louben Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παιδια 2 κατα την γνωμη μου καταπληκτικες προσφορες σε lidl χανιων (χαλεπα).Προσοχη ! Στα αλλα δεν παιζει. ΙPOD DOCKING STATION 9!!!!!!!!! EΥΡΩ.Το πιο φτηνο ειναι στα 53 ευρω. http://www.skroutz.gr/c/776/hxeia-mp3.html?keyphrase=logitech++ipod Και wireless av trasmitter στα 15 ευρω (το οποιο και αγορασα) silvecrest to οποιο παει γυρω στα 40/50 ευρω. Το μεσημερι υπηρχαν σιγουρα και απο τα δυο. Ενδεχεται να παιζουν και σε αλλα lidl πανελλαδικως.Για ψαξτε το....
abc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παιδια 2 κατα την γνωμη μου καταπληκτικες προσφορες σε lidl χανιων (χαλεπα).Προσοχη ! Στα αλλα δεν παιζει. ΙPOD DOCKING STATION 9!!!!!!!!! EΥΡΩ.Το πιο φτηνο ειναι στα 53 ευρω. http://www.skroutz.gr/c/776/hxeia-mp3.html?keyphrase=logitech++ipod Και wireless av trasmitter στα 15 ευρω (το οποιο και αγορασα) silvecrest to οποιο παει γυρω στα 40/50 ευρω. Το μεσημερι υπηρχαν σιγουρα και απο τα δυο. Ενδεχεται να παιζουν και σε αλλα lidl πανελλαδικως.Για ψαξτε το.... Δίνεις εσύ μία πιθανότητα στα πόσα μύρρια, ότι παίζει η Λοτζιτεκ να πούλησε το προϊόν σε μαγαζί για μέχρι 9 ευρω;;;;
deadp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παλαιότερα, το έδιναν 19,90.... Ούτε και τότε νομίζω το έδωσε σε αυτή την τιμή... Αν είναι πάντως καμμιά έκδοση με ραδιόφωνο, θα είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό που είχα πάρει ήταν δυνατούτσικο και δουλεύει και με άλλα κινητά ή mp3.
louben Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Αν ηταν με ραδιο θα το επαιρνα και εγω το τσεκαρα.Επισης ειναι απο οτι διαβασα για ipod μεχρι 3η γενια.Οσο για την αμφισβητηση οκ θα τραβηξω φωτο μολις ξαναπαω για να μην υπαρχουν αμφιβολιες. Παλαιότερα, το έδιναν 19,90.... Ούτε και τότε νομίζω το έδωσε σε αυτή την τιμή... Αν είναι πάντως καμμιά έκδοση με ραδιόφωνο, θα είναι πάρα πολύ καλό. Αυτό που είχα πάρει ήταν δυνατούτσικο και δουλεύει και με άλλα κινητά ή mp3. δηλαδη εγω που εχω ΝΟΚΙΑ 5230 μπορει να δουλεψει?
deadp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ναι, με ένα καλώδιο ήχου mini-jack to mini-jack 3,5mm. Μια χαρά παίζει το 5800 στη δουλειά (ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ).
Innersense Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Παίζει σε κανα Lidl Αθήνα; Πήγα Άγιο Δημήτριο και δεν είχε. Επίσης δώστε και κανα λινκ με το μοντέλο ακριβώς βρε αδέρφια!
touristas1985 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και στην Πατρα το ειδα εγω στα 9.90...ειχε αρκετα. Επισης ειχε και εξωτερικους σκληρους δισκους 500gb στα 25 ευρω αλλα πρεπει να τελειωσαν
louben Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δίνεις εσύ μία πιθανότητα στα πόσα μύρρια, ότι παίζει η Λοτζιτεκ να πούλησε το προϊόν σε μαγαζί για μέχρι 9 ευρω;;;; Δεν αντεξα και το πηρα... Για να σου φυγει η περιεργεια ................. Uploaded with ImageShack.us
Innersense Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Μια χαρούλα... Μακάριοι όσοι αυτές τις μέρες όσοι πρόλαβαν τις προσφορές από τον κόσμο των μήλων (βλέπε iphone 4 + docking station στα 460Ε από 700+)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.