GeorgeVasil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μετά την παρουσίαση των κορυφαίων (High-End) OCZ Vertex 3 240GB & OCZ RevoDrive X2 240GB είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε έναν νέο SSD της OCZ o οποίος ανήκει στην Mind-Range κατηγορία και απευθύνετε κυρίως σε κανονικούς χρήστες. Πρόκειται για τον νέο OCZ Agility 3 240GB ο οποίος χρησιμοποιεί το νέο SATA 6Gb/s πρωτόκολλο και βασίζεται στον ολοκαίνουργιο και πανίσχυρο SandForce SF-2281 Controller. Οι ονομάστηκες ταχύτητες του ειναι 525MB/s (Sequential Read) & 500MB/s (Sequential Writes) ενώ στα Specifications του Drive αναφέρεται απόδοση έως και 45,000 IOPS στα 4KB Random Write αρχείων. O συγκεκριμενος SSD θα διατίθεται σε χωρητικότητες των 60GB, 120GB και 240GB - χρησιμοποιώντας Intel/Micron 25nm NAND.To Insomnia κατάφερε να αποσπάσει ένα δείγμα απο την ΟCZ, και να σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα των δοκίμων. Site: Αναλυτική Παρουσίαση OCZ Agility 3 240GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ωραία παρουσίαση παιδιά! Ένα λαθάκι μόνο στη 1η γραμμή "VeRtex" ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aragorn Elessar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Εγω κανω βουτιες. Εσεις καντε reviews btw ο πιο φθηνος ποσο πάει; Γιατι 400 ευρω δεν... μόνο με κανα στεγαστικο δάνειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δε ξέρω για τον 240άρη, ο 60άρης πάντως, μια χαρά... χαράδρα! 2 κομμάτια πήρα σήμερα, και τους δυο έπαψε να τους βλέπει το pc (και το bios) αφού πρώτα έφαγα το αγγούρι της εγκατάστασης των Windows. Και βλέπω στο google ότι δεν είμαι ο μόνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 @Panos Ο Ποιο φτηνος εχει ~98-120 60 GB. @kirileman Τα μικρότερα μοντέλα εχουν και ελαφρως καλυτερα Spec.Γιατι ετσι ομως?Μηπως οι δισκοι που σου δωσανε ηταν used?Cheack-αρες το SMART τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Όλοι οι sata 3 ocz έχουν πρόβλημα και μάλλον φταίει ο controller. Ένα googlάρισμα αρκεί. 3 μου τούβλιασαν εμένα χθες, ένας ακόμα σήμερα στο πισί φίλου μου και η ocz προσπαθεί να τη σκαπουλάρει με firmware updates. Ας μη χαλάσω άλλο το θέμα. Συγχαρητήρια για την παρουσίαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimip Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 αν αγοραζατε σημερα είναι καλύτερη αγορα ο agility 3 60gb ή OCZ Vertex 2 Series 60GB SSD ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Έχω παραλάβει απο το Πλαίσιο 3 Workstations στημένα με MSI P67A-GD65 B3 και OCZ Agility 3 Series 60GB SSD custom order από μένα. Το κουφό; Το κάθε workstation δίνει διαφορετική βαθμολογία στο δίσκο με 6,9 - 7,3 και 7,9 αντίστοιχα! Προφανώς παίζει κάτι διαφορετικό με τα settings να φανταστώ η υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση ότι μπορεί να φοράνε διαφορετική μνήμη; Με μια γρήγορη ματιά έχω σιγουρευτεί ότι τουλάχιστον είναι και οι τρεις πάνω σε SATA3 θήρα απο το manual της μητρικής αλλά δεν έχω ψάξει για περαιτέρω settings στο bios ή οτιδήποτε άλλο. Το κακό είναι ότι το πρόσεξα αφού τους πέρασα τα προγράμματα (και στα 3 τα ίδια) και θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να λυθεί απλά. Παρεμπιπτόντως οι συγκεκριμένοι δίσκοι υποστηρίζουν trim και αν ναι πως ελέγχω αν είναι ενεργοποιημένο ή το ενεργοποιώ αντίστοιχα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Kirileman αν θελεις βαλλε κανενα λινκ να διαβασουμε..ισα ισα αυτα τα πραγματα πρεπει να γραφονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Αυτό είναι κοινός γνωστό ότι οι new OCZ έχουν prob. Όντως τα forums, ιδιαίτερα το official της OCZ, έχουν βουίξει. Μου κάνει εντύπωση που δεν το γράφει κανένα review. Εμένα ένας Vertex 3 120αρις μου κάνει κάτι κολλήματα. Από την άλλη ένας Agility 3 60gb μέχρι στιγμής δείχνει να δουλεύει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guss67 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα παιδια, πριν λιγες μερες πηρα τον OCZ Agility 3 120Gb (τον πηρα μονο κ μονο για να τρεχει πιο γρηγορα το λειτουργικο) και δεν εχω ιδεα το τι πρεπει να προσεξω σε εναν SSD, ξερω οτι δεν πρεπει να κανω ανασυγκροτηση και επισης ξερω πως χρειαζετε Trimming. Το Trimming το κανει απο μονο του, χρειαζεται καποιο προγραμμα η tool, εχω ριξει μια ματια στο net αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο. ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα