Προς το περιεχόμενο

επλογη υπολογιστη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου, εύχομαι να απολαμβάνετε το Καλοκαίρι με χαμόγελο παρ΄όλες τις όποιες δυσκολίες! Παρακαλώ, θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας: Ο υπολογιστής που χρησιμοποιώ στο σπίτι είναι παππούλης και μάλλον ετοιμάζεται για ανακύκλωση. Πήγα σε κατάστημα να αγοράσω καινούργιο και ένιωσα αναλφάβητη με όλα όσα έγραφαν στις προθήκες και δεν καταλάβαινα. Θα μπορούσατε ίσως να μου δώσετε μια κατεύθυνση όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά [σκληρό δίσκο, μνήμη, ταχύτητα κλπ], για να καταφέρω να επιλέξω το καταλληλότερο μηχάνημα για τις ανάγκες ενός μέτριου χρήστη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημέρα,

για όλα όσα γράφεις και ακόμη θα ήθελα, αν μπορώ να το αντιμετωπίσω οικονομικά, να μου δίνει την δυνατότητα ο υπολογιστής να υποστηρίζει πωλήσεις μέσω internet. Δεν σκέπτομαι να κάνω κατάστημα e-shop, έχω διαβάσει οτι χρειάζεται μηχάνημα με μεγάλες δυνατότητες για κάτι τέτοιο, απλά να μπορώ να προωθώ τα έργα μου [πίνακες ζωγραφικής] με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Δημοσ.

κατ'αρχας, καλως ηλθες στην παρεα!!

επειτα, μιλας για σταθερο πισι ή για λαπτοπ?

ποιο ειναι το μπατζετ που διαθετεις?

και τελος, οταν λες "απλά να μπορώ να προωθώ τα έργα μου [πίνακες ζωγραφικής]", τι ακριβως εννοεις?

Δημοσ.

οπως λεει και το παιδι απο πανω "και τελος, οταν λες "απλά να μπορώ να προωθώ τα έργα μου [πίνακες ζωγραφικής]", τι ακριβως εννοεις? " εννοεις να τα ανεβαζεις σε ενα blog π.χ. ?

Δημοσ.

απλα θα ηθελε να βρει καπου να πουλαει τους πινακες...ειτε blog(στυλ σιτε)ειτε eshop ειτε απλα ebay...Aυτα επρεπε να σου πει αυτος που σου ειπε να πουλας πινακες απο τον υπολογιστη/ιντερνετ:P

Σαν συνεχεια εγω θα σου ελεγα οτι χρειαζετε και διαφημιση του στυλ google ads ή facebook.

ολα τα παραπανω θελουν καποιον να στα δειξει πως δουλευουν.οχι δεν χρειαζετε σουπερ υπολογιστης και ουτε καν να αλλαξεις αυτον που εχεις.(υποθετω εχει τουλ. usb win xp/98).

http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

Δημοσ.

απλα θα ηθελε να βρει καπου να πουλαει τους πινακες...ειτε blog(στυλ σιτε)ειτε eshop ειτε απλα ebay...Aυτα επρεπε να σου πει αυτος που σου ειπε να πουλας πινακες απο τον υπολογιστη/ιντερνετ:P

Σαν συνεχεια εγω θα σου ελεγα οτι χρειαζετε και διαφημιση του στυλ google ads ή facebook.

ολα τα παραπανω θελουν καποιον να στα δειξει πως δουλευουν.οχι δεν χρειαζετε σουπερ υπολογιστης και ουτε καν να αλλαξεις αυτον που εχεις.(υποθετω εχει τουλ. usb win xp/98).

http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/

πιστευω απο windows xp και πανω......

μηπως θελει να τα κανει και σκαναρισμα με μεγαλη αναλυσει και να τα ανοιγη ?

Δημοσ.

καλο θα ηταν να απαντησει η ιδια στο θεμα της και να μας βοηθησει, αλλιως δεν εχει νοημα να συζηταμε μονοι μας!!

Δημοσ.

καλο θα ηταν να απαντησει η ιδια στο θεμα της και να μας βοηθησει, αλλιως δεν εχει νοημα να συζηταμε μονοι μας!!

ναι...

θα βγαζει φωτο απο μια ψηφιακη φωτογραφικη.

λιγο χλωμο να χωρανε πινακες σε scanner

χαχαχα ναι εχεις δικιο αλλα μπορει να ειναι μικρα καδρακια (αντε δεν μιλαω αλλο)

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές αυτά που ζητάς μπορείς να τα ικανοποιήσεις και με pc 500 euro (χωρίς οθόνη). Οπότε στο σύνολο όχι παραπάνω από 700-750 euro. Τώρα αν θες για πιο σίγουρα δώσε κάποιο link με το μηχάνημα που θες να αγοράσεις να σου πούμε πιο ολοκληρωμένες γνώμες.

