speed_fire08 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 εχω παθος με την μουσικη, ασχολουμαι με djing γυρω στα 5 χρονια. παντα ομως ηθελα να εμβαθυνω. πηρα midi keyboard αλλα λογω ελειψης χρονου δεν προλαβαινω να μαθω να παιζω μονος μου. ψαχνω λοιπον για ωδειο στο κεντρο της αθηνας(εγω μενω αμπελοκηπους). ψαχνω κατι οικονομικο και θα με ενδιεφερε να ασχοληθω με αρμονιο. btw ακουσα οτι υπαρχει και κρατικο ωδειο στο οποιο δεν πληρωνεις. δωστε τα φωτα σας! ευχαριστω! (:
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 εχω παθος με την μουσικη, ασχολουμαι με djing γυρω στα 5 χρονια. παντα ομως ηθελα να εμβαθυνω. πηρα midi keyboard αλλα λογω ελειψης χρονου δεν προλαβαινω να μαθω να παιζω μονος μου. ψαχνω λοιπον για ωδειο στο κεντρο της αθηνας(εγω μενω αμπελοκηπους). ψαχνω κατι οικονομικο και θα με ενδιεφερε να ασχοληθω με αρμονιο. btw ακουσα οτι υπαρχει και κρατικο ωδειο στο οποιο δεν πληρωνεις. δωστε τα φωτα σας! ευχαριστω! (: Καλως ήρθες στον κόσμο της μουσικής Αν θες για περαιτέρω γνώσεις μπορέις να πάς σε ένα ωδειάκι να μαθεις πιανό(στην αρχή "κλασσικό",και μετά αρμόνιο κλπ).Αν θέλεις όμως να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις με αυτό που ασχολείσαι υπάρχουν και κάποια σεμινάρια!Υπάρχουν κάποια κρατικά ωδέια που είναι δωρεάν και διδάσκουν σαφώς κλασσικά όργανα!Ψάξε στο ίντερνετ κρατικά ωδεία του δήμου σου, ή ακόμα καλύτερα της περιοχής σου και πάρε ένα τηλέφωνο!Καλή συνέχεια!
Stefanos-Markos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 +1 για αυτά που λέει ο chrisv και από προσωπική εμπειρία (ασχολούμαι με το djing πάνω από μία δεκαετία) θα σε συμβούλευα να κάνεις και μαθήματα αρμονίας. Τώρα για ωδεία -- google.
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 +1 για αυτά που λέει ο chrisv και από προσωπική εμπειρία (ασχολούμαι με το djing πάνω από μία δεκαετία) θα σε συμβούλευα να κάνεις και μαθήματα αρμονίας. Τώρα για ωδεία -- google. Και μια φιλική συμβουλή απο μένα!Εκτός απο Traktor,Virtual DJ κλπ, πρόσθεσε και στο λάπτοπ σου το Ableton Live...Δεν θα σου πω περισσότερα,αλλά πες μου εσύ μόλις το ψάξεις! :mrgreen:
Stefanos-Markos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ableton αγάπη και σωτηρία σε πολλά επίπεδα το δουλεύω προσωπικά πάνω από 4 χρόνια! Και στα ποιο advanced Logic και Pro-Tools.
chrisv. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ableton αγάπη και σωτηρία σε πολλά επίπεδα το δουλεύω προσωπικά πάνω από 4 χρόνια! Και στα ποιο advanced Logic και Pro-Tools. Εεεε ναι....Εγω τα πρωτο-έκανα στην σχολη που σπούδαζα!Μετά είναι κόλλημα!
DJ_XLR8 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 εχω παθος με την μουσικη, ασχολουμαι με djing γυρω στα 5 χρονια. παντα ομως ηθελα να εμβαθυνω. πηρα midi keyboard αλλα λογω ελειψης χρονου δεν προλαβαινω να μαθω να παιζω μονος μου. ψαχνω λοιπον για ωδειο στο κεντρο της αθηνας(εγω μενω αμπελοκηπους). ψαχνω κατι οικονομικο και θα με ενδιεφερε να ασχοληθω με αρμονιο. btw ακουσα οτι υπαρχει και κρατικο ωδειο στο οποιο δεν πληρωνεις. δωστε τα φωτα σας! ευχαριστω! (: Θα παρακαλούσα τους χρήστες να χρησιμοποιούν τονισμό στα κείμενά τους. Δεν είναι κανόνας του forum, δεν είναι παραξενιά, είναι απλά θέμα αισθητικής και σωστής χρήσης της ελληνικής γλώσσας.
