Προς το περιεχόμενο

Μουσικό Ωδείο στην Αθήνα

speed_fire08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MusicArt με το συμπάθιο αλλά δεν ξέρω κανέναν μουσικό που να έχει βγει από αμερικάνικο πανεπιστήμιο - και έχω σπουδάσει στην Αμερική - που να μην έκανε μουσική πολύ περισσότερα από αυτά τα 4 χρόνια που λες. Στο πανεπιστήμιο παίρνεις το bachelor, το master κοκ, μουσική παιδεία όμως έχεις από πολύ πιο πριν με άπειρες ώρες μελέτης κτλ.

Σε μουσικό πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου δεν μπαίνεις αν δεν ξέρεις να πιάσεις ένα Χ μουσικό όργανο και αν δεν έχεις Χ θεωρητικές γνώσεις. Word.

Τώρα το τι κάνουμε στην Ελλάδα, πώς και από που παίρνουμε πτυχία και διπλώματα και πώς διοριζόμαστε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Δημοσ.

Οι καθηγητές της γενικής παιδείας στα σχολεία και στα πανεπιστήμια που σας βγάλανε όλους αμόρφωτους μετά από 18 χρόνια σπουδών που βρήκανε τα διπλώματα?

Τους τα δώσανε κάποιοι σαν εσάς.

ΥΓ. Δεν σας ξέρω, οπότε μπορεί αυτό που λέω να είναι λάθος, αλλά επειδή με έβαλες και μένα στους αμόρφωτους, είπα να πέσω στο επίπεδό σου και να αρχίζω κι εγώ να λέω ότι μου κατεβαίνει και να υποθέτω πράγματα. Άλλωστε έχεις υποθέσει τόσα για μένα: ότι δεν έχω ψάξει νέες μεθόδους διδασκαλίας, ότι είμαι αμόρφωτος και άλλα πολλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...