Προς το περιεχόμενο

Νομική συμβουλή: Έχει δικαίωμα εταιρεία security να κάνει ψαχτική;

telas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε διάφορα μεγαλομάγαζα μου τη πέφτουν για άνοιγμα τσαντών οι σεκιουριτάδες,αλλά άμα δεν υπάρχει επιβλέπον "αστυνομικόν όργανον",τ'@@ μου παίρνουν από συγκατάθεση.Θα χαιρόμουν όμως αν κάποια φορά επέμενε υπερ του δέοντος ο υποψήφιος ψάχτης.

Συνήθως έχουν ομαδικά κουτάκια με κλειδί να αφήσει κάποιος τσάντες ή ενημερώνουν εκ των προτέρων και στην είσοδο πριν,ότι πρόκειται να γίνει έλεγχος στην έξοδο.Τότε είτε φεύγει κάποιος αέρα,με λίγο φωναχτή γκρίνια (και ο αποπάνω θα καταλάβει ότι μόλις έχασε ένα πενηντάεβρο με ποδάρια),είτε έρχεται σε (ανθρώπινη) συνενόηση με τον άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του ότι το ψαχτήρι θα είναι μόνο οπτικό και ξένο χέρι δεν θα μπει στη τσάντα,του την ανοίγω από απόσταση και κοζάρει περιεχόμενο...

Σε κάθε περίπτωση ο έλεγχος είναι παράνομος και κάποιος θιγώμενος ζητά την επιβολή του νόμου (πάει και σαν χειροδικία),αλλά συνοδεύται με αυτόφωρο και πιθανή αλληλοδιανυκτέρευση.

Ή δεν πάει εκεί που του ζητάνε έλεγχο ή φωνάζει τους μπάτσους ή πάει με παρεάκι και λυμένο το ζωνάρι.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι οι μισοί απο εδώ μέσα οι οποιοι παραπονιούνται για τους security και ότι τη δουλειά αυτή θα έπρεπε να τη κάνουν οι αστυνομικοί, είναι οι ίδιοι που γκρινιάζουν ότι στα γήπεδα πρέπει να σε ψάχνει security αντί να πληρώνει το δημόσιο αστυνομικούς.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι οι μισοί απο εδώ μέσα οι οποιοι παραπονιούνται για τους security και ότι τη δουλειά αυτή θα έπρεπε να τη κάνουν οι αστυνομικοί, είναι οι ίδιοι που γκρινιάζουν ότι στα γήπεδα πρέπει να σε ψάχνει security αντί να πληρώνει το δημόσιο αστυνομικούς.

στα γηπεδα να κανουν οτι θελουνε,να σφαχτουνε μεταξυ τους ολα τα γιδια μπας και ηρεμισουμε απο τη σαπιλα του "αθλητισμου"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...