιρό κ τα βλέπω. Μάλλον πάντως θα μπουν και αυτά στα favorites.

Δημοσ.

θα ξαναέβλεπα αγγλικές σειρές από τα σίξτιζ, όπως The Avengers,

The Prisoner ή Dr Who. Ήταν λίγο αφελείς αλλά πολύ τo διασκέδαζα!

Δημοσ.
Enw apo xenes pou na ftasoume tous Dukes....

E re ti allo tha akousoume...

Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του γούστο. Αν το να εκτιμά κάποιος μερικές σειρές (ορμώμενος από προσωπικά κριτήρια και βιώματα) είναι κατάπτυστο και προσβλητικό θα ήθελα να μου εξηγήσεις το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό!

Για να γίνω πιο κατανοητός και για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου θέλω να κάνω μία διευκρίνηση. Δε με πείραξε η κριτική του KaizerSoze για τη σειρά. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη που είναι σεβαστή (τουλάχιστον από πλευράς μου) και είναι προφανώς αδύνατον να έχουμε όλοι το ίδιο γούστο. Αυτό που με ενόχλησε όμως ήταν η φράση του "E re ti allo tha akousoume...".

Μπορώ να δεχθώ μία κριτική του τύπου: "αυτή η σειρά κατά τη γνώμη μου είναι αίσχος" ακόμη κι αν παρακολουθώ τη σειρά αυτή, αλλά όχι μια άποψη που λέει "όποιος βλέπει αυτή τη σειρά είναι βλάκας". Και δυστυχώς η απάντηση "ε τι άλλο θα ακούσουμε" στην πρότασή μου "μ' αρέσουν οι Dukes" είναι αντίστοιχη με τη φράση "πώς είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να αρέσει σε κάποιον" και είναι πιο κοντά στο δεύτερο στυλ κριτικής.

Κυριως σειρες που μου αρεσαν παλαιοτερα,γιατι τωρα δεν μπορω να πω αγαπημενη το Lost,ή το Prison Break,γιατι δεν εχουν τελειωσει...:

X-Files (σειρα σταθμος,επος!)

FRIENDS

Star Trek:Next Generation (τουλαχιστον εγω αυτο προλαβα!)

Από τα X-Files έχω δει τις πέντε πρώτες σαιζόν και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Η καλύτερη σειρά που έχω δει εδώ και χρόνια. Και "Τα φιλαράκια" είναι πάρα πολύ καλή σειρά! Παρ' όλ' αυτά για μένα η καλύτερη ξένη κωμωδία και μάλιστα με διαφορά είναι o Sledge Hammer!

Δημοσ.

Χωρις παρεξηγηση για το θεμα περι γουστου,αν προσεξες ειπα "Ενω απο ξενες που να τους φτιαξουμε τους Ντιουκς"

Το σχολιο "Τι αλλο θα ακουσουμε" δεν πηγαινε στις σειρες τις ξενες που γουσταρεις αλλα στην αρχικη σου παρατηρηση

ΥΣ: Από ελληνικές βέβαια όλο και κάτι γίνεται!

Το νοημα που ηθελα να βγαλω ειναι οτι δεν πιστευω οτι μπορουμε να εχουμε τοσο διαφορετικο γουστο που να σε απογοητευουν οι μοντερνες ξενες σειρες σε σχεση με τις παλιες ξενες σειρες αλλα να βρισκεις ελπιδα στις Ελληνικες!

Ξερω πολλους που θεωρουν τις ξενες ανωτερες των ελληνικων

Ξερω αρκετους που να θεωρουν ελληνικες και ξενες ισαξιες

ΔΕΝ ξερω κανενα που να θεωρει τις ελληνικες καλυτερες των ξενων

Δημοσ.

Φίλε KaizerSoze κάθε χρονιά θα υπάρχει τουλάχιστον μία κωμική ελληνική σειρά στα κανάλια που θα μου αρέσει! Ξένες σειρές όμως καλές έχουν καιρό να παιχτούν και όσες παίζονται δεν τυγχάνουν της καλύτερης μεταχείρισης. Για παράδειγμα οι τελευταίες σαιζόν των X-Files (δε θυμάμαι ποιες ακριβώς) σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα προβάλλονταν από τον ANT-1 μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα! Και για πες μου πόσες από τις σειρές που έχεις στο userbar σου προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση; Και ποιες από όσες παίζονται σε κάποιο ελληνικό κανάλι προβάλλονται τις ώρες υψηλής τηλεθέασης; Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί σου και δεν πρέπει να λάβεις τα λόγια μου ως λόγια αγανάκτησης απέναντί σου, αλλά ως μια διαπίστωση - παρατήρηση.

Δημοσ.

otan anaferese se ksenes kainouries seires enoeeis autes pou blepeis mesa apo kana antena/star..ktlp? Dioti mporo na sou grapso ksero go 80 seires apo ta teleytai 5 xronia pou oles htan kapoiou A epipedou kai epythxias. An esei exeis meinei sta xfiles kai oti allo petyxeneis sthn ellhnikh tv, den sou fteei kaneis kai den mporeis na ekfereis apopsh, kathos yparxei ena terastio poso seiron pou den exeis tsekarei pote.

To oti einai blakes sta ellhnika kanalia kai agnooun to 95% ton ksenon seiron pou tha mporouse na tous dosei thletheash kai oti oses pernoun tis bazoun se entelos akyres wres (px meta ta mesanyxta) den shmenei oti den exei bgei kati kalo ton teleutaio kairo!

Eiani dynaton na exeis os kritirio tis apofaseis ton hlithion ston ant1....bale opio kanali thes... kai oti den to promotaroun?? Dhladh ta amerikanika networks pou dinoun lefta synexeia gia nees seires (pou konteuoun na kseperasoun se posothta kai poiothta to hollywood) kai basizoun to program tous se autes kai metrane tous theates se ekatomyria.... aytoi eina blakes dhladh?

Δημοσ.
Φίλε KaizerSoze κάθε χρονιά θα υπάρχει τουλάχιστον μία κωμική ελληνική σειρά στα κανάλια που θα μου αρέσει! Ξένες σειρές όμως καλές έχουν καιρό να παιχτούν και όσες παίζονται δεν τυγχάνουν της καλύτερης μεταχείρισης. Για παράδειγμα οι τελευταίες σαιζόν των X-Files (δε θυμάμαι ποιες ακριβώς) σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα προβάλλονταν από τον ANT-1 μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα! Και για πες μου πόσες από τις σειρές που έχεις στο userbar σου προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση; Και ποιες από όσες παίζονται σε κάποιο ελληνικό κανάλι προβάλλονται τις ώρες υψηλής τηλεθέασης; Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί σου και δεν πρέπει να λάβεις τα λόγια μου ως λόγια αγανάκτησης απέναντί σου, αλλά ως μια διαπίστωση - παρατήρηση.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SORRY DUDE akyron...lathos mou...nomiza pws eixes kai sy "theio" apo Ameriki...sorry,etsi pou to theteis symfwnw,oi seires stin free-plin NOVA-elliniki tileorasi einai ontws athlies

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...