Δημοσ.

ναι...

χαχαχα ναι εχεις δικιο αλλα μπορει να ειναι μικρα καδρακια (αντε δεν μιλαω αλλο)

Γειά σας και συγνώμη για την σιωπή μου, είμαι απαράδεκτη! Και η δουλειά μου και η ζωγραφική κοστίζουν τόσο σε χρόνο, με αποτέλεσμα να διαβάζω τα μηνύματά σας με καθυστέρηση....ημερών! Λυπάμαι που δεν έδωσα έγκαιρα διυεκρινιστικές απαντήσεις. Ενδιαφέρομαι για P.C. και όχι laptop. Είναι σημαντικό για μένα τα έργα μου να είναι εκτεθειμένα εκτός απο τον χώρο μιας γκαλερί και στο διαδύκτιο. Φωτογραφίζω με ψηφιακή μηχανή αλλά δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει ο δικός μου υπολογιστής την παρουσίασή τους, την εικόνα δηλαδή που θα έχει όποιος επισκευθεί το site. Όταν έλεγα "προώθηση των έργων" εννούσα την μεμονωμένη πώλησή τους μέσα απο το διαδύκτιο χωρίς να αναφέρομαι σε e-shop. Ο προϋπολογισμός μου για την αγορά αυτή είναι μέχρι 1500 ευρώ.--

Απευθύνθηκα σε σας για να μην πάω τελείως άσχετη στο κατάστημα πώλησης. Ειλικρινά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την δική σας αυθόρμητη ανταπόκριση και τις συμβουλές σας απο ότι έναν έμπορο.

Σας ευχαριστώ

Καλό απόγευμα

Δημοσ.

Γειά σας και συγνώμη για την σιωπή μου, είμαι απαράδεκτη! Και η δουλειά μου και η ζωγραφική κοστίζουν τόσο σε χρόνο, με αποτέλεσμα να διαβάζω τα μηνύματά σας με καθυστέρηση....ημερών! Λυπάμαι που δεν έδωσα έγκαιρα διυεκρινιστικές απαντήσεις. Ενδιαφέρομαι για P.C. και όχι laptop. Είναι σημαντικό για μένα τα έργα μου να είναι εκτεθειμένα εκτός απο τον χώρο μιας γκαλερί και στο διαδύκτιο. Φωτογραφίζω με ψηφιακή μηχανή αλλά δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει ο δικός μου υπολογιστής την παρουσίασή τους, την εικόνα δηλαδή που θα έχει όποιος επισκευθεί το site. Όταν έλεγα "προώθηση των έργων" εννούσα την μεμονωμένη πώλησή τους μέσα απο το διαδύκτιο χωρίς να αναφέρομαι σε e-shop. Ο προϋπολογισμός μου για την αγορά αυτή είναι μέχρι 1500 ευρώ.--

Απευθύνθηκα σε σας για να μην πάω τελείως άσχετη στο κατάστημα πώλησης. Ειλικρινά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την δική σας αυθόρμητη ανταπόκριση και τις συμβουλές σας απο ότι έναν έμπορο.

Σας ευχαριστώ

Καλό απόγευμα

τα εργα θα τα ανεβαζεις σε κανενα blog η θα κανεις το pc σου server ? η υπαρχει ηδη καποιο site ? δηλαδη αυτο που θες να κανεις ειναι να βαζεις την φωτογραφικη στον υπολογιστη, να αποθηκευεις τις φωτογραφιες στο σκληρο δισκο και να της ανεβαζεις καπου ?

Δημοσ.

τα εργα θα τα ανεβαζεις σε κανενα blog η θα κανεις το pc σου server ? η υπαρχει ηδη καποιο site ? δηλαδη αυτο που θες να κανεις ειναι να βαζεις την φωτογραφικη στον υπολογιστη, να αποθηκευεις τις φωτογραφιες στο σκληρο δισκο και να της ανεβαζεις καπου ?

Υπάρχουν site και blogs που με ενδιαφέρουν, αυτό με το να κάνω το p.c. server να σου πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω.Προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι να συνδέω την φωτογραφική μηχανή με τον υπολογιστή και να αποθηκευώ τις φωτογραφίες.

Δημοσ.

Υπάρχουν site και blogs που με ενδιαφέρουν, αυτό με το να κάνω το p.c. server να σου πω την αλήθεια δεν το καταλαβαίνω.Προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι να συνδέω την φωτογραφική μηχανή με τον υπολογιστή και να αποθηκευώ τις φωτογραφίες.

οποτε μονο βαζεις την φωτογραφικη μηχανη στον υπολογιστη, αποθηκευεις τις φωτογραφιες και μετα λογικα θα τις ανεβαζεις καπου αλλου χωρις να τις πειραξεις....

αρα ενα pc κοντα στα 600 πιστευω ειναι οτι πρεπει.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...