Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη Επανεκκίνηση

nadware1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω επεκτείνει το δίκτυο μιας επιχείρησης (lan), χρησιμοποιώντας 2 modem zyxel σειράς 700 (shdsl). Κάποιες φορές η σύνδεση μεταξύ τους χάνεται και χρειάζεται να επανεκκινήσω το ένα εκ των δύο (αυτό που βρίσκεται στο δικό μου lan, με remote).

Υπάρχει κάποιος τρόπος - ρύθμιση - πρόγραμμα που να ελέγχει τη μεταξύ τους επικοινωνία και όταν κοπεί, να το επανεκκινεί αυτόματα;

Thank's anyway...

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα μπορουσε να ετρεχε ενα script στο background και οταν χαθει η επικοινωνια δηλαδη Ping προς τον ρουτερ να μπαινει αυτοματα απο telnet και να το κανει reboot.γιατι το επεκτεινες με 2 τετοια?γιατι δεν εβαλες switch?ποιος ο λογος υπαρξης των 2 αυτων ρουτερ??

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα μπορουσε να ετρεχε ενα script στο background και οταν χαθει η επικοινωνια δηλαδη Ping προς τον ρουτερ να μπαινει αυτοματα απο telnet και να το κανει reboot.γιατι το επεκτεινες με 2 τετοια?γιατι δεν εβαλες switch?ποιος ο λογος υπαρξης των 2 αυτων ρουτερ??

Η μεταξύ τους απόσταση είναι κάποια χιλιόμετρα...

Έτσι χρησιμοποιώ μια δική μου γραμμή και τα 2 modem.

Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο που θα μπορούσε να βοηθήσει με την επανεκκίνηση;

Δε τα πάω καλά με το προγραμματισμό...

Δημοσ.

ουτε εγω τα παω καλα.απλα ξερω οτι το ειχαν κανει για rapidshare.οταν τελειωνε ενα download για να αλλαξει Ip διαμεσω telnet με αυτοματο Script εστελναν εντολες για να κανει Reboot ωστε να αλλαξει η Ip και να κανει απευθειας νεο download.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...