speed_fire08 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δεν παίζω με υπολογιστή αλλά με cdjs αποκλειστικά. όσον αφορά την παραγωγή τα πρωτα βηματα ή καλύτερα, ψαξήματα τα έκανα με FL Studio και με Reason 4. το ableton το γνωρίζω, το έχω στο pc μου αλλα δεν έχω ασχοληθεί. Τώρα για το παραπάνω θέμα με μπερδέψατε. Στα ωδεία δεν μαθαίνεις αρμονίες? τα σέμιναρια που αναφέρονται τι ακριβώς περιελαμβανουν και από ποιόν φορέα γίνονται?
YiN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Εγώ πήγαινα στο Athenaeum (Θησείο) πάντως και τότε (πριν 8 χρόνια που τελείωσα) ήταν πολύ πιο φθηνό από πολλά συνοικιακά ωδεία. Αν έχουν δάσκαλους για αρμόνιο δεν γνωρίζω.
-nick- Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Υπάρχει ο ΝΑΚΑΣ (κέντρο κ προάστια),πολύ καλοί δάσκαλοι αλλά γενικά ακριβός
MusicArt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 δωρεάν μαθήματα δεν υπάρχουν Αφού μένεις στους Αμπελόκηπους πήγαινε στη Μουσική Εκπαιδευτική Είναι τέλειο ωδείο με καλές τιμές και γρήγορο πρόγραμμα σπουδών Εκεί μπορείς να πάρεις εύκολα και γρήγορα αξιόπιστο πτυχίο Link
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Γρήγορα προγράμματα σπουδών και εύκολα, μας κάνουν "πτυχίο-μαϊμού".
MusicArt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αν έχεις μείνει στην εποχή του βασανισμού των μαθητών ίσως! Διαφορετικά δες και τα αμερικάνικα πανεπιστήμια που βγάζουν μουσικούς, και τι μουσικούς, σε 4 χρόνια. Εν πάση περιπτώσει πτυχίο "μαϊμού" δεν υπάρχει γιατί, ευτυχώς στην περίπτωση της μουσικής, η ικανότητα είναι αυταπόδεικτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Και όλοι αυτοί οι χιλιάδες "καθηγητές" που δεν ξέρουν την τύφλα τους, που βρήκαν πτυχία; Με τις αυταπόδεικτες ικανότητές τους, που δεν έχουν; Οι σοβαροί μουσικοί, ξέρουν ότι θα πρέπει να κάνουν κόπο για να πετύχουν τα όσα θέλουν. Συμφωνώ ότι υπάρχουν καλές και κακές μεθοδολογίες, όπως και το ότι υπάρχουν μικροί και μεγάλοι στόχοι (αντίστοιχης αξίας). Και εδώ υπάρχουν θέματα βασανισμού: κακές μεθοδολογίες και ένταξη μαθητών σε προγράμματα σπουδών που δεν έχουν καμία σχέση με τους στόχους τους. Όπως και να 'χει, τα πτυχία που αναγνωρίζονται, αφορούν μόνο τις σοβαρές, δύσκολες και αποδοτικές σπουδές που απαιτούν αφοσίωση από το μαθητή. Οπότε όλα τα γρήγορα και εύκολα προγράμματα που απευθύνονται στον οποιονδήποτε, αφορούν άλλες ιστορίες.
MusicArt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οι καθηγητές της γενικής παιδείας στα σχολεία και στα πανεπιστήμια που σας βγάλανε όλους αμόρφωτους μετά από 18 χρόνια σπουδών που βρήκανε τα διπλώματα? Άστο, για τα πάντα υπάρχει μία δικαιολογία και οι καχύποπτοι "έλληνες" είναι έτοιμοι να κατηγορήσουν οτιδήποτε νέο πριν καν το ακούσουν Γιαυτό και είμαστε έτσι. Η "σοβαρότητα" σας μάρανε και η δυσκολία Αμ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Αν δεν τον ξέρει κάποιος ας πάει να το μάθει, όχι να λασπώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.