Προς το περιεχόμενο

stock house στο e-shop

teodgeor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει αγορασει καποιος laptop απο το stock house του e-shop?Για να δω σε τι κατασταση βρισκονται??

Σκεφτομαι να αγορασω αυτον www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.906942&oem=LXR5202037035681AC1601

Δημοσ.

1ον εκανες σε λαθος τομεα το θεμα σου. εδω μονο προσφορες.

2ον ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ εκει στο στοκ house....για να ειμαι ξεκαθαρος μεινε μακρυα. ας κοροιδεψουν καποιον αλλο οι κλεφτες που δε θα εχει την περιεργεια να ρωτησει πριν αγορασει...

δες εδω ενα λαπτοπ με αντιστοιχα χαρακτηριστικα, καινουργιο και με καλυτερη τιμη

http://www.insomnia.gr/topic/414303-electroworld-laptop-369e/

Δημοσ.

μαλλον δεν θα εισαι ενημερωμένος φίλε,

εχει αναφερθεί πολλάκις σε άλλα θέματα περί eshop, ότι έχει υπαχθεί από τον Μάιο στο άρθρο 99 περί πτώχευσης...

αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ επικίνδυνο να αγοράσεις από εκεί ΚΑΙΝΟΫΡΓΙΟ φορητό (γιατί κάνει παραεισαγωγές κ η εγγύηση είναι στον αέρα αν ισχύει ή όχι απο αντ/πεία)

για μεταχειρισμένο λοιπόν που ρωτάς...τα συμπεράσματα δικά σου...

Δημοσ.

Λαπτοπ HP έχει πάει για service κανονικά. Βέβαια, δεν πέρασε ακόμη ο πρώτος χρόνος και το πήγαμε κατευθείαν στην HP.

Δημοσ.

Μπράβο σας παιδιά για την άμεση και αναλυτική ενημέρωση. Όσο πάμε γινόμαστε μια οικογένεια στο insomnia. Μου αρέσει αυτό που γίνεται, νάστε καλά.

Δημοσ.

Aλλά και στο stock house του Πλαισίου τα πράγματα δεν είναι σπουδαία. Είτε τα είδη είναι για πέταμα είτε η διαφορά τιμής είναι ανάξια λόγου.Καλύτερα μεταχειρισμένο από αγγελια που προέρχεται από αξιόπιστο χρήστη με άριστες αξιολογήσεις.

Δημοσ.

Εγω εχω σταμπαρει αγρια αυτο http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.906351&oem=YL2E016346 ποσο χαλια μπορει να ειναι? Μπορει να ειναι παλιο και με drr2 αλλα μην μου πειτε οτι συγκρινεται με καποιο μεχρι 400-450 ευρω γιατι δεν συγκρινεται...

Εχει παρει κανενας απο το στοκ? βασικα που πρεπει να πας για να τα δεις?

Δημοσ.

Μπορει να ειναι παλιο και με drr2 αλλα μην μου πειτε οτι συγκρινεται με καποιο μεχρι 400-450 ευρω γιατι δεν συγκρινεται...

Μα με 9 ευρώ παραπάνω παίρνεις ολοκαίνουργιο μηχάνημα, με σχεδόν ισάξια χαρακτηριστικά! Υπάρχουν τέτοιες προσφορές στο forum, μην κάνουμε κι άλλη διαφήμιση... :P Άντε, μπορεί να μην έχουν bluray ή τέτοια χωρητικότητα σκληρού π.χ., αλλά το ρισκάρεις με 6μηνη εγγύηση και μάλιστα eshop;

Το μηχανάκι είναι καλό, αλλά πάνω από 250-300 δεν θα το έπαιρνα.

Δημοσ.

Σαφως και τα 369 ειναι πολυ καλη τιμη για καινουργιο ΑΛΛΑ

Τύπος Επεξεργαστή : Intel Pentium Processor P6200 (3M Cache, 2.13 GHz) - Intel Core 2 Duo P7450 (2.13GHz) με 3MB L2 cache, στα 1066MHz. Ισοπαλια

Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium. - ιδιο

Τύπος Μνήμης : DDR3 - DDR2

Μνήμη : 3 GB - 6 GB

Χωρητικότητα HDD : 320GB -500 GB

Ταχύτητα HDD σε rpm : 5400 - ιδιο

Κάρτα Γραφικών : ATI Radeon HD6530 1GB - NVIDIA GeForce GT 240M με 1024MB, Νικαει το 369 αλλα και η 240 καλη ειναι...

Οπτικό Μέσο : DVD RW - ΒR/DVDRW

επιπλεον το στοκαρισμενο εχει esata και εξπρες καρντ.

Το 369 εχει μια πολυ καλη καρτα, αλλα δεν υπερτερει πουθενα αλλου σε σχεση με τα αλλα λατποτ της κατηγοριας <400...

Δεν λεω οτι θα το παρω στανταρ αλλα κοιταω να παρω το καλυτερο μηχανημα για τα λεφτα που θα δωσω, και κοιταω και αγγελιες αλλα δεν υπαρχουν παρομοιες περιπτωσεις, οι περισσοτερες ειναι υπερτιμολογημενες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...