Προς το περιεχόμενο

Apple iMac - Bestprice.gr

agapi4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιους οπαδισμούς βρε αδελφέ? Ελπίζω να μην εννοείς εμένα, γιατί όπως είδες ήμουν πολύ αντικειμενικός.

Γνωρίζω και εγώ ανθρώπους με κάτι Windows διαλυμένα που τους φαίνεται μια χαρά, επειδή δεν έχουν δει το πιο γρήγορο.

Είτε το θέλουμε, είτε όχι τα Windows είναι για έμπειρους χρήστες ή για χρήστες πάνω του μετρίου για να πεις ότι τα διατηρούν σε ένα επίπεδο ασφαλείας και ταχύτητας.

Το OSX είναι για άσχετους.

Δεν είναι κακό ωστόσο να είσαι άσχετος. Μπορεί να είσαι πολύ καλός γραφίστας και να μην θες να ασχολείσαι με το msconfig, το Superfetch, την Registry, Drivers, κλπ...

Προσωπικά μου αρέσει να ασχολούμαι, αλλά δεν μπορώ να μην δώσω τα εύσημα και στο OSX, στο οποίο η ζωή είναι αδιαμφισβήτητα πιο εύκολη.

Από την άλλη αν είσαι Gamer και θες ένα Multimedia PC, πρέπει να πας σε Windows... ή σε Mac Pro... :mrgreen:

Προφανώς κ δεν εννοώ εσένα! B)

Και το compaq, είναι δικό μου και για την ηλικία του,με τα xp πάει μια χαρά!Και δεν μπορεί να πει κάποιος, ότι δεν έχω δοκιμάσει πιο γρήγορο pc!;)

Είτε το θέλουμε, είτε όχι τα Windows είναι για έμπειρους χρήστες ή για χρήστες πάνω του μετρίου για να πεις ότι τα διατηρούν σε ένα επίπεδο ασφαλείας και ταχύτητας.

Και να μην είναι, θέλουν δε θέλουν πρέπει να γίνουν!Και δεν είναι κακό,να μαθαίνεις κάποια πράγματα, επιπλέον!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...