Προς το περιεχόμενο

Περι ασυρματων τηλεφωνων Panasonic

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο μοντελλο 6421GR και δεν ακουω οταν μου μιλανε ενω με ακουνε .Υπαρχει μηπως καποιο πληκτρο που πατηθηκε κατα λαθος και εχει σιγαση μεγαφωνου ?

Και κατι ακομα..Υπαρχε καποιο panasonic με δυνατοτητα φωνητικης ειδοποιησης για το ποιος με καλει ??? Εχω ενα τετοιο αλλα ειναι πολυ παλιο μοντελο και εχει τα προβληματακια του.Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι...

Ευχαριστω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για το β δεν ξερω.για το α δες μηπως υπαρχει μεσα στο μενου κανα reset default.αλλιως παρε καπου τηλεφωνο και ξεκινα δοκιμες μεσα στο μενου κτλ να δεις μηπως εγινε σιγαση

Δημοσ.

για το β δεν ξερω.για το α δες μηπως υπαρχει μεσα στο μενου κανα reset default.αλλιως παρε καπου τηλεφωνο και ξεκινα δοκιμες μεσα στο μενου κτλ να δεις μηπως εγινε σιγαση

Ευχαριστω αλλα ...παροπληστηκε....πηρα ενα καινουργιο.Δεν θυμαμαι να ειχε τετοια επιλογη.

Δημοσ.

δεν πειραζει.μια αναβαθμιση ποτε δεν ειναι κακο.ελπιζω να πηρες και κανα eco dect με λιγοτερη ακτινοβολια.

Αυτο πηρα.Μεγαλη οθονη και μεγαλα νουμερα για καποια παιδια λιγο...μεγαλυτερης ηλικιας.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Fixed-Phone/Cordless/Panasonic-KX-TG6611GRT-black-KX-TG6611GRT.htm

Δημοσ.

ενταξει μια χαρα

Με λειτουργία Eco mode για χαμηλή ακτινοβολία στο ακουστικό

Ευχαριστω γαι την πληροφοριση .Δεν το ηξερα ...Αν και αυτο ειναι στη δευτερη γραμμη voip της cyta που μιλαει η γυναικα μου με την μαννα της κατα 80% για 2-3 ωρες την ημερα και μαλλον τιποτα eco δεν την σωζει

Δημοσ.

ενταξει ειναι κατι καλυτερο απο το να εχει ενα απλο ασυρματο.το eco το καλο ειναι οτι εχει σχεδον μηδαμινη ακτινοβολια στο stand by αλλα για καλη της τυχη εχει και λιγοτερο οταν μιλαει